Ердоган очаква да спечели изборите в Турция с рекорд

Турският президент е предизвестен победител на предсрочния вот
215
Ердоган очаква да спечели изборите в Турция с рекорд
Снимка: БТА, архив

Реджеп Ердоган очаква партията му да спечели предсрочните избори на 24 юни в Турция с рекордно мнозинство. Днес той откри предизборната си кампания на митинг в Измир.

Сегашният държавен глава е предизвестен победител на президентския вот, след като получи подкрепата на третата по големина формация в страната Партията за националистическо действие.

Същевременно бившият съратник на Ердоган и бивш президент Абдулах Гюл разсея спекулациите, че ще се кандидатира за поста, предаде bTV.

На друг митинг по-рано през деня Ердоган заяви, че един от приоритетите на бъдещото управление ще бъде изграждането на плавателен канал, успореден на Босфора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турците си го харесвали.И като толкова си го харесват защо на референдума спечели с 52%?Защо спря броенето в 10 часа.По другите държави броят по една седмица. Въпреки терора хората се опитаха да си кажат мнението. А страхливеца не дочака да разбере истината колко го обичат.На изборите ще бъде същия цирк.Като тука.
77
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** пак избива робски комплекси. 13 века нито ромеи нито турци нито руснаци успяха да го цивилизоват. Грозни, нахални, крадливи, надменни, необразовани, неграмотни, нечистоплътни, навсякъде мразени и нежелани освен за миячи на тоалетни и прости тутки.
76
3
 
9
 
! Отговори
инж Цв. Владова преди 5 години
У нас е същото, като резултат- никой не гласува за ГЕРБ, а печели изборите от едни избиратели- овце- къде ги измамват- няма хабер! Турците си го искат и затова са щастливи. Така трябва- не е наша работа да критикуваме Ердоган, а не ББ - СТРАХЪТ РТЕСЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ и защо, няма обяснение но лъжата си е лъжа!
75
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
`Турчина си остава турчин`същата ОВЦА КАТО АРАБИТЕ в ЕС. Отиват на запад, живеят по 30 години и не благоволяват да научат езика. Жените им ОМОТАНИ В БУРКИ РАЖДАТ ПО 10 ДЕЦА, КОИТО КАТО ПОРАСНАТ ПОЧВАТ ДА ПРАВЯТ АТЕНТАТИ. Не учат, понеже и без това са на помощи. Ограничени първосигнални и немислещи същества. Това са турците. Не се променят нито цивилизоват.
74
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и Плевнелиев събира по 300 коментара.Та всеки да може да поплюе по това недоразумение.
73
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Анкара столица на Кюрдестан,където е компактното кюрдско население.Свобода на кюрдите.--- mi stom ste 'kompaktno kyurdsko naselenie' vmesto da reves tuka prosto obyavete tr za 'kyurdistan' i gotovo dirjava s revene po neta nikoy ne e sizdal ot kakto svyat sistestvuva dirjava se sizdava idinstveno i edinstveno sis sila taka e bilo ot pirviya den na covecestvoto do den dnesen
72
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откачалника така ги е наплашил, че са стадо. Дават им по едно знаменце, отиват и показват неутешима радост. Смее ли някой да не гласува за него? Ако смее и му спретват обвинения, държат в арестите, бият регулярно за да му дойде акъла в тимбата. След няколко месеца го пускат смазан. Ще видите процента на изборите, 98 - 99 за болника! Като у нас едно време. Пълен та;;ак! Трябва да облагат с такси всички турци които минават през нас, по 10 евро на човек. Да плащат, че мърсят земята ни.
71
4
 
18
 
! Отговори
Амуджа преди 5 години
Велик си Ердоане ,щом след всяка статия за теб събираш повече от 200 коментара.Другото е ''бош лаф''.
70
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Закона е такъв силния поглъща слабия и много хора в Турция макар да не са турци се наричат турци, защото така се чувстват. Както в САЩ живеят хора от цял свят и се водят за американци. ------ nikakiv turcin ne si no ne si i umen bilgarin kak moje da sravnis sbirstina ot hora v usa s turskata natsiya
69
4
 
4
 
! Отговори
Бг преди 5 години
До турчинаЕ значи сам си противоречиш, хем се абсорбирали, хем не. Значе да не гледам много какво пишеш, защото са драсканици ;)
68
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турчина си остава турчин защото никъде никой не го приема. И за това си е виновен той, по-точно манталитета и миналото на Турция. Чувствал се турчин навсякъде??? Като нямат свобода на избора и мисленето, като робуват на Ретроградния ислям, никога няма да се променят.На мен не ми дреме за турците, да си седят в Анадола и не ни се бъркат в живота тук.Не, че ние сме цвете, но като пътувам за Бургас и ги гледам в колите и на паркингите, нямат никакво развитие. Странни дрехи, шалвари, бурки
67
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малииии, от 195 коментара останали 95!!! Голяма любов изпитваме към Турковете, особено за напредничавата им култура, религия и манталитет. Скоро цял свят ще стане турски. От Аляска до Австралия. Кой може да устои на тази култура, език, манталитет? Ще ядем шкембе чорба с чесън, рахат локум и ще носим шалвари. Забравих, ще пускаме мустаци и въртим броеници. Задава се пълно щастие за цялата земЛя.
66
4
 
7
 
! Отговори
Бг преди 5 години
До ТурчинаА защо турците в Европа не се наричат : немци, французи, българи и т.н. а десетилетия и столетия, макар и родени в друга Държава са си пак турци ;)
65
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И все пак 500 г как са ви е....
64
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
179 - Уоу, че вие след 100 години ще сте милиарди еб. Как ще се избраните с Тея чукари ... Тц тц. ..
63
11
 
11
 
! Отговори
Ники преди 5 години
Със същите проценти с които печелеше и Тодор Живков.При диктаторите е така или печелиш или си мъртъв!
62
2
 
13
 
! Отговори
До Турчина преди 5 години
Няма мюсулманска Държава която да е с отрицателен дисбаланс, Европа не ражда по 3-4-5 деца, ражда деца които да имат бъдеще, образование и реализация! Миграцията на турците които са в Европа е показателна за добрият живот в собствената им Държава, а именно :Германия: 4 млн (родените там са с немско гражданство, защото в Германия двойното такова е забранено) значи може и да сте 6-7 млн.Франция: 1млнБелгия: 600кХоландия: 500кДания: 400кАвстрия: 350кИ още много, но да не спамя, ти знаеш ;)
61
8
 
16
 
! Отговори
бай Иван преди 5 години
Що е то турчин?Това е конгломерат от 80 националности и племена,събирищина от армията на османлиите т.н. ***.
60
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Анкара столица на Кюрдестан,където е компактното кюрдско население.Свобода на кюрдите.
59
7
 
25
 
! Отговори
Турчина преди 5 години
До БгБългария преди да падне под отоманска власт е била около 3-4 милиона, толкова са били и франките и швабите, за 500 г. трепане, ислямизиране и т.н. след освобождението сме 3.5 милиона, а споменатите от юен по-горе по 40-50-И Турция е била 13 млн преди един век, а сега е 80 млн. За сегашното ви топене нещо да кажеш? Сега кой ви е виновен, защото виняги някой друг ви е крив за положението в което се намирате?!