Убиецът от Торонто: Вълк единак, който мрази жените?

Той е изразил възхищението си от Елиът Роджър, убил хора в Калифорния
25 апр 2018 21:57,
68
Убиецът от Торонто: Вълк единак, който мрази жените?
Снимка: Twitter

При атентата в Торонто са били прегазени най-вече жени, става ясно от съобщение на тамошната полиция. По думите на главния следовател Греъм Гибсън, убитите жени са на възраст между 20 и 80 години. А непосредствено преди деянието си 25-годишният убиец Алек Минасян е написал нещо като кодиран коментар в социалните мрежи, в който изразява възхищението си от Елиът Роджър, гражданин на САЩ.

През 2014 година 22-годишният Роджър уби в Калифорния шестима души и се самоуби. Преди това беше изразил огорчението си от факта, че все още е девствен и че жените не му обръщат внимание.

Полицията в Торонто съобщава още, че във Facebook Алек М. публикувал информация за дискусионни форуми в интернет, в които мъже обругават жените.

Още по темата

В понеделник Алек М. насочи с висока скорост един нает от него ван към тротоара на оживена улица в Торонто, в резултат на което бяха убити 10 души и ранени 14. Някои от пострадалите все още са с опасност за живота.

Извършителят беше арестуван и вече му е повдигнато обвинение за десет убийства и 13 опита за убийство. Това съобщи говорител на съда, пред който беше изправен обвиняемият – с ръце в белезници и в бяло затворническо облекло. Според медиите, Алек М. изглеждал съвършено безчувствен.

Обвиняемият няма предишни присъди и навярно е действал сам. Няколко телевизионни канала се позовават на правоприлагащите органи с новината, че Алек М. вероятно е душевно болен. Медиите съобщават още, че според негови някогашни съученици и състуденти той бил затворен единак.

Кметът на Торонто Джон Тори заяви, че разследващите ще направят всичко възможно, за да изяснят причините за деянието.

"Това е най-малкото, което дължим на хората, станали жертва на нападението", каза той, цитиран от "Дойче веле".

Кметът недоумява как може да бъде извършено подобно деяние.

Премиерът на страната Джъстин Трюдо благодари на хората, включили се в спешната помощна операция. Трюдо нарече деянието "безсмислено нападение и ужасяваща трагедия". Своите съболезнования към близките на загиналите изказаха президентът на САЩ Доналд Тръмп и председателят на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Поръчайте регистрира преди 5 години
Поръчайте регистриран паспорт, шофьорска книжка, лична карта [quickdoccuments***gmail] (+ 237673581889)Гаранционен 24 часов паспорт, гражданство, лични карти, шофьорска книжкалиценз, дипломи, степени, сертификат услуга на разположение.Туристически и бизнес визови услуги на разположение на жителитеот всички 50 държави и всички националности по света. Ние смеуникални производители на автентични паспорти с високо качество,Истинска истинска база данни Регистрирани и нерегистрираниПаспорти и
39
0
 
2
 
! Отговори
Вай завалъ преди 5 години
Някоя не му е бутнала и той взел че изпотъпкал хората като разярен разгонен слон.
38
0
 
