Ердоган очаква да спечели изборите в Турция с рекорд

Турският президент е предизвестен победител на предсрочния вот
215
Ердоган очаква да спечели изборите в Турция с рекорд
Снимка: БТА, архив

Реджеп Ердоган очаква партията му да спечели предсрочните избори на 24 юни в Турция с рекордно мнозинство. Днес той откри предизборната си кампания на митинг в Измир.

Сегашният държавен глава е предизвестен победител на президентския вот, след като получи подкрепата на третата по големина формация в страната Партията за националистическо действие.

Същевременно бившият съратник на Ердоган и бивш президент Абдулах Гюл разсея спекулациите, че ще се кандидатира за поста, предаде bTV.

На друг митинг по-рано през деня Ердоган заяви, че един от приоритетите на бъдещото управление ще бъде изграждането на плавателен канал, успореден на Босфора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
6
 
! Отговори
Bvlgari преди 5 години
Като цяло голям кеф си е да идеш до турция да пазаруваш, всичко сега е супер-евтино заради обезценената лира. Храната не става много, но дрехи и джунжурии са добре дошли.
37
13
 
5
 
! Отговори
Св. Ястреб Ефенди преди 5 години
До EllinasАркадаш, търся гръцки остров да си купя, да е около 40 декара и цената да не е повече от 2 милиона щатски долара. И другото услови е да е близо до гръцкия бряг, че турският байрак да се вижда с просто око от гръцка земя.
36
4
 
7
 
! Отговори
E преди 5 години
Докато не направи 200 турски лири за 1 левче,Падишаха няма да даде властта.
35
7
 
2
 
! Отговори
Св. Ястреб Ефенди преди 5 години
bloomberg/news/articles/2017-12-11/turkey-s-economy-grows-faster-than-expected-in-third-quarterВай анам вай вай вай вай ... турската икономика затъва ... вай вай вай вай ...
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интетрсно дали ще пидобри резултатите на "колегите" путин и ким?
33
6
 
5
 
! Отговори
Хайдута преди 5 години
Турското ***,трокаджията от Чикаго-Ястреба пак вилнее по българските вестници.Защото лошите българи натрошили кокалите на дъртия турски лешояд.И сега отмъщава в интернет..хахх.Ей,маангал турски,кога ще си покажеш квадратната муцуна някъде,че ни писна да те търсим?Стига си *** и пикал в този трок,че вмириса магистралите...
32
6
 
8
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 5 години
..Za mnogo hora....Turciya e trun v o4ite na zapadnite oligofreni! ..Edin fakt....16 podvodnitci..vsyaka edna struva 12 miliarda evro! 560 boyni izsyrebirymeli...f-15 f-18! 1000000 mnogo dobre trenirana i boesposobna armiya! 85000 specialni chasti....! Imat kom6iite....Te sa nay iskrennite susedi na Bulgariya! Pomnete edno neshto....Prez gonyamata Videnova zima....purvi turcite pomognaha na Bulgariya!.. Nito surbi..nito rusi..nito gurtci!...
31
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То за вас всеки кюрд е терорист.И всеки, който не му ближе з.ка на ЕРДО ПАК Е ТЕРОРИСТ.Надявам се в Турция да има и нормални хора, които трезво преценяват нещата.То с такива фанатици като вас нормален разговор не може да има.И СПОКО - Ердо ще спечели убедително. Противници няма или са избити, или са по затворите. Хитлер е цвете пред него.
30
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ефендитоТака е но аз не твърдя че в България животът е прекрасен.Просто вие казвате-в Турция е супер всичко е в подем икономиката расте заплатите се качват хората са доволни.Вие се похвалите а аз ви питам очевидното.Ако в Турция беше много хубаво милиони щяха да чакат визи.Не само европейци ами и индийци,китайци,американци,руснаци и африканци.Пък то..Както и да е доста турци са бели хора това ми