Деси Банова и Росен Плевнелиев ще си имат бебе през есента

Двамата ще вдигнат сватба при това
Обновена: 28 апр 2018 12:42 | 28 апр 2018 12:32, Елка Василева
380
Деси Банова и Росен Плевнелиев ще си имат бебе през есента
Росен Плевнелиев и Деси Банова. Снимка: архив, Булфото

Наесен президентът Росен Плевнелиев и жената до него - Деси Банова, ще си имат бебе. Бившата синоптичка очаква дете от държавния глава на републиката в периода 2012-2017, пише "24 часа".

В началото на октомври Плевнелиев обяви, че бракът му е вече история. Малко повече от месец преди това бе започнала любовната му история с Деси Банова.

Още преди Коледа, когато стана ясно, че Банова е жената до Плевнелиев,  медии започнаха да пишат, че тя е бременна. Всъщност тогава това беше фалшива новина, днес е истинска.

Още по темата

Росен Плевнелиев е човек, който изключително държи на семейството. Въпреки че вече бившата му съпруга не застана до него нито веднъж като държавен глава, той до последно я бранеше, като казваше, че в България институция “първа дама” няма. Като изключително всеотдаен баща описват Плевнелиев приятелите му.

В края на март Деси Банова показа годежен пръстен. Предложението е било много романтично във Виена, лаконична беше бъдещата г-жа Плевнелиева.

За нея този брак ще е първи. С бизнесмена Ивайло Грахов, баща на Йоанна, тя не минава под венчило. За Плевнелиев пък ще е трети. Преди Юлияна той е женен за друга, но от първата си съпруга няма деца.

Сватбата на Деси Банова и Росен Плевнелиев ще е по-нетрадиционна, с приятели и далеч от медиите. По информация на “24 часа” те ще се врекат във вечна вярност, преди да се роди бебето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да са живи и здрави младите, а ние от село ще помагаме с каквото можем ;)
115
3
 
14
 
! Отговори
жеко преди 5 години
до един там 230, съгласен съм с теб братле, но самото съществуване на такива индивиди в общесвеното пространство показва слабост на нацията за голямо съжаление явно нямаме топки медиите са като лакмус за този фактор
114
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия двамата са големи смешки,пък и много си приличат-и по акъл и по поведение.Хвани единия,удари другия.Абе търкулнало се гърнето,намерило си похлупак.
113
61
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво, Росен! Голям Мъж, голям Президент! Не като надупения на Кремъл потник, дето като види Путин на снимка кляка да си лови пръстите на краката.
112
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя е перфектната мишена - един от малкото районни кметове в София, който не е от ГЕРБ, КОМЕНТИРА ПРАВОЗАЩИТНИКЪТ АДВОКАТ МИХАИЛ ЕКИМДЖИЕВ.. пък останалите трима са в коалиция с ГЕРБ.
111
6
 
34
 
! Отговори
Пепо преди 5 години
ОК, откраднал толкова много, правел си някакви игри, с цел лично облагодетелстване , и сега непрекъснато ни го хвалите-защо? Един пореден крадец на държавата-това е той и друго нищо! Пишете и за другите крадци, за другите, които докараха страната ни до това катастрофално положение, величайте ги и тях!!!
110
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам медиите да обяснят как се взема подкуп с нос и два сантиметра от външната страна на ръката. Като направят това откритие, вече и хората с увреждания ще могат да си пазаруват спокойно. Защо мълчат.
109
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Социологическа анкета - 44 процента от анкетираните определят ареста на кметицата на район като постановка.
108
6
 
32
 
! Отговори
Уууууу, преди 5 години
На такива като Плевника,трябва да им се забрани да се размножават.....Да ги скопяват. Лично ще му помогна,с две четворки.....
107
4
 
11
 
! Отговори
Член преди 5 години
И двамата работят в сферата на обещанията и светлото бъдеще...Жълтите списания ще имат материал за писане...
106
28
 
6
 
! Отговори
Росен скоро преди 5 години
Пак е президентГрипена се оказа поредния русогъзолизец
105
25
 
6
 
! Отговори
Росен е пич преди 5 години
Доста деца е направилЗа разлика от коментиращите тук рушки *** ;)
104
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По свобода на медиите сме на края на света. С такива важни новини, също се допринася за медийната несвобода. Целенасочено ни се навира в очите нещо маловажно и се укрива нещо много жизнено важно. ЧЕЗОВЕ, ЕВРО ЗОНИ И ДРУГИ БЛАГИНИ ЗА ОЛИГАРХИЯТА
103
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медийната саморазправа с кметицата и мълчанието за даи-групата по 1200 евро на ден, това е половин милион евро на година. И връзкарите случайно са на свобода с гаранция от .....5000 лева. Защо спецсъдиите не са си дали отвед да гледат мярката на мъжа на колежката си, която нормално не знаела нищо за делата му?
102
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"В началото на октомври Плевнелиев обяви, че бракът му е вече история."Това го знаехме години преди да го обяви. Както и това, че бившата му слагаше рога и живееше при любовника си, докато тоя беше "президент" ако може да се твърди, че изобщо е бил такъв.
101
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слави прави пореден олигархопроект, който да произведе поредната патерица на герб и герб да остане на власт. Кметицата без доказателства е в ареста, а групата на даяджиите се оказва избирателно в ареста - отвън са мъжа на спецпрокурорката и брата на главсека на министъра. Защо ли не се учудвам че най-коментираната статия е тази. Продължавайте да се оставяте да ви манипулират с еврото, като влезем ще се изхарчи от олигархията валутния ни резерв от 50 милиарда, десет ктбта.Референдум за еврото
100
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уфффф!!! Стига! И какво от това, че щял да ражда?
99
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Застаряващата бръмчкалка подсигури старините. Още 18 години издръжка от втория балък :))))) Ама и Роско го разбирам. Тази кака му е показала мурафет, който преди е гледал само по телевизията :)))
98
5
 
11
 
! Отговори
Браво!!! преди 5 години
Да са живи и здрави още българчета да правят!
97
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво Роска ! Покажи им на мишоците, как се правят нещата. Големи мъже тука, а жените им с мустаци :))))