20 заклещени в автобуса на ужасите на "Тракия", жертвите - 6

Рейсът се е преобърнал след удар с лека кола и я е затиснал
Обновена: 13 апр 2018 12:38 | 13 апр 2018 12:28, Камелия Цветанова
97

Снимка: Facebook

Автобусът, който се преобърна на магистрала "Тракия", се е ударил в лека кола, а след това я е затиснал. Рейсът е на "Юнион Ивкони".

Общо 14 са линейките, които сме изпратили натам, катастрофата е станала на 27-ми км. на АМ "Тракия" след Траянови врата, съобщи Катя Сунгарска, говорител на Центъра за спешна помощ.

Още по темата

Тя допълни, че има и починали в пътния ад, тепърва ще се установява състоянието на пострадалите, които ще бъдат транспортирани в болница "Света Анна" и в "Пирогов". 

Жертвите към момента са пет.

Линейки са тръгнали още от Ихтиман и Елин Пелин. Сигналът за инцидента е бил подаден на телефон 112 в 11:27 ч.

"Става въпрос за катастрофа между автобус и лек автомобил. Екипите са на място. Има много пострадали. Опитваме се да освободим от автобуса хората, които са затиснати и да ги транспортираме към близките болници в София. Спряно е насрещното движение по магистрала "Тракия", за да могат да стигнат линейките. По първоначална информация има около 20 пострадали", заяви  главният секретар на МВР Младен Маринов.

На мястото на инцидента е предприета организация от Пътна полиция за осигуряване на трасе за спешните екипи.

Движението в посока София временно е спряно, съобщиха от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 6 години
Не е минала и седмица след Великден и отново трагедия,дали е случайно,че е на петък 13 не знам,но си мисля,че сме прокълнат народ. Господ сякаш иска да накаже българите отново и отново. Сякаш 20 години преход към по-светлото бъдеще,през които се увеличи пропастта между бедни и богати в България не е достатъчно наказание.
68
3
 
2
 
! Отговори
РОССИЯ преди 6 години
българите се радваха в пожара в русия сега руснаците ли да се радват за тази трагедия --руснака има широко сърце и добра душа не се радват а се безпокояват че такава европейска държава в магистралата да отнеме толкова живота от немъливост на шофиора или неравни платно по магистралата моите Съболезнования.има елна поговорка не се смей на чуждото нещастие уте може да ти се струпа на твоята глава
67
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да е виждал днес петербурски?
66
5
 
1
 
! Отговори
Капанар преди 6 години
До ОСТАВКИкатоВЕСТНИЦИМного филми гледаш
65
6
 
16
 
! Отговори
ОСТАВКИкатоВЕСТНИЦИ преди 6 години
В Япония веднъж един министър на транспорта си подал оставката, защото един влак закъснял с 3 секунди от разписаниетоВ България министъра на транспорта уби детето си и всеки ден гинат по 20-30 човека по пътищата, министъра си чеша меките части и се чуди кой да му измие на-а-срания зад-ник
64
3
 
12
 
! Отговори
noFreeman преди 6 години
смешна държава... ще спират движението... от крадените пари не можахте ли специален хеликоптер за 25 пациента да купите - погледнете в развитите държави как е... но не - ние се развиваме още. Никой не го е еня за всичкото това, което става!
63
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Московски беше направил изявление моля ако може не се убивайте на пътя. Преди няколко месеца.
62
4
 
1
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Монополът е лош - примерно в Германия докато нямаше междуградски автобуси цените на влаковете бяха високи при сравнително ниски скорости максимум 160km/h, по много линии около 100 и съответно беше по-изгодно да се пътува с автомобили по магистралата за почти същото време. Сега има автобусни превозвачи и те предлагат адекватно съотношение цена-времепътуване.
61
2
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 62 преди 6 години
ЧУдя ти се на плиткоумните долни разсъждения, поради кой министър е станала тази злополука и какво общо има тук политиката. Стига бе хора с тази политика, не останаха ли нормални в тази държава, че да съчувстват на пострадалите.
60
0
 
6
 
! Отговори
кирчо преди 6 години
скоро време всички световни букмейкъри ще пуснат залози-колко българи ще умрат за деня на автомагистрала тракия-под 2.5 или над 2.5
59
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трудно се обръща рейс с опитен шофьор.
58
1
 
6
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Пак ли Ивкони, бе?
57
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега руснаците ще започнат да злорадстват, както вие злорадствахте след пожара в търговския център...
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не спазва законите в тази държава. Всеки си прави, каквото иска, кара си, както иска, а ако нещо го посбарат, най-много условна и то, ако се разгърми случая в медиите, иначе лекинко се позабравя някъде из архивните папки на съдилищата срещу скромна сума. Щом така сме оставили да ни управляват, ще мрем ... дали на пътя от катастрофа или на пешеходна пътека, дали от глад и безпаричие или от друго ... все тая. Всеки гледа тъпо, спами тъпо и си остава опулен тъпо.
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споко бе, виновни са Орешарски и Станишев.
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е министъра на транспорта? Онзи, дето утрепа собственото си дете от некадърност. Още ли е в траур? Колкото му пука за детето му, толкова и за тези вече казват 10 човека, мир на праха им. Жертви на тотална безотговорност.
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Качвайте се на влака.
52
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата няма ли да обяви НАЦИОНАЛЕН ТРАУР.Или е зает да се мляска с Юнкер.
51
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стари коли, лоши пътища, незаинтересована полиция.И на важното 90% ДЖИГИТИ на пътя.Проблема може да се реши само по 1 начин.Много строги правила и контрол с камери и технология и полиция на пътя.Да се отнемат книжките по бързата процедура.Ясно е че манталитета няма как да се промени той е дивашки.Но ако едно 20% от шофьорите останат без книжки, нещата ще се променят коренно.Другото е по малко но по качествени коли и шофьори.
50
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съболезнования на близките на загиналите, плача в момента ;(