Оцелял от ада на "Тракия": На толкова много не можех да помогна!

Шофьорът не бил застрашил по никакъв начин пътниците
57
Оцелял от ада на "Тракия": На толкова много не можех да помогна!
Снимка: Facebook

"Аз пътувах от другата страна на шофьора и както се движехме, автобусът внезапно се преобърна. Аз бях първия излязъл и шокът ми не беше от преобръщането, а от това, че има толкова много хора, на които не мога да помогна. Това разказа младеж за "24 часа", който е пътувал в преобърналия се на магистрала "Тракия" автобус.

Още по темата

Пред bTV друг пътник разказа, че колата е ударила автобуса отстрани, шофьорът е изгубил контрол и заради това рейсът се е обърнал в канавката.

"Бях точно зад шофьора, той по никакъв начин не направи нещо, което да ни застраши", допълни пътникът, който е със счупен глезен.

Рейсът е пътувал от Бургас в посока София и е на фирма "Юнион Ивкони".

В адската катастрофа загинаха 6 души, а 20, сред тях и дете, са ранени.

На мястото на инцидента все още има много  линейни, полиция и пожарна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
8
 
3
 
! Отговори
Кочо преди 6 години
От коментарите под статията става дума, че няколко невежи и прости хора спорят за елементарни неща, които не разбират. Общо взето образованието куца. Има снимки на колата, вижда се ясно, че е имало много лек удар, реакцията на шофьора не е била идеална (виждат се резултатите), но кой ли от нас знае, как би реагирал в екстремна ситуация, за жалост е инстинкт и няма време да се обмисли ситуацията. Замислихте ли се, че шофьорът може да е задрямал и да се е осуркал в колата, да се е стреснал и...
29
0
 
17
 
! Отговори
Жо преди 6 години
До ????АЗ СЪМ от старата школа шофьори и държа волана с две ръце. Мускулите на дясната ръка могат да дръпнат волана надясно, а на лявата- наляво. Да завиваш с лявата ръка надясно е като да си бръкнеш с лявата ръка в десния джоб- може, ама е по-трудно.
28
1
 
10
 
! Отговори
???? преди 6 години
До ЖоАбе Вие всичките държите здраво воланите с две ръце! Дано не Ви се случва!Само да подметна, че докато сигнала от мозъка ти, стигне до мускулите.... и вече може да си в канафката.
27
1
 
8
 
! Отговори
ма не бе преди 6 години
всяка седмица по една трагедия, какви ти обвинения, това си е в реда на нещата. Трайте и ммрете тихо
26
3
 
16
 
! Отговори
Жо преди 6 години
АКО КОЛАТА е ударила лявата предна гума на автобуса, а водачът на автобуса не е държал здраво волана, се получава завиване към канавката. Всичко става за миг, неочаквано. Затова воланът трябва да се държи здраво с две ръце.
25
1
 
14
 
! Отговори
???? преди 6 години
До 8787А чувал ли си за "момент" и как се смята той?! И да хора са загинали, не Ви прави чест да обвинявате шофьора на автобуса, нито на колата! Веднага сте готови да "наказвате"!
24
5
 
0
 
! Отговори
гого?? преди 6 години
колата да не е била свръхзвукова :))))) от новите рена
23
1
 
2
 
! Отговори
9898 преди 6 години
До гогохахахха. Ами удря го челно, мишената не тича до куршума с неговата скорост нали?
22
3
 
2
 
! Отговори
Аз (76кг) преди 6 години
аз не съм учил, бате, аз съм ромб. Ама така съм чувал, че се падали такива задачи, особено на националните.
21
8
 
7
 
! Отговори
гого преди 6 години
чета простотиите на един невежа и се чудя що за *** народ има. Колата не можела да изведе от равновесие автобуса щото била дамо един тон.....Я да го питам как куршум с тежест 10 грама мята на пет метра човек тежащ 100 кг.
20
3
 
8
 
! Отговори
8787 преди 6 години
До ????Виж сега, няма нужда да се спори, загинали са хора и въобще положението е доста тъжно. Та по въпроса имай в предвид, че колата не се е движела към автобуса, а са били успоредни и с приблизително еднаква скорост. Не можеш ме убеди че е възможно колата да го измести..... Да ако кара към него и го удари е едно, но да са успоредни с една скорост шанс няма ако шофьора на рейса държи здраво волана.
19
1
 
2
 
! Отговори
???? преди 6 години
До Аз (76кг)Бре, ти в кое училище си учил, че във втори клас сте решавали такива задачи!? Ако не бяхте трагични, щахте да сте смешни!
18
7
 
8
 
! Отговори
???? преди 6 години
До 568Значи 1 тон, движещ се със 100 км/ч не може да изкара от разновесие 12 тония автобус, така ли!? Тези задачи не са за вашия капацитет, драги ми "конспиратори". Виж уравнени с две нейзвестни може и да се пробвате да решите. Ама такива "задачи" с доста променливи, дори и не можете да си ги представите. Те затова са Ви карали да учите математика, физика, (развиват логиката и по-лесно си обяснявате такива "мистерии"). Обаче отсичате "неможе".
17
10
 
9
 
! Отговори
Аз (76кг) преди 6 години
ако се ударя в Кубрат Пулев, кой ще отиде в канавката. Задача за втори клас олимпиада
16
10
 
10
 
! Отговори
568 преди 6 години
До ????Ако са със сходни килограми да, ама 1 тон срещу 15..... айде моляти се. Това е физика не е измишльотина. Да колата е ударила автобуса, но за да иде в канавката причината е друга....
15
8
 
4
 
! Отговори
Петък 13-ти преди 6 години
Петък, петък тринайсти е, ден на бедите.Празник на лошия, ех лош късмет.Късам, късам си нервите, свършвам парите,ден, в който нищо не ми е наред.
14
2
 
9
 
! Отговори
Реното преди 6 години
тир ли е било? Или Нютон е самозванец
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се обърне колата, пътища много!
12
6
 
25
 
! Отговори
???? преди 6 години
Абе големи "специалисти" сте всички! Не можели да си обяснят! Те очевидци и потърпевши Ви казват какво е станало, Вие пак търсите под вола - теле! Със сто километра, ако ви закачат дори и леко... Дано да няма повече загинали, а пострадалите да се оправят!
11
12
 
6
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Сега скоростта ли убива? Щото постоянно кат ни набиват в главите че скоростта убива. Всъщност директен виновник почти никога не е скоростта, а нещо странично, грешка на шофьора, инфраструктура или просто ситуаци. я