Мъж отмъкна пари от гаджето си, после й сви колата!

Взел 1000 лева от чантата й и отпрашил в неизвестна посока
16 апр 2018 12:45,
25
Мъж отмъкна пари от гаджето си, после й сви колата!
Снимка: Dnes.bg

Мъж обра приятелката си след семеен скандал. В полицията в Горна Оряховица е започнато досъдебно производство за кражба.

Сигналът за кражбата е подала самата жена вчера сутринта. Пред полицаите тя е обяснила, че 26-годишният мъж от село Ломци, с който живее съвместно, е откраднал 1000 лева от дамската й чанта.

После отпрашил в неизвестна посока с автомобила на жената.

Образувано е досъдебно производство, мъжът се издирва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АлфаЗабелязахме. Времената се обърнаха. Много мъжете вече носят поли, за да се "себеизразяват". Усилено търсят жени, които да ги издържат. Други пък участват в прайдове.Все повече момичета разчитат единствено на себе си и дори предпочитат да родят и отгледат дете без брак, отколкото да носят цял живот на гръб някой мамин льольо, който вечно да е недоволен и да им повтаря по 500 пъти на ден, че мъжът е нещо повече от жената и тя трябва да си знае мястото.Царството ви свърши, мрънкачи.
18
1
 
5
 
! Отговори
Кина преди 6 години
Че това мъж ли е ?! Аха, ще да е от новите полове хахаха
17
0
 
0
 
! Отговори
Педант тя преди 6 години
@ 12: Toчно. Нищо и от никого на този свят е за бог да прости, пък било то бивши, настоящи или родни. Без упреци и вина. Аз бих го върнала след като и другото си свършва - подаръчета и дори до годежни и семейни бижута.
16
0
 
6
 
! Отговори
един преди 6 години
С когото, не с който! Какви журналисти сте, след като не познавате граматиката на българския език?
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До пича, дето искал жена да му чисти и готви: Брат - никой не ти е длъжен да ти чисти и готви даром. Ако си мъж на място - издържаш семейството, грижиш се за жена си и тя се грижи за теб - чисти ти, готви ти, сутрин ти прави кафенце, вечер салатката, ама масово всеки иска хем жена му да работи и да вкарва пари в къщата, хем после да я върти тая къща сама. Ама давайте - така е по-лесно на нас. ;) Като й помогна да измие чиниите и после се почесвам една седмица на дивана пред телевизора.
14
11
 
5
 
! Отговори
Алфа преди 6 години
Дойде краят на женското царство. Вече никой не дава пет пари за някаква гримирана златотърсачка. Пари ли искаш - изкарай си. Вече секс мога да получа по много начини. Не е необходимо да ставам роб, за смях на хората, само защото някаква кифла си е помислила, че ще ме цоца. Времената се обърнаха. Забелязвате ли?
13
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам познат, който от 20 години живее в Германия, но иска да се върне в България и да прехвърли бизнеса си тук. Започна да търси хора, заплата 1500-2000лв, предпочиташе мъже, инженери. Човекът беше потресен - на мъжете в България не им се работи, НЯМАТ никакви амбиции. Накрая нае жени - повече знаят, работливи, искат да учат нови неща и да се развиват. Това е реалността, за съжаление!!!
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-жалкото е, че тази очевидно глупава жена, ще го приеме този бо...к обратно като се "разкае"
11
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам жена, която да готви и чисти без да мрънка и да не иска нищо взамяна! Къде е!?
10
0
 
11
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Защо трябва някой, който не ти е приятел или роднина, да ти дава нещо даром?Хайде да спрете да се правите на интересни. Като излезете с непознат мъж и ви плати сметката, какво говори за намеренията му? Че иска съответната близост. И мъжете и жените го знаят.
9
8
 
4
 
! Отговори
Petar, NY преди 6 години
Този мъж е моят герой!
8
0
 
17
 
! Отговори
не било преди 6 години
26-годишн "мъж" от село Ломци,най ми било мъжка държанка
7
3
 
20
 
! Отговори
Михаил преди 6 години
Егати тъпака такъв *** бих го пребил с кеф,пълен лузър!
6
27
 
9
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
Евала на пича така трябва да прави всеки мъж с днескашните парцалани само с опакото!Кой знае какви урвенски номерца му е въртяла тази щом е избягал човек!Знам ги аз как стоят тия неща мили дами не си мислете че доматите с колците ги ядем :)
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ама този мъж ли е? че кое му е МЪЖКОТО ? и това,дето си го мислите, и то едва ли е чак толкова мъжко!
4
0
 
7
 
! Отговори
Victimized преди 6 години
Може ли такава некомпетентност, да напишете вместо "ѝ" "й", журналистите не трябва ли да минават компютърна грамотност, научете ги тези клавиатури.
3
7
 
34
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
До ТHE ПатриотКои са тези жени,че аз не съм ги виждала.Биха казала,че тенденцията е точно на обратно-мъже,които не работят и жени ,които се грижат за цялото семейство.Ходят на работа,готвят,грижат се за децата а мъжете им....нищо.
2
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега реве, ама кат яде горнооряховсия сежук ни рива!
1
28
 
12
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
дал и е просто малко от собственото и лекарство,жените постоянно ни обират и изчезват с други но никой не го обръща на проблем ,странно!