Цвета Таскова, обвинена за ужаса на "Тракия", остава в ареста

Решението на Окръжния съд може да се обжалва
Обновена: 16 апр 2018 21:44 | 16 апр 2018 18:33,
43
Цвета Таскова, обвинена за ужаса на "Тракия", остава в ареста
Снимка: Bulfoto, архив

Цвета Таскова, обвинена за трагедията на магистрала "Тракия", остава в ареста, реши Окръжният съд. При катастрофата, която стана на 13 април, загинаха шестима души и повече от 20 са ранените.

Още по темата

Според съда Таскова не е проявила необходимата отговорност на пътя, а обвинението касае тежко престъпление с наказание над 5 години, мотивираха се магистратите. Решението не е окончателно и може да се обжалва.

Психиатри и психолози са работили с 29-годишната Цвета Таскова, защото имало данни, че може да посегне на живота си, пише "24 часа", цитирайки нейния адвокат - Георги Динев. Тя била изключително съсипана и преживявала случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
2
 
! Отговори
КАТ София преди 6 години
До КАТ При тази единствена възможност за удар какво си мислите , че е станало ... задачата е с много ниска степен на сложност. Дано някой достоен и смел адвокат да свърши работа.
16
12
 
7
 
! Отговори
КАТ преди 6 години
До Божееее Нееее родината ни се е превърнала в свърталище на Хавана клуб и д.е.б.или.Сега ще изкарат жената виновна но това със сигурност не е така. Вижте снимки на буса и кажете къде точно е ударен. От лявата страна не е, от зад също не е поне от снимките които има в нета. Мястото което не се вижда е много долу крайно дясно. Жената е ударила буса от зад долу в дясно но при съвсем други обстоятелства. Вероятно буса я е засякъл и поради тази причина има удар от дясно при това много лек.
15
6
 
9
 
! Отговори
ДО 14 преди 6 години
Ти оправдаваш ли Тарана на Автобуса ?В Франция , Германия или Англия щяха да я Затворят до Живот ?
14
6
 
5
 
! Отговори
ДО ВОДАЧИТЕ преди 6 години
Този Водач на МПС трябва да лежи за всеки един отнет Живот - Като е в ЕС - за Масово Убийство - 30 години , за всеки Отнет Живот по две години - 42 години в СТРОГ Затвор .Съвет за БГ СЪДА - Тази *жена* трябва да се Екстрадира в САЩ - в Гуантамо - да не вижда бял свят и не се движи по пътя като терорист да избива деца .
13
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жабите в блатото сте се нахвърлили върху една изкупителна жертва, и ще си я изпечете на шиш, без това с НИЩО ДА ПРОМЕНИ ЦЯЛОСТНАТА СИТУАЦИЯ В САМОТО БЛАТО!Обикновено, при други катастрофи, ако няма такова медийно и обществено внимание, им дават условни присъди, дори и да са при по-тежки обстоятелства - пияни и дрогирани шофьори, блъснали на пешеходна пътека и пр.Това си е злополука както и да го погледнеш, а след като я осъдят, след някой и друг ден ще четем за поредната тежка катастрофа, и нищо няма да се промени
12
4
 
13
 
! Отговори
Божееее преди 6 години
До 3А ако тя не беше ударила автобуса нямаше да има жертви и ранени
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един свидетел писа че неините врати смачкани АМА от ляво. НО автобуса няма и драскотина от ляво.НАЙ ДОБРЕ ЗНАЯТ ЕКСПЕРТИТЕ.
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все пак жалко и за тази жена. От пpocтотия и прекалено самочувствие си съсипа живота, освен дето съсипа животите и на още десетки невинни хора. Нека всеки от нас внимава повече, докато шофира!
9
1
 
7
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
А защо това справедливо решение на съда не бе приложено към предмета Вашингтонски?
8
3
 
20
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Ти там ли беше като кривна повече ?
7
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 5 само че кривнал повече от необходимото
6
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За кокошка няма прошка!!!!
5
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може да изпреварваш някой и да го удариш, а после да си невинен. Съдът се интересува от това, кой е причинил ПТП-то, а не какво е можел или не можел да направи автобусния водач. Автобуса се е движил в своята лента и със 95 км/ч. не е нарушил ЗДП.
4
4
 
14
 
! Отговори
една случка преди 6 години
Удрям по лек камион / от този автобус/ в лявото предно колело НО той не мърда.Как ли е, и обърнат?Камиона ПРОСТО не си отстъпи предимството при изпреварване от мен, а увеличи скоростта.
3
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя, че е виновна, виновна е, но автобуса го обърна неговия шофьор с неадекватните си действия. Той е много повече за арест от нея.
2
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А шофьорът на автобуса зщо не е арестуван? По досегашната информация той е по-виновен за смъртта на хората.
1
17
 
12
 
! Отговори
Божееее преди 6 години
Дано има справедливост поне този път. Да не й дават книжка и да постои много повече от 5 год.в Сливенския.