Тайни преговори на Вашингтон с Ким Чен Ун?

Тръмп заяви само, че е имало преговори на много високо ниво
Обновена: 18 апр 2018 11:46 | 18 апр 2018 11:40, Елка Василева
24
Тайни преговори на Вашингтон с Ким Чен Ун?
Майк Помпео, Ким Чен Ун и Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

Номинираният за поста държавен секретар на САЩ Майк Помпео е отишъл на тайно посещение в Северна Корея по време на великденските празници и се е срещнал с Ким Чен Ун. Това пише в. "Вашингтон пост", позовавайки се на двама осведомени източници, предаде Ройтерс.

Още по темата

Целта на срещата между един от най-доверените пратеници на Доналд Тръмп и авторитарния лидер на азиатската държава е била да се положат основи за директни преговори между Тръмп и Ким за севернокорейската ядрена програма.

Американският президент заяви вчера, че с Пхенян са били проведени преговори на "много високо ниво", без да даде подробности.

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Ако Великият Драгалъвский Ай Дук не беше бастисал икономиката и селското ни стопанство и не беше изкормил държавицата ни,краварите,пардон "партньорите" ни щяха по друг начин да гледат на нас,а не като на ***.Анатема,Ай Дуко!До девето!
20
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето така се прави - създаваш си ядрено оръжие и вече може да преговаряш, но вече имаш нещо на масата. Евала, Кимчо си изигра картите по перфектен начин!
19
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За момента Ким няма ракети, защото г-н Путин си ги прибра обратно във връзка с кризите в Сирия и Армения. Справка - Ростролмультмильм.
18
3
 
2
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До ГешевОще един дето падна в капана на БВП СТЪКМИСТИКАИНСТРУМЕНТА БВП се ползва само и единствено за да УКАЖЕ има ли развитие и какво е то или не.А особено сравняване БВП в $ на трети страни е направо ДВОЙНА СТЪКМИСТИКАЗа пореден път примерБВП на Горно Нанадолнище за 2017 1000 грошаКурс $/грош1.1.2017 1:1 - БВП $ 100031.12.2017 1:2 - БВП $ 500Кажете ми БВП нали е един и същи реално?
17
5
 
3
 
! Отговори
Гешев преди 6 години
До До ГешевНали се сещаш, че това, което си видял в Пхенян е само една фасада. Там живеят подбрани хора близки до режима. Останалото е пълен леш. Ама нямам намерение да се обняснявам повече на кух *** като тебе.
16
5
 
3
 
! Отговори
Гешев преди 6 години
До Велик стратегСамо да ти напомня, че БВП-то на Северна Корея с 25 млн. души население има БВП колкото на Македония. Плюс това развиват ядрена програма и поддържат огромна армия. Познай как живеят там. Ще пукнеш на третата седмица. Докато Южна Корея (с двойно по-голямо населени, поради простата причина, че половината севернокорейци измряха през 90-те от глад) е с БВП по-голямо от на твоята първа родина Русия. Имат и доста по-мощна и модерна армия от събратята си на север.
15
4
 
7
 
! Отговори
До Гешев преди 6 години
Отивай там, като толкова много те кефи.Ходил съм, хубава страна с любезни и възпитани хора, а Пхенян е най-чистият град, който съм виждал. Пред метрото не видях и едно билетче, един фас на земята. Самото метро като дворец, мрамор, стенописи, мозайки, блясък. Достига до 150 м.дълбочина, под голяма река. пак бих отишъл, на екскурция. Аз съм българин, тук е рода ми, къщата на дедите ми, близки и приятели. Работил съм в чужбина, не от любов, а за пари. Не съм *** да нямам капка патриотизъм.
14
3
 
3
 
! Отговори
Гешев преди 6 години
До Велик стратегОтивай там, като толкова много те кефи.
13
3
 
8
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 6 години
7) Уинстън Чърчил е бил пиянде най-обикновено и единственото което ядрените оръжия гарантират е , че един ден ЩЕ има ядрена война - така сме устроени ние хората - винаги играта с огъня води до пожар - изключения историята НЕ познава. Въпрос на време...
12
4
 
8
 
! Отговори
Велик стратег преди 6 години
Ким Страшни първо ужаси САЩ с МБракети и термоядрени бомби, после направи за смях "изкуфелия дядка Тръмп" и краварите клекнаха.Малка КНДР е по площ колкото РБ, но народът им е корав - истински комунисти.
11
3
 
2
 
! Отговори
друг път преди 6 години
До АнонименДа ама не....
10
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Тръмп. Без нито един патрон, ще свали шишоо. Въпрос на 2-3 години.
9
7
 
8
 
! Отговори
Ким Ун преди 6 години
Ния с терористи не преговаряме.
8
8
 
16
 
! Отговори
да преди 6 години
Браво на Ким,САЩ като усетят че не им минават заплахите минават на преговори,типично за страхливците.....
7
11
 
7
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Ученик нападна с нож съучениците си р Русия- явно е бил беден,за да си купи автомат.
6
5
 
18
 
! Отговори
Полковник преди 6 години
Гледката на опустошените градове и хиляди жертви от това адско оръжие е Най-добрия гарант за мир по света.Уинстън Чърчил!!Ун знае това много добре .Тръмп също .Но още една Ядрена държава в света означава че намаляват една държавите с които САЩ могат да се гъбаркат.Което разбирасе не им харества!
5
3
 
19
 
! Отговори
мижитурки са сащ преди 6 години
Я каква стана тая,до вчера го обиждаха и заплашваха а днес на крака при него,чудоооо
4
3
 
11
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Ако САЩ си мислят че тоя доброволно ще нареже на скраб ракетите си жестоко се лъжат.Според срещата ще е пълен провял защото УН е достатъчно нагъл да поиска СК да стане 6-тата постоянна членка в ООН като останалите Ядрени държави и като за капак да си поиска отмяна на санкциите в рротивен случай ще доразвие ядрената си програма!
3
8
 
4
 
! Отговори
Исти преди 6 години
Ким се пазари за трона си- не иска да го напусне твърде млад.
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъвто и да е режима все е лош!