Башар Асад – още по-решен да се бори с тероризма

"Тази агресия само засилва решителността на Сирия"
14 апр 2018 14:30,
57
Башар Асад – още по-решен да се бори с тероризма
Снимка: Архив, Reuters

Сирийският президент Башар Асад каза в телефонен разговор с иранския си колега Хасан Рохани, че е по-твърдо решен отвсякога да се бори с тероризма в Сирия след ракетните нападения тази нощ на САЩ, Великобритания и Франция срещу сирийски военни обекти, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Още по темата

"Тази агресия само засилва решителността на Сирия да продължи да се бори и да смаже тероризма във всяко кътче на територията", заявил Асад според съобщение на сирийското президентство.

Рохани казал на Асад, че Иран ще продължи да подкрепя Сирия и изразил увереност, че агресията няма да отслаби решителността на сирийския народ във войната му с тероризма, предаде Ройтерс.

Рохани предупредил, че ракетните удари на западните страни срещу Сирия ще доведат до разрушения в Близкия изток.

"Подобни нападения няма да имат друг резултат освен още разрушения. Американците искат да оправдаят с тези нападения присъствието си в района", казал иранският президент, цитиран от иранската агенция Тасним.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Седем години се бори и резултата е повече от очевиден
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОЗЯЦИТЕ СИ ОСТАВАТ КОЗЯЦИ.ОТ ТЯХ ДРУГО НИЩО НЕ СТАВА.
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЕЧЕ И САУДИТСКА АРАБИЯ ПРИЕМА КОТАЮСКИ ЮАНИ ЗА ПЕТРОЛА СИ.. ИРАН, БРАЗИЛИЯ, ВЕНЕЦУЕЛА И РУСИЯ ТОЖЕ.КАТО СЕ ПУСНЕ БРИМКАТА НА ЧОРАПА НА ДОЛАРА, СТАВА ЕЛАТЕ ДА ПЛАЧЕМ.
32
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Асад не е бил в страната по време на удара,видеото как отива на работа е старо.Постановки,както всички видеа на руснаците в Сирия и другаде.
31
0
 
9
 
! Отговори
Осведомен преди 6 години
Какво е известно като резултат на ударите по Сирия. Поразените цели са три. Иследователския център Барза, както и два склада в Хомс. Има и няколко поражения в околностите на летищата. Поразените цели са спрягани за като съставна част от производството и съхранението на химическото оръжие. И трите цели са запечатани от инспектори на ОЗХО още през 2013-та година. Тези дн трябваше да бъдат посетени от инспекторите. Те не са били охранявани от ПВО. Няма поразени обекти на военната инфраструктура.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смешковции.
29
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
''Сега очаквайте сума атентати из ЕС. Знаете колко сирийци има и едва ли им харесва да бомбят ридината им.''. Да, знаем колко ''сирийци'' има в Европа! И знаем, че точно тия, дето се бият СРЕЩУ Асад в Сирия, поемат отговорност за атентатите в Европа!! Или тия, дето режат глави в Сирия, и тия, дето ги режат в Европа, са различни?!?
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и старо желязо да бяха ракетите, със сигурност бяха по-умни от тези които ги изстреляха. Да не говорим за Дончо.
27
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кадафи загина след разцпване на *** с нож. И този това го чака.
26
0
 
10
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
До Анонимен 27Нещо бъркаш!От войните печелят тези ,които произвеждат стоките ,или икономиките!Тук Русия не е страна в конвликта! Русия я натискат да вади кестените от огъня ,както предишната война!Но този път с Китай няма да е така.
25
1
 
17
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
Преди три седмици на китайските пазари за нефт , започнаха да използват китайски пари.Пръв който ги използва бе Конго.Но след това и други!Мислих си ,че Конго ще е първата жертва.Обаче започнаха със Сирия ,Иран и региона! И причината може би е в подготовката!
24
1
 
29
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Мачкай, Башаре! Краварските ракети явно са далеч от това, което ги представят по американските филми. 75 процента свалени с ПВО от миналия век. Умните ракети на Тръмп :)
23
32
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия ще фалира от тази война, точно както фалира от войната в Афганистан. САЩ ще се замогнат още повече. Така са устроени икономиките на двете държави. Едните печелят от война, другите я плащат с глад и мизерия. Те руснаците са свикнали...
22
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай хамериканската сгaн, Башаре!
21
4
 
5
 
! Отговори
Български Българин преди 6 години
Имате предвид Владимир Путин и Хасан Рохани са решени да се борят с тероризма не Башар Асад
20
15
 
1
 
! Отговори
Дядя путя преди 6 години
Ето как ще съсипем тия империалисти,всичките им ракети прихванахтме!От ракетите ще направим ножчета за бръснене!
19
6
 
24
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Досега за 6 години нападения на САЩ над Доктора, не им ли увря главата на краварите, че Докторът не е сам, а си има за приятел Владимир? М?Не ви ли увряха и на вас главите, че Владимир никога няма да изостави Доктора? Ако беше го изоставил, досега Башар да е последвал съдбата на Садам и Кадафи отдавнаааа- още преди 6 години.
18
33
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 14ДАНО БОГ ТЕ ИЗКОРМИ ОТВЪТРЕ ПУТИНОФИЛЕ ПРОКЛЕТ :D
17
6
 
9
 
! Отговори
Защото преди 6 години
До защоТой ли е виновен, че управляващите на православните славянски братя са предатели на народните интереси и *** на рептилите, а братските народи търпят, мълчат и всеки път на избори грешат, избират най-крадливия, най-продажния и после се вайкат и обвиняват...Путин?
16
6
 
38
 
! Отговори
до 14 преди 6 години
Значи според теб защитата на отечеството от международния тероризъм е престъпление срещу човечеството ? Абе ти да не си от постоянно дрогираните софииски со ро со и дни джендари ?