Пак агресия: 36-годишен ром опита да насили 75-годишна

Баба Мария от години живеела сама в село Златарица
27 апр 2018 08:16, Петя Славова
68

5035 гледания   |  Още видео

Пореден случай на брутална агресия. 36-годишен мъж ограби и опита да изнасили 75-годишн жена от Златарица. Мъжът е обявен за национално издирване. Хората в града обаче разказват, че той е част от група самонастанили се роми, които системно ги тормозят и настояват те да бъдат изселени от града.

75-годишната баба Мария от години живеела сама в къщата си в село Златарица. Във вторник вечерта, малко след 22 часа, в дома ѝ нахлул 36-годишен мъж от ромски произход, който от известно време живеел в изоставена къща.

Задигнал ѝ единствените 100 лева, които имала в момента, вземал дебитните ѝ карти и опитал да я изнасили… и така няколко часа, съобщава Bulgaria ON AIR.

Накрая жената успяла да избяга и да се добере до къщата на племенниците си. Мъжът избягал веднага, а тя е настанена в неврохирургията на Великотърновската болница.

Десетки жители на Златарица излязоха на протест днес и настояха за реакция от страна на отговорните институции.

36-годишният насилник е обявен за национално издирване, а жителите на Златарица утре отново ще се съберат пред общината с искане цялата група роми да бъде изселена от града им.

 


68
Още от
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 4 седмици
А няма ли кой да се престраши и да изнасили на 36 годишния ром братчеда,който си живее охолно в Драгалевци?
22
0
 
2
 
! Отговори
КАСТРИРАНЕ преди 4 седмици
за всеки опит за изнасилване и за изнасилване!
21
1
 
2
 
! Отговори
КЪДЕ Е ГЪЛЪБЧЕТО преди 4 седмици
на Ердоган и приятел на Тачи да поработи вътре или пак търчи из Балканите с викове за глупости. Еи, довърши я тази територия Баце и пак не подема за една стотинка работа да свърши. Дрънка и се покрива Баце и е вампир за нас.
20
1
 
1
 
! Отговори
Няма нито преди 4 седмици
отговорни институции, нито институции. Оставка на МВР министъра и Бойко Б.
19
0
 
9
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 4 седмици
КАЗАНО Е КАКВОТО ПОСЕЕШ ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕШ.ЗАЩО ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ХОРА ОТ ЗЛАТАРИЦА?ПОПИТАИТЕ СЕ ЗА КАКВИ ПРЕСТЪПНИЦИ ГЛАСУВАТЕ ВЕЧЕ 30Г. АКО БЯХА СВЕСТНИ БЪЛГАРИ ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ ТАКИВА ЗАКОНИ ЧЕ ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ "РОМИ" НЯМАШЕ ДА СМЕЯТ ДА ПРАВЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,И НЕ САМО ТЕ.ЛИПСАТА НА ЯСНИ И СТРОГИ ЗАКОНИ И ТЯХНОТО ПРИЛАГАНЕ ДОВЕДОХА ТАЗИ ПРЕСТЪПНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ СВЕРИ НА ЖИВОТА.ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ ИЗБИРАТЕЛИТЕ.ЛУД Е КОИТО ДАВА БАНИЦАТА.
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
САЩ са публикували доклад, в който се казва, че в България се нарушават човешките права и в частност правата на етническите малцинства от мнозинството. Иска ми се да ги питам къде го видяхте това бе, м-амк-а му? Посочете ми поне едно право, което българите имат, а ромите - не. В обратния смисъл аз мога да посоча не едно. В България българите са тези, които са тероризирани и то от ромите.
17
1
 
17
 
! Отговори
ХХХ преди 4 седмици
Убийте го ....Да видим ще посмее ли друг .
16
1
 
13
 
! Отговори
Циник преди 4 седмици
Я по-добре пак напишете историята на ромската Пепеляшка ( от вчера) - която извършва нечувания подвиг - да ходи на работа!
А иначе - това са си "културни особености" на етноса - смирение , разбиране, търпение ...
Скоро ще станат 3 000 000 ... и българските баби ще са кът!
15
6
 
20
 
! Отговори
Ех преди 4 седмици
демокрацио, демокрацио...ти вече ще ни довършиш... Глупостта на скачащите няма да излезе безплатна...
14
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Важното е, че сме стабилни!
13
0
 
8
 
! Отговори
До 7 преди 4 седмици
До 7 История на България
Хубаво си почнал с История на България, но защо пишеш за "старинен вариант на румънския език"? Във Влашко и Молдова (Румъния е от 1861 година, когато един човек става княз и на на двете княжества) се е пишело на някакъв вариант на българския на кирилица, а езика е бил смесица от много други езици, най-вече български и 20% латински. Сега е 80% латински плюс заемки от други езици, вкл. и българския. Историята на Румъния е преди всичко история на България, а Румъния е от
12
1
 
10
 
! Отговори
статистика 100% преди 4 седмици
Всеки 2-ри Ром се пише за българин на Преброяване на Населението на България , как ще разберем колко Роми има в България , според виждането поне 2 000 000 Роми сега живеят в България
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ром утрепа баба Ромка , тва се вижда на видеото или сега ша ги изкарама българи за да не ги дискриминираме
10
4
 
4
 
! Отговори
до 10 преди 4 седмици
(10 Стоян Динков
преди 3 минути
Всички сте едни и същи)

Тоа коментар го пишеш при всеки негативен коментар за Ромите за всяка Тема за Ромите в тоа сайт, ясно какъв си
9
8
 
5
 
! Отговори
Стоян Динков преди 4 седмици
Всички сте едни и същи
8
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
36 годишния е ром но и баба Мария е ромка , това се вижда на видеото , да не се бъркаме с имената , става въпрос за Българеещите ни роми в България за които нищо не се знае защо носят типично български имена , ето нещо интересно за Журналистите
7
0
 
19
 
! Отговори
Mari преди 4 седмици
И какво излиза - властите нямат власт!!! Прогнозите следва да бъдат саморазправа, ще го намерят някой ден в някоя канавка или безследно изчезнал!!!
6
1
 
7
 
! Отговори
История на България преди 4 седмици
Третата голяма ромска общност в България са т.нар. рудари. Те също идват с "голямата келдерарска инвазия", но за разлика от калдарашите имат преферирано румънско (по-рядко – българско) самосъзнание и говорят старинен вариант на румънски език. По религия са православни християни, макар това да не е така силно изразено, както при общността на калдарашите. Рударите се разделят на копанари и мечкари, като всяка от тези групи има множество подразделения.
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
БХК къде сте?
4
2
 
33
 
! Отговори
До футболните агитки преди 4 седмици
Хайде стига безсмислени боеве между вас , намерете това животно и го разглобете преди да го дадете на полицията . Само вие сте надеждата че можете да вкарате ред в държавата .... ББ явно майка няма и не му пука за вашите майки ..... Смърт за ГЕРБ , с една битова престъпност не може да се справи , тръгнал Бае ви Ганя да оправя ЕВРОПАта