Убиецът от Торонто: Вълк единак, който мрази жените?

Той е изразил възхищението си от Елиът Роджър, убил хора в Калифорния
25 апр 2018 21:57,
68
Убиецът от Торонто: Вълк единак, който мрази жените?
Снимка: Twitter

При атентата в Торонто са били прегазени най-вече жени, става ясно от съобщение на тамошната полиция. По думите на главния следовател Греъм Гибсън, убитите жени са на възраст между 20 и 80 години. А непосредствено преди деянието си 25-годишният убиец Алек Минасян е написал нещо като кодиран коментар в социалните мрежи, в който изразява възхищението си от Елиът Роджър, гражданин на САЩ.

През 2014 година 22-годишният Роджър уби в Калифорния шестима души и се самоуби. Преди това беше изразил огорчението си от факта, че все още е девствен и че жените не му обръщат внимание.

Полицията в Торонто съобщава още, че във Facebook Алек М. публикувал информация за дискусионни форуми в интернет, в които мъже обругават жените.

Още по темата

В понеделник Алек М. насочи с висока скорост един нает от него ван към тротоара на оживена улица в Торонто, в резултат на което бяха убити 10 души и ранени 14. Някои от пострадалите все още са с опасност за живота.

Извършителят беше арестуван и вече му е повдигнато обвинение за десет убийства и 13 опита за убийство. Това съобщи говорител на съда, пред който беше изправен обвиняемият – с ръце в белезници и в бяло затворническо облекло. Според медиите, Алек М. изглеждал съвършено безчувствен.

Обвиняемият няма предишни присъди и навярно е действал сам. Няколко телевизионни канала се позовават на правоприлагащите органи с новината, че Алек М. вероятно е душевно болен. Медиите съобщават още, че според негови някогашни съученици и състуденти той бил затворен единак.

Кметът на Торонто Джон Тори заяви, че разследващите ще направят всичко възможно, за да изяснят причините за деянието.

"Това е най-малкото, което дължим на хората, станали жертва на нападението", каза той, цитиран от "Дойче веле".

Кметът недоумява как може да бъде извършено подобно деяние.

Премиерът на страната Джъстин Трюдо благодари на хората, включили се в спешната помощна операция. Трюдо нарече деянието "безсмислено нападение и ужасяваща трагедия". Своите съболезнования към близките на загиналите изказаха президентът на САЩ Доналд Тръмп и председателят на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 29А ти трябва да се върнеш в първи клас! Научи се да пишеш!!! Позор си!!!
19
5
 
3
 
! Отговори
психодиспансера преди 5 години
Май някой си е внесъл GSM с интернет въпреки правилата? Дежурният лекар ще бъде инфорниран!
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 31Баста!
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но когато психолози помолили хора да сравнят болката от отхвърлянето с позната физическа болка, те оценили емоционалната си болка като равняваща се по сила на естествено раждане или лечебни процедури при рак. Нали разбирате как емоционалната болка в душата му раздора душата му и тя кърви. Той за това е такъв. Души се от болка топка има на гърлото от болка когато бива отхвърлен.
16
5
 
5
 
! Отговори
поредния куку е този преди 5 години
Аман от откачалки! Като не ги прибират овреме по психиатриите се стига до безумни постъпки като деянието на този куку. Лудостта е проблем на всяко общество, а у наше селско БГ лудите са твърде много. Крайно време е да въведем регистър на смахнатите и принудително лечение преди и в местните новини да четем такива гадости. То бива бива права, ама от луд човк нормална постъпка не чакай
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Италианците казват, че една манджа не трябва да се претопля. Мъжете имат този ужасен комплекс на отхвърления, че правят всевъзможни глупости, за да бъдат с бившата жена. Винаги опитваме да си я върнем", за да спим с нея за последно, защото така трябва. Защото, мъжете, не могат да приемат идеята някой друг да каже "Basta". И това често им коства връзката с някое друго момиче. Когато се появи някое момиче и го гледа с такава любов, че е възможно да получи диабет от сладострастие.
14
6
 
9
 
! Отговори
70 преди 5 години
Нали има *** за мъжете, какво толкова скърбят, не мога да разбера. Все те са най-засегнати, най-чалнати, а защо се подиграват на жените в тяхното положение, как не ги е срам.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се дръжте, като безнадежден романтик. Ако започнете да се напивате и непрестанно да мелите на всичките си познати за нея, не правите услуга на никого. Така не само ще сте прелъстен и изоставен", ами и унизен в очите на онези, които не са ви най-близки.Това, че ви е отказала не го приемайте лично възможно е да не е подходящ момента да има друг мъж в живота и да не е нищо лично към вас.
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя има право да ви откаже, точно както и вие имате право да отхвърлите всяка жена, която не ви привлича. Приемете избора ѝ и карайте нататък без озлобление, защото всяка негативна мисъл, или в по-тежките случаи, желанието за мъст само ще натовари живота ви и ще ви вманиачи, вместо да ви излекува от чувства към нея ще ви разболее и ще станете отблъскваща мъж и за останалите жени. Разсейвате се с други неща докато ви мине и се появи друга жена която истински ви харесва и вие я привличате сексуално
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Падате си по жена, която не иска да има нищо общо с вас? Доста е неприятно, но това не е краят на света разберете как да преодолеете този момент от живота си и да извлечете най-доброто от него.Казват, че любовта е най-невероятното нещо, което може да се се случи на човек, ала когато е несподелена, се превръща в най-ужасяващото...Това атакува самочувствието, дух,а и цялостното разположение на някои мъже в света. Ето как, в няколко стъпки, да надмогнете негативите и да станете по-готин за нула време:
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той с една вежда май?От едновеждите.
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той има проблем със жените явно е. Жените не го харесват, като мъж с който да правят секс. По някакъв начин той си го търси секса от жените, но не го искат. И се получава драмата.Той полудява и прави м, алумни неща. Една жена, като не те харесва не я привличаш ако ще да се съдереш няма си легне с теб защо напъваш! ? Ефекта е убийствен!
8
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да жените му виновни, че не го слуша главата!Той е болен!
7
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един така при една среща с жена я уби от бой ограби я и казал, че ще я съблече гола и ще я разхожда така навън, след това ще я хвърли от балкона. Озверял от гняв. Защото не го иска, като мъж! Защото не му направила фелацио. Умира си от смях когато я удрял.Те са болни защото жените ги отхвърлят. Просто искат насила секс от жените и ако не го получат се озлобяват още повече.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комплексар влиза във фейсбук и го игнорират на мига. Просто е стиснат, но иска жените да го желаят, това го озлобяват още повече ако му се случи бие жените, дори. Жените не го понасят въобще и това го е довършило.
5
1
 
8
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 години
Значи ето до какво води хроничната форма на утконевид. Много тежко заболяване с много странични ефекти. Вече книжки да се дават само на пичуи които са си кръстили малкия отмъстител в неравен бой. Хахаха.
4
18
 
7
 
! Отговори
Нереза преди 5 години
Знам ги тоя род сдуханяци, изперкват че са станали на 40 и не са боднали и няма да боднат нищо до живот, и обвиняват женските че харесвали "***" и "лоши момчета", демек такива като мене, весели и отворени хора, а не откаченяци като тях дето си глътват езика и освен за компютри за друго не могат да приказват.
3
3
 
18
 
! Отговори
*** преди 5 години
Нищо, сега в затвора ще намрази и мъжете. Но не защото няма да му обръщат внимание, напротив.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя от къде е? Да не би да е англичанин?
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Налудничав и *** поглед. Крива глава, но усмихнат. Мяза на Цветанов.