Деси Банова и Росен Плевнелиев ще си имат бебе през есента

Двамата ще вдигнат сватба при това
Обновена: 28 апр 2018 12:42 | 28 апр 2018 12:32, Елка Василева
380
Деси Банова и Росен Плевнелиев ще си имат бебе през есента
Росен Плевнелиев и Деси Банова. Снимка: архив, Булфото

Наесен президентът Росен Плевнелиев и жената до него - Деси Банова, ще си имат бебе. Бившата синоптичка очаква дете от държавния глава на републиката в периода 2012-2017, пише "24 часа".

В началото на октомври Плевнелиев обяви, че бракът му е вече история. Малко повече от месец преди това бе започнала любовната му история с Деси Банова.

Още преди Коледа, когато стана ясно, че Банова е жената до Плевнелиев,  медии започнаха да пишат, че тя е бременна. Всъщност тогава това беше фалшива новина, днес е истинска.

Още по темата

Росен Плевнелиев е човек, който изключително държи на семейството. Въпреки че вече бившата му съпруга не застана до него нито веднъж като държавен глава, той до последно я бранеше, като казваше, че в България институция “първа дама” няма. Като изключително всеотдаен баща описват Плевнелиев приятелите му.

В края на март Деси Банова показа годежен пръстен. Предложението е било много романтично във Виена, лаконична беше бъдещата г-жа Плевнелиева.

За нея този брак ще е първи. С бизнесмена Ивайло Грахов, баща на Йоанна, тя не минава под венчило. За Плевнелиев пък ще е трети. Преди Юлияна той е женен за друга, но от първата си съпруга няма деца.

Сватбата на Деси Банова и Росен Плевнелиев ще е по-нетрадиционна, с приятели и далеч от медиите. По информация на “24 часа” те ще се врекат във вечна вярност, преди да се роди бебето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
8
 
5
 
! Отговори
Автора на 106 преди 5 години
Не решавам лично аз кое е срамно и кое не, обществото го решава. Леля ми итя стана майка за втори път на 40, като има и една 20 годишна дъщеря. Като излезнат и трите, хорат си мислят, че дъщеря и е майката, а леля ми е бабата.
55
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Йончева роди на 52 - нея коментирайте, колхозници :)
54
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 103"Чудя се какво ли е усещането собстните ти деца да не искат да те видят и 7 милиона българи да те ненавиждат. Сигурно е ужасно."Питай Плевенлиев, той знае.
53
2
 
9
 
! Отговори
106 преди 5 години
Кой си ти, че да решаваш кое е срамно и кое похвално? Господ си знае работата!
52
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Егати генофонда на България! А някои се страхуват, че еди-какво си малцинство щяло да стане мнозинство! Бели кахъри в сравнение със случилото се!
51
12
 
4
 
! Отговори
До 83 преди 5 години
Не, срам ме беше, че моята майка беше най-възрастна. За 90 години, да родиш на 30 не е било похвално.Сега е нормално, но на почти 40 според мен е смешно. На бала ти *** да е на 60, пред пенсия, си е срамно.А и нали и бабите помагат за внуците, ако и детето на Деси реши да ражда на 40, Деси ще е на 80.Много пълноценна баба ще е.
50
3
 
3
 
! Отговори
До 92 преди 5 години
Стига лъга.Може да си правил по три тека, ама не е било всеки ден.Аз и по 5 съм правил, ама после възстановявах три дни.
49
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да са живи издрави младите, ние ще помагаме с квото можем
48
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не зная, но от снимката лъха много фалш ...
47
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали щеше така страстно да го обича, ако не бяха парите и имотите му?! :)Не ми се вярва дори и да го погледне...
46
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГошуДа, даже е известно в кое посолство му казваха какво да е собственото му мнение.
45
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега е ред и на Деси Радева да забременее.
44
34
 
8
 
! Отговори
Гошу преди 5 години
Още един жесток удар по българската путлерaсатия :) Господин Плевнелиев освен че беше най-добрия и най-успешния ни Президент, който винаги е имал собствено мнение и не цепеше басма на Жужака от Кремъл, ами сега се оказа и че е истински мъж и може веднага да направи дете на гаджето си :))) А лявите джендърчета само за себеподобни приказват, все гейове и *** са им в устите. Показа им Плевнелиев как се постъпват с жените истинските мъже :))) А джендърите с меките п*шки да се пенят от яд
43
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рядко може да се намерят по-противни същества и с по-неприятно излъчване от двамата на снимката. Особено пък тази чипоносата селска кифла Банова. Направо отврат.
42
4
 
21
 
! Отговори
До 76 преди 5 години
Другите му деца не искат нито да го виждат нито да го чуват.Така ,че няма да го направят дядо.Никой не казва ,че като си на 55 трябва да седиш завит с одеяло пред печката.Но и никой не може да надхитри природата. Значи като бях студент правех секс сутрин ,обед и вечер ,после като минах 30 секса стана сутрин и вечер ,като минах 40 стана през вечер ,а като минах 50 стана през седмица.Радвам се на децата и внука и не ми трябват разни кухи *** да ме обикалят
41
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще имате "благословията" на нацията.
40
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пише"24 часа".....хахаПак краден Текст от други Медии , чидим се дали разбираш въобще български...хахаха!!!
39
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то и на Десито вече и е леко късно. На почти 40 да раждаш ми леко странно.Моята майка ме е родила на 27, тъй като съм второ дете и беше с 3-4 години по-възрастна от майките на съучениците ми, и мен винаги ме беше срам, че моята майка е на възрастна. Какво остава за Деси, която ще е близо 10 години по-възрастна от майките, чийто деца са връстници на нейното.За Роската пък да не говорим.
38
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да покажат пред бившите си партньори, че уж са щастливи...
37
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с тоя генерал Решетников....................смешни станахте..................от един пенсиониран руски генерал ви тресе смях.................БГ-демократи сте най-гадното племе на света, само неофашагите в Киев са ви конкуренция.