Детство мое скандално и проблемно, детсво... Сузанита и Сие

15-годишната щерка на Орхан Мурад пак успя да скандализира
25 апр 2018 18:30,
34

"Имам си любим герой, опашат но много мил, Мики Маус се казва той, от обичан детски филм..." Филмът обаче отдавна не е детски, а героите в него са нацепени батки и 15-годишни момичета, които са облечени твърде оскъдно за възрастта си...

Сузанита - дъщерята на Орхан Мурад, пак успя да възмути обществото със скандалното си поведение. Този път дори Агенцията за закрила на детето се самосезира и дори ще бъде изпратен сигнал до СЕМ.

Ето и сценарият: употреба на наркотици и недвусмислени жестове на орална любов. На пръв поглед типичен поп-фолк клип, който тенденциозно търси скандала.

Червената лампичка обаче светва, когато се сетим, че Сузанита е само на 15 години.

Как възпитаваме децата си и в какво се превръщат те? Прекрачват ли се морални граници и къде са родителите, коментират в предаването "Околосветско" по Bulgaria On Air певецът Тодор Георгиев – Тоши и психологът Еленко Ангелов.

"Наблюдава се много опасен начин на мислене. Музиката като понятие изчезва от националния ефир. Това, че някоя песен има няколко милиона гледания, не може да се нарече музикален успех. Тази аномалия влияе изключително лошо на обществото - сподели Тоши и коментира още "примера", адресиран към подрастващите и може ли той да им се отрази опасно. -

Хората, от които зависи това, трябва да направят всичко възможно, за да се разкара от полезрението на децата или поне да сложи възрастово ограничение."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много грозно това момиче. Не искам да си представям на 30 как ще изглежда след безброй нощи недоспиване, тютюн, алкохол и мъже за бройки . Аз съм на 29 и излеждам по добре от малолетната кадъна. Но на нейните години не търсих мъже и марихуана , а учех и имах строг контрол.
18
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
15-годишната щерка на Орхан Мурад скандализира само медийте които я рекламират,иначе никой не се интересува от нея, а съответните органи да се заемат с родителите и които я лансират за труженичка.
17
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубава работа, ама...
16
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС КОЛКО ПЛАЩА ДА Я РЕКЛАМИРАТ ? ОРХАН Е ОТКРИТ ПОДДРЪЖНИК НА ТАЯ АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ .
15
6
 
53
 
! Отговори
Иван преди 5 години
До СатаНАТОЗа м алоумниците на запад , които държат табели "добре дошли бежанци","обичаме ви бежанци", д жендърите , и всички др д ебили пак ли са виновни комунистите
14
10
 
65
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Сузанита е чадо на евроатлантическите ценности
13
11
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре е детето. Докато стане на 20 ще задържи цената висока. После вече едва ли. Педофилията в България май е под 14. От там нататък ако има съгласие не е ли законно?
12
10
 
64
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Нали ревахте за демокрация, тва е демокрацията. Презентираха ни я като свобода, но си е всъщност свободия.Силните правят каквото си искат понеже са силни, тези които нямат и не са силни ги мачкат. Дали така се пробива, ами да, очевидно. Целия ни елит са прости като говедари, дори и жените, гледаш ги красиви нагласени, като ти проговори направо ти идва да се застреляш.Тва е положението, а тези статии са платени реклами, въобще не са това за което се представят.
11
8
 
54
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
В днешно време пари се печелят като рекламираш/продаваш с*е*к*с. Дали ще е в леглото или на екрана все тая. Важното е кинтите да валят, а балъците да казват колко е кисело гроздето и да се облизват.Послепис: И за кво ми изтри коментара, нещо невярно ли има?
10
9
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На 12-13 започват да се човъркат. Сузиту е дърта вече.
9
38
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сузанита е детето чудо.Тя е талантлива и някой ден ще пее в арена армеец
8
3
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както е казал Сенека... "Нищо ново под слънцето". Имало е Содом и Гомор, пак ще го има. Имало е Вавилон, пак ще го има. Някой провокира разврата. Сетиуи се...
7
4
 
41
 
! Отговори
Dj dance mashine преди 5 години
Затова човек се учи цял живот а не един ден и рано или късно човек до човек опира
6
19
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Споко и на стари години има такива търсят кога са на зор понеже сме компетентни иначе знаем и можем писна ми от комплексари налягаите си парцалите
5
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еленко, трябваше да им разкажеш на тия за мафлоците и как се хранят с лууш. Така по биха разбрали какво ги чака.
4
7
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това "малолетно", или малоакълно, си каза ,че от миналата година прави секс. баща и каза, че така се пробива В БРАНША. хайде вече стига с него. то се самозабрави. ами, да го забравим и ние.
3
8
 
39
 
! Отговори
к0нсерва преди 5 години
нали знаете най-доброто свойство на свободният пазар - саморегулира се, така че гласувайте с джоба си и като подобни неща не се продават ще изчезнат от само себе си, а може ако има търсене и по-чести да станат... естествено в Съветският Съюз на Европа, свободен пазар няма, но това е друга история...
2
7
 
76
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Детето е малолетно. Коментирайте родителите му или сигнализирайте органите за защита на децата :)
1
3
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спрете, да говорите за нея.За разлика от здраволсовните проблеми, този, ако го игнорираме, просто ще си отиде :)