Ще има нов удар срещу Сирия, ако използва химическо оръжие

"Мисля, че урокът ще бъде разбран", каза френският външен министър
Обновена: 14 апр 2018 14:29 | 14 апр 2018 13:15,
70
Ще има нов удар срещу Сирия, ако използва химическо оръжие
Снимка: БТА

Френският външен министър Жан-Ив Льо Дриан предупреди, че ще има нова военна интервенция в Сирия в случай на ново нападение с химическо оръжие, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

"По въпроса за химическото оръжие има червена линия, която не бива да бъде пресичана и ако тя случайно бъде пресечена, ще има нова интервенция", каза министърът по телевизия Бе Еф Ем Те Ве и добави: "Мисля, че урокът ще бъде разбран".

Льо Дриан посочи, че ударите на САЩ, Великобритания и Франция срещу Сирия са унищожили значителна част от химическия арсенал на режима в Дамаск.

Френският външен министър съобщи, че визитата на президента Еманюел Макрон в Русия в края на май не е поставена под въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
9
 
! Отговори
ДА БЕ преди 6 години
УБИИЦИ----КЪДЕ ВИ ОТИДЕ,РАВЕНСТВО, БРАТСТВО, СВОБОДА...ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО АРАБИТЕ ВИ ИЗБИВАТ В СТРАНАТА ВИ---УБИИЦИ
36
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сирия не е използеала химическо оръжие. Това беше телевизионна постсановка на Кравефермата за да имат опраедание за нападението над суверенна държаеа съд законноизбрано на демократични избори прсвителство. Същото направиха наеремето и с Ирак.
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега разбрахте ли в какво състои участието на галите в тройствената агресия?На тях им е дадена ролята на задната пръчка на барабана.
34
4
 
21
 
! Отговори
асен преди 6 години
На брифинг руски генерал направи отчет на използваното от коалицията оръжие и каза , че френски самолети и ракети не са използвани , въпреки че са присъствали , така че всеки си плямпа , но когато опре до действие , никой не смее да дразни руската мечка .
33
4
 
18
 
! Отговори
Питър преди 6 години
Много се надявах руснаците да потопят френския кораб. Те тогава какъв микронен вой щеше да се надигне. А сега меките китки бабоеби пак се дуят. Но пък мноооого внимаваха някоя ракета да не мине на по-малко от 50 километра от руските войски на терен. Страх лозе пази.
32
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
имало две Терези: едната Майка Тереза; другата Мащехата Терезаимало един Наполеон ОпъRдят и един Хитлер Барбекют.Сега - Микрон Бабишкарад и Пергел Измръзнат (щели да си спират газовите консумации за да не ги обвинели че искат да бият рекорда от Втората война по брой изгорени хора
31
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Химическите атаки ще продължат, докато има "хора", достатъчно глупави да позволяват на ФАЩ и васалите им да извличат полза от това.
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Dobre 4e nama jertvi do koga nevinni hora schte umirat v siria te ne sa vinovni di koga deza schte umirat
29
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много добре го е обяснил човекът. Кратко и ясно. Тук няма агресия, няма жертви, но е даден урок на един престъпник и поддържниците му. За използването на химически оръжия има световни споразумения, които Асад многократно наруши и беше предупреждаван. Крайно време беше да му се покаже, че цивилизованият свят не може да толерира повече варварското му поведение.
28
5
 
7
 
! Отговори
Хим газови камери преди 6 години
интересна декларация:ако имало нова химическа атака- ще има втори ратен обстрелпри това се казва че значителна част от хим арсенала бил тази нощ ликвидирандемек: сирийците има още количества, за да не ги използват ще удари в най-скоро времеОт което следва че газ за Германия нема да има защото нещо са правили на пленени хора в газови камери и за това още на са наказани. в Германия газовите камери не са ликвидирани. водят на отчет към министертвото на паметниците за да учат децата си на зло
27
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КъситеКракаНаЛъжата!По американски тертип и управляващите идийоти от Юропата не влагат никакво старание в лъжите си...---Много съм съгласен с тебе. От руските лъжци по-добри лъжци няма. Когато те лъжат, много се стараят и затова са ненадминати в това "искуство".
26
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе някой намери ли химическо оръжие в Сирия? Щото и в Ирак имаше а накрая разни сенатори (от ФАЩ) и премиери (от Англия) излизаха в теливизионни обръщения да казват колко много съжаляват и как не е имало нищо такова!
25
0
 
14
 
! Отговори
Ели преди 6 години
"САЩ са се свързали с Русия, преди ударите", бе съобщено от американския посланик в Русия Джон Хантсмън."Преди да предприемем каквито и да било действия се свързахме с Русия, за да предотвратим руски жертви.""Вашингтон не желае конфликт между свръхдържавите в региона. и се надява на сътрудничество с Москва".Спете спокойно!Война и глобален конфликт няма да има.Всичко се извършва по предварителен сценарий.Този сценарий е описан в древни документи.За произход няма да пиша, за да не ви плаша!
24
3
 
20
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Хора я помислете1. Асад ще отпразнува победата си Гута като тероризира терористите и местните хора с един бидон с химическо оръжие(СМЕХХ)2. Намериха Актьорите на Белите каски които разказаха за ФЕЙК атака, Местните останали в Гута не знаят къде е била хим атаката3. САЩ, ВБ и ФР атакуват цели където трябва да има хим оръжие в Дамаск и там ракетите пробиват ПВО и поразяват целите - Няма химическо заразяване в Дамаск - тоест там няма хим оръжие4. ОЗХО днес трябваше да прави проверки
23
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ МАЙ СА ЗАБРАВИЛИ ГОЛЕМИЯ СИ ПОЗОР ВЪВ ВИЕТНАМ.
22
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога удари не са правилни за някакво решение а само за окупация на други държави. И планът Барбароса беше правилен и законен. Какви хипокрити!
21
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тия колкото по лъжат толкова по-вече се закопават,и къде ще използва следващия път Асад вълшебното химическо оръжие ,бас ловя че ще е там където на вас ви е удобно,вие интернет нямате ли бе *** , хората навсякъде ви взеха за бъзик.
20
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Французите са добри и миролюбиви хора, но винаги се оставят да бъдат управлявани от ***. Още от времето на Луи XIV.
19
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо за химическите оръжия на Саддам ?
18
3
 
31
 
! Отговори
КъситеКракаНаЛъжата! преди 6 години
По американски тертип и управляващите идийоти от Юропата не влагат никакво старание в лъжите си...