Гарелов: Атаката в Сирия цели отслабването на Русия

"Ударите са прецизни, но върху какво са нанесени?"
17 апр 2018 22:40,
62

Журналистът Иван Гарелов е на мнение, че атаката в Сирия от страна на САЩ и техните съюзници е част от отслабването на Русия и кампанията по разбиването на нейния авторитет. 

"Антируската кампания ще продължи и ще достигне някаква точка по време на Световното първенство по футбол", прогнозира гостът в предаването "Денят ON AIR".

Според Гарелов е логично след някаква форма на сблъсък да се отиде на преговори, но по думите му не знаем какво точно се е случило в Сирия, тъй като цифрите не дават точната картина.

"В една война винаги залогът е преди всичко престижът. В случая виждаме противоречиви версии. Не можем да преценим коя от страните излиза с по-високо самочувствие от тази битка. Не влязоха в действие руските противовъздушни комплекси. Ударите са прецизни, но върху какво са нанесени? Виждаме няколко разрушени сгради...", обясни той пред Bulgaria ON AIR.

Иван Гарелов отбеляза още, че за да се състоят преговори не трябва да има някой унизен и с много слаби позиции, тъй като той ще търси реабилитация. Според него ролята на Турция относно ситуацията в Сирия е изключително важна. Гарелов подчерта, че Анкара е подкрепила ударите, но веднага е излязла със становище, че това няма да влоши отношенията ѝ с Русия.

"В българската позиция има няколко нюанса. Слага се ударение върху това, че акцията е еднократна и че трябва да се върви към пътя на политическите преговори", посочи още Гарелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
защо преди 6 години
Анонимен 44 - Боже, колко си начетен.....и колко неграмотен?!?
43
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ниския курс на валутата стимулира износа на стоки произведени във съответната държава .Примерно рускини ...Щото русия друго почти не произвежда .А като напечаташ ценни книжа и после ги искупиш излиза че сам си копуваш хартията .Никой нормален не ископува собствени ценни книжа
42
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верно ще излезе че от как биха чомбери на Вовата рашките са пуснали всичките си дърти роми да го хвалят че нещо му замина имиджа
41
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
38 я сега да обясниш кой пък ще си купи руски цени книжа... че и да ги продава в рубли Вата тази опорка и в ру *** няма да мине
40
2
 
0
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Абе този не водеше ли някакво идиотско предаване? От кога е журналист?
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В досегашното правителствоима 3-4 министри , които работятза запада . + управителя нацентробанката Набиуллина .Трябва да бъдат смененизащото иначе ще се въртятв омагьосан кръг и ще гиизнудват .
38
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече не съм сигурен чеПутин е най-добрия изборна руснаците . На власт е от18 години , а финансовата им система работи за т. н.запад . Една трета от златнияим запас се намирала насъхранение в сащ . Това емного сериозен факт .
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Вече гони 90 рубл за Евро и 70 за УСД"________________________________Така е. Няма спор. Както е истина и това, че рижият пиндостанец решително протестира срещу изкуствената девалвация на рублата, провеждана от руската национална банка, а Путин тайно си изкупил руски ценни книжа за милиарди долари при този нисък и крайно изгоден за руската икономика курс.Чу ли това? Или информационно си още в събитията от миналата седмица?
36
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами винаги могат да направят като Византия преди около 1000 година залавят 800 мародерстващи из сирия варяги скопяват ги и продават в робство на арабския халифат .Резнатите им мъжки достойнства завиват в торба от кожата на вожда им изхождат се по голяма в нея и я пращат на Владимир тогавашния .
35
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само дето помесчика може.1 да бие 2 осакатява 3 беси 4 продава 5 ползва сексуално крепосния си халопа включително и жената и децата му . При това законо защо помесчика е адвокат обвинител съдия и егзекутор в едно лице по закон. Халопата не притежава дори и дрехите на гърба си . така е в раша
34
1
 
8
 
! Отговори
куку преди 6 години
Атаката в Сирия цели отслабването на Русия?!?Абе направо кажи, САЩ и ко разбиха руските орди в Сирия. Над 130 крилати умни ракети направиха на пух и прах панелна сграда и два хамбара. Ранени три жени - чистачки.Кога ще са тържествата?
33
1
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
До Анонимен 31 Самео дето в Русия никога е нямало такова крепостничество за което говорите.Никой не е позволявал издевателства над крепостните селяни .Насилието,горящите клади в условния запад са били ежедневие.
32
0
 
6
 
! Отговори
буахахахааххаха преди 6 години
До Анонименхахахахаххааа хихихиххихиххии,ммбуахфахахаххааа! абе деди, те руснаците знаят ли за това или САЩ си останаха най големият бананов слон на дървени трупчета със 70 млн.купонници и бездомни гетаци по улиците.На кой въобще му пука от банановото гето ФАЩ
31
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия си е същата куча маркакаквато е била и преди някой олигарх краде дига си дворец после пада царя председателя президентя или там каквото му викат ..и се изнася да не му падне кратуната при новия батушка . единственото вечно е че в 100000 колиби без канализация в който жинеят крепосните му Руснаци се си остават кочини .Както и да е русия е лош пример за подражание в каквото и да било
30
9
 
2
 
! Отговори
до близък изток преди 6 години
Да така е 40 милиона гладуващи има в щатите. Виждал съм ги едни такива с едни кофти коли имат доста злато по зъбите на купони за храна са и немогат да си плащат за нови дрехи и за интернет и отопление но пък щата в който са им дава. Имат само за леки наркотици и бира ама все пак са в гета. Не е като в Русия да градят живота нов със сърпове и чукове. Де такава държава навсякъде по света та да може жужи да е велик.:D
29
6
 
11
 
! Отговори
Близък Изток преди 6 години
До Анонимен40 Милиона гладуващи хамериканци, според техните им данни
28
5
 
8
 
! Отговори
Б.Ц. преди 6 години
Колко писатели на соросова хранилка.Ден и нощ!Даже не се изисква и образователен ценз-важното е да смърдят!
27
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин се моли .Господи къде сбъркахме как русия да стане богата страна със щастлив народ .Чува се глас Аз съм виновен че не нацелих тунгуския метеорит над москва по времето на иван грозни
26
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами русия може да уплаши света с нейните гладни орди. От 144 милиона население 20 милиона гладуващи. И то тази информация джуджето я изказа така че явно са построили комунизма.
25
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя дърт комунистически доносник няма ли най-накрая да се скрие в дупката си.Аман от неговите про-руски увъртания.