Доналд Тръмп отчете в Twitter: Перфектен удар! Мисията е изпълнена!

Президентът на САЩ благодари на Лондон и Париж за мъдростта
14 апр 2018 16:28,
347
Доналд Тръмп отчете в Twitter: Перфектен удар! Мисията е изпълнена!
Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп похвали "перфектно осъществения удар" в Сирия и каза, че "мисията е изпълнена".

Това съобщи Ройтерс, цитирайки написаното от държавния глава на САЩ в Twitter.

Така Доналд Тръмп коментира въздушният удар над Дамаск, който бе извършен тази нощ от САЩ, Великобритания и Франция.

"Ударите срещу Сирия бяха перфектно изпълнени. Благодаря на Франция и Великобритания за тяхната мъдрост и силата на военните им. Не можеше да има по-добри резултати. Мисията – изпълнена!", написа американският президент.

Още по темата

Във втори туит, публикуван минути по-късно, Тръмп написа:

"Толкова много се гордея с нашите военни, които скоро ще бъдат най-добрите, които страната ни е имала. Няма да има нищо и никой, който да може дори да се доближи до тях".

В посланието си държавният глава на САЩ допълва, че за работата им са похарчени "милиарди напълно заслужени и одобрени долари".

Асошиейтед прес отбелязва, че Тръмп използва знаковата политическа фраза "Мисията е изпълнена", изречена и през 2003 г. от тогавашния президент Джордж У. Буш на борда на самолетоносач в Калифорния, за да обяви края на големите бойни операции в Ирак, пише БТА.

Буш обяви успеха на мисията само шест седмици след началото на американската инвазия там, но войната в Ирак продължи още много години и той бе критикуван за тези си думи, напомня още АП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РИЖАВИЯТ САМО ТУИТОВЕ ПИШЕ, К`ВО ДА ПРАВИ ДРУГО, ДОРИ МЕЛАНИЯ МУ БИ ШУТА.
219
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Перфектен удар. Всички врабчета е живи и здрави.
218
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русоробите ще спукат някоя вена от зор и яд. Рашката само декларации чете и отговор никакъв, защото ги е страх да не ги опърлят като вагнеровите овце. Разбирам ги.
217
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ударите са били в зона без Руски военни , зона без особенно значение , жалкият цирк беше да се покаже че Америка не е безгласна буква на световната сцена , след като беше избутана от Сирия в лицето на Идил , ако са такива демократи и спасители на света , да бяха свали ли Асад от власт , все пак му е "втора химическа атака" явно не си взима поука...но Асад е на власт а Нато е без глас
216
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не разбрах, кога "добрите" станаха толкова лоши
215
0
 
1
 
! Отговори
НеравенПариРеалистич преди 6 години
са в Англия де що има бездомници лижат разбираш де що мернат капки, легат на гръб, кълочат крайници, висват език на една страна, събират очите и мелят една дума ПариРеалистиченГаз, след което идват органите, умиват ги с маркуча, подсушават ги с вакуумната смукачка, преоблачт ги в убави дреи, закарват ги за един месец у убаа болница и ги пущат.оне одма си праат капка на коя да е дръжка. Лижат. Легат на плочника. дигат нозе и ръце . гърчове. Изплезен език... органите идат. маркучи мият ората. ..
214
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
45-та ционизма победи фашизма........и днес берем плодовете....терор в цяла Европа, хаос по целия свят.....Ерусалим става столица.....
213
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не разбрах каква мисия е изпълнена. При положение че по малко от 30% от ракетите са достигнали целите си и реално нямат никакъв резултат. Само изхарчени едни милиони за нищо.
212
2
 
9
 
! Отговори
Американеца преди 6 години
САЩ има военни технологии,но побеждава само като на филм,измислят си постижения който в реално време немогат да управляват и стават за смях.Американеца неможе да воюва!
211
0
 
4
 
! Отговори
елон мъск преди 6 години
чичо дони изстрелва и той като мен. към космоса. спейс екс маафакас. театърче батенца... нали знаете кой ше опере пешкира. ПСВ и ВСВ помните ли ги. третата да подсказвам ли къде ще е пак и че бело кестерме нема да остане на плоската земя.
210
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мача свърши. Време е агитките да се запукат ;)))
209
1
 
14
 
! Отговори
anonymous преди 6 години
1.Световната дипломация не действа.2.Международното право е само на хартия.3.Светът се управлява от масони, сатанисти и откачалници.4.Няма да е голяма загуба, ако "разумният живот" на тая планета бъде унищожен.
208
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не са умнине са тихиа са ХУМАННИ и мноооого скъпи. да ранис 3-*** души със 100ракети, ако така са действали през Втората война (на 100патрина трима ранени; на 100 бимби три кокошкарника са разрусили) е ясно защо Хитлер е имал време да избие в лагерите 6 000 000 евреи. дали са помагали на нацирасите да избиват?А?
207
3
 
7
 
! Отговори
DDD преди 6 години
Гледам новините и се чудя: нашите управляващи ли са пълни ид.иоти или нас ни имат за такива?!?
206
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма мъдрост - да пускаш стари ракети над изоставени складове за да се изфукаш колко си велик!!!
205
0
 
7
 
! Отговори
двете капки ОК преди 6 години
Тереза се проявява сякаш лизнала само една капка Казачок
204
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Мисията е изпълнена" Мммм да Мисията е САЩ и Великобритания да прикрият лъжите си че има химически оръжия в Сирия. Сега ще твърдят че са разрушени складовете препълнени с бойни отровни вещества. Само дето не разбирам къде са отишли отровните вещества като са бомбандирани.. Мисля че въздуха на половината планета трябва да е отровен. Специалистите по химически вещества ще се излъжат ли? или нас ще излъжат? като измерят въздуха и не открият отровен въздух???? ТЕЗИ Специалисти и те са измамници
203
1
 
11
 
! Отговори
K преди 6 години
Ако беше успешен ударът, ге. Маккензи щеше да каже, че със 105-те изстреляни ракети са напълно разрушени 3-те цели, а той единствено каза, че тепърва се оценяват нанесените щети. Хаххаахха, излиза, че действително почти всички ракети са свалени и отклонени. Империята на злото ще приключва скоро...
202
0
 
3
 
! Отговори
... преди 6 години
Св.троица ги достраша да не им обгазят брадатите галеници и решиха да се правят на загрижени.Ей сега ако се юрни една тумба от ИДИЛията ша оплескаме калците.
201
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Мажд АлгафариАми вместо да пази само вас пази целия свят. Нали се сещате какво ще стане ако Русия потопи кораби или свали самолети на "коалицията" ? Не само вие ще сте пострадалите. Освен това удара беше кьорфишек. Всички предварително се бяха разбрали и хората бяха евакуирани.