1
 
! Отговори
n преди 5 години
До АнонименНе на ББ няма нищо , но на Цвъц му е "одрал кожата" . Както физическа прилика , мисля и като интелект
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оффф тоя Юнкер като му прочета името ужас
36
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък яко си падам по жените. Секса с тях е рай! И поради таз причина го практикувам ежедневно! Тоя е напълно луд ***рен!
35
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Канада дискриминират чужденците. Мъжете. Жените. Обратните. Белите, черните, всички. Това го уат още в училище. Особено във френска канада учат всякакъв тип дискриминация. Дори англофоните дискиминитар там...
34
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като живеее в общество на кльощави модели, по.рно филми ,реклами , музикални клипове какво може да си мисли един болен мозък че е щастието и спокойствието!Това че някой е девствен на 25 години незначи че ще стане луд или че е луд.Бабите ви и дядовците ви като че ли са се женили с опит.Болно общество ражда болни индивиди . И тука сме така ,деца колят родители за пари за да са готини пред приятели,друсат се даса харесвани в компании....
33
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другият вариант е да му е писнало да го дискриминират на на база на произход и затова да е патакламата....Да го дискриминират понеже е арменец??? Айде бре!!! Те в Канада не дискриминират обратните, та камо ли арменците.
32
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото е девствен мрази жените.Има логика която само кръгъл *** може да разбере.
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май не е вярно, че жените са повечето от жертвите. Всред ранените мъжете са повече. Всред убитите засега дават информация за 3 жени и 3 мъже. Другият вариант е да му е писнало да го дискриминират на на база на произход и затова да е патакламата. А канадските официални власти да се опитват да прикрият факта, че има сериозна дискриминация, изкарвайки го изперкал незадоволен арменец. Ще стане ясно на по - късен етап, но или е контра - феминист, или е против дискриминацията. Или е много болен...
30
1
 
22
 
! Отговори
Анализ преди 5 години
Най-вероятно е бил тормозен от съучениците си, и отхвърлян от жените поради стеснителността си, липсата на самочувствие и различни подигравки.Представете си години на акумулирана омраза към жените или по скоро към обществото.Ако гледате клипа от задържането му .Той вади някакъв предмет от джоба си, наподобяващ пистолет, няколко пъти с цел Полицията да го застреля.Определям го като крайно отчаян човек,който няма какво да губи.Факта че в момента е жив ,за него е огромна загуба!
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИДИОКРАЦИЯ Накрая винаги оцелява индивида с по примитивни белези
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде сега започваме да отклоняваме темата. Арменецът не е терорист, просто жените са го тероризирали и той им е отвърнал с газ до ламарината с вана.
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във френска Канада децата първо ги учат да бъдат шовинисти. После да бъдат сексисти и накрая ги учат как да прикриват факта, че са расисти. Предрасъдъците си дори и не се опитват да ги крият.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблема в канада е, че голяма част от жениет са социопатки. Обучението им започва още от детската градина и продължава дори и след университета. Павят си "професионални" събирания по браншове. Съгласуват си действията, политиките, подхода... Спокойно могат да те загробятр с измислени проблеми.
25
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами като не му са връзвали жените имал е алтернатива, да беше пробвал с мъже, сигурно не е бил единственият арменец в Торонто.
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпроса едва ли е в това, че жените са го отбягвали. За всеки влак си има пътници. Проблема е в това, че феминистките в Канада си мислят, че всичко им е позволено и гаднеят5 до побъркване. между другото, висшия технически състав ги прави луди точно когато им е най - напрегнато. И не само това. Удря ги където може. Скоро бях в една ИТ компания на интервю. На хюман ресурската никой не и обърна даже най - малко внимание. Опита се да каж нещо на един млад пич, а той я игнорира тотално.
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прилича малко на Цветанов и малко на Борисов на по-млади години.
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продължение - днес така, утре така, жените го отбягват все повече и повече, и така на 40 години девствен....Включително и защото много хора смятат, че винаги мъжът трябва да започне първи. Много рядко жена, която наистина го харесва, ще намери начин да му влезе под кожата и нещата да станат, първо понеже не знае как и второ почти винаги се появява някой друг "отворен", който почва да се държи с нея като с принцеса, да я глези....Проблемът е медицински и лекарства за него няма, за съжаление.
21
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да се учудя, ако се окаже, че човекът има т.нар. синдром на Аспергер. Това иначе са изключително интелигентни хора, със зашеметяващи успехи в работата, и не само, но имат огромен проблем с комуникацията. И ето затова жените ги отбягват. Ако някоя си го хареса, той се притеснява да говори, чуди се какво да каже, не че не знае, но....В това време идва някой, който не може и на малкия пръст да му стъпи, но е "мачо", "весел", нахален, "закрилник", "глези" мадамата и....сещате се.