Цвета Таскова, обвинена за ужаса на "Тракия", остава в ареста

Решението на Окръжния съд може да се обжалва
Обновена: 16 апр 2018 21:44 | 16 апр 2018 18:33,
43
Цвета Таскова, обвинена за ужаса на "Тракия", остава в ареста
Снимка: Bulfoto, архив

Цвета Таскова, обвинена за трагедията на магистрала "Тракия", остава в ареста, реши Окръжният съд. При катастрофата, която стана на 13 април, загинаха шестима души и повече от 20 са ранените.

Още по темата

Според съда Таскова не е проявила необходимата отговорност на пътя, а обвинението касае тежко престъпление с наказание над 5 години, мотивираха се магистратите. Решението не е окончателно и може да се обжалва.

Психиатри и психолози са работили с 29-годишната Цвета Таскова, защото имало данни, че може да посегне на живота си, пише "24 часа", цитирайки нейния адвокат - Георги Динев. Тя била изключително съсипана и преживявала случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
3
 
! Отговори
Петел много смел преди 5 години
До Анонимен Не бе Цвета е кокошката.Признала си е за несъществуващо престъпление.Вместо да каже истината, че автобуса е увеличил скоростта и леко го е подпряла от въздушната струя и после шофьора му го е забил в канавката със 130, тя вика мале убих 6 човека.
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6"За кокошка няма прошка"Живота на 6 човека на кокошка ли го приравняваш?
35
2
 
6
 
! Отговори
Аз съм си аз преди 6 години
До 39 - естествено, че от медиите съм чул, всички чуваме от там. Досега тя и адвокатите и не са казали дума, което е разбираемо докато тече следствието. Крие лицето си, не защото се страхува от саморазправа,защото тя е наясно, че е виновна. Ако не беше решила да се обръща по време на изпреварване на тежко возило, нямаше да се удари в него и нямаше да има жертви. Но нейната самонадеяност и самочувствие и изиграха лоша шега.Съсипа не само своя живот,а и този на невинни хора
34
5
 
8
 
! Отговори
Драив преди 6 години
Тая жена от вакарел до църна маца да го блъска този автобус неможе да го искара от пътя и тези компетентните дето са упрвжняват с тая мантинела дали са виждали как мантинелата минава през хладилно ремърке пълно с картофи от термокинга до вратите от за 13.60 метра така че божа работа можеше да има повече жертви ако имаше мантинела въпроса е кокво прави нов перфектен автобус в канавката не искам да обвинявам или оневинявам. Но нещате се бутат. Всякак в една посока момичето
33
6
 
8
 
! Отговори
Draiv преди 6 години
Първо искам да искажа съболезнования на семеиствата на жертвите от този нелеп инцидент това момиче сигурно има вина за одрасканата боя на автобуса но да твърди че е единствената виновна енелепо както е нелепо в сутрешните блокове на телевизиите разни некомретентнин водещи да дрънкат какви ли не глупости за мантинели иникои не обръща внимание на нелепото обяснение на инцидента от шофьора на автобуса тои видял че го испреварва реното иавтобуса се вдигн ал пълни глупости
32
7
 
10
 
! Отговори
Аз съм си аз преди 6 години
Не разбирам защо повечето от вас защитават тази "женица" ... Ако имаше ваши близки в автобуса, загинали по нейна вина, заради рисковата маневра, по време на която тя решава да се обърне назад, да търси шумове, я от волан, я от касетофон, различни версии се казват, дали щяхте да я оправдавате??? Колко от вас са шофьори и осъзнават колко сериозно е отношението на всички шофьори и шофьорки на пътя? Крие лицето си, защо, нали е невинна.Ама е хитра и знае, че женските сълзи са силно оръжие!
31
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
забележете полицайката. явно с напреднала плешливост е оскубала неколко кестеняви затворнички и е заплела в главата си плитка тип "Корабно въже"егати уруингео
30
13
 
6
 
! Отговори
да да да преди 6 години
На жени не трябва да се дават книжки Ролята в живота им е друга
29
10
 
11
 
! Отговори
Ева преди 6 години
Сълзите не са достатъчни да върнат шест човешки живота. Само факта, че книжката и е отнемана наскоро за употреба на 1,1 алкохол, което е изключително много, работата и като барманка през зимата на зимните курорти, лятото на летните е показател за какъв човек става дума. Жена на 29 г., която няма сериозна работа и професия, разсеяна, а сега плаче. От всяко дърво *** не става, от всеки човек шофьор не става.
28
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много я криите тая Цвета.В никоя медия не видяхме лицето на тази жена. Преживява тежко случилото се,а ще върне ли живота и здравето на всички потърпевши.С тази стара кола да тръгнеш да изпреварваш автобус,движещ се с 95км/ч. (а може и с повече)си е направо безотговорност и към себе си и към другите участници в движението.
27
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за жената,просто така се потулват случаите на катастрофи винаги когато има жертви,и превозвачът е голяма компания.Жертвата трябва да е страничен човек,иначе не е добре за бизнесът.
26
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Цацаратурата, извършила ГРАНДИОЗНА ИЗМАМА по случая с КТБ, и ПРИКРИЛА ИСТИНСКИЯ ИЗВЪРШИТЕЛ - ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ, не вярвам и грам!!!Юнион Ивкони не е случайна фирма, и се държи от поставени лица на Братя (избе)Галеви!Повече коментари са излишни, а всички от Цацаратурата трябва да бъдат дадени на Нов Народен съд, друго спасение няма
25
0
 
3
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
Приятел, прочети и втора алинея на цитирания от теб текст - не се изхвърляй неподготвен.
24
2
 
10
 
! Отговори
по втория начин преди 6 години
Бих застанал единодушно зад всяко решение, ако вярвах поне малко в обективността разследващите. Добре, че жената за сега не е връзкарка или паралийка та да има поне лъч надежда в тунела, но пък би била доста добра изкупителна жертва за това, че толкова дрогирани и пияни не го отнесоха.
23
3
 
6
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Четирибуквена дума с четири грешки-УФСЪ.
22
1
 
2
 
! Отговори
Адвокат преди 6 години
Гледам и тази снимка: https://namoreto.bg/wp-content/uploads/2018/04/29873344_2018135104887055_2094967666319323191_o-640x360.jpg По ясно от това няма накъде. То и реното е в канавката на нея...
21
0
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
Докато не приключат разследванията тов е правилно
20
3
 
17
 
! Отговори
Адвокат преди 6 години
Хора, замислете се. 95 км/ч = 26,39 м/с. При 3-3,50 м. лента за спиране и 1-1,50 банкет излиза, че водачът на автобуса е имал за преминаване през тези 4-5 м. стотни от секундата да реагира. Дори излизането да е максимално плавно най-много да е имал не повече от секунда. За една секунда не знам какво чудо очаквате да се случи. Към уравнението прибавете и времето за реакция и това за сработване на спирачния механизъм и ще видите че водачът на автобуса не е имал много възможности.
19
1
 
8
 
! Отговори
До КАТ преди 6 години
Пий си хапчетата и не пиши такива нелепости ,,вероятно буса я е засякъл''!
18
1
 
1
 
! Отговори
Без думи преди 6 години
До ДО 14 Ти първо мисли и след това пиши глупости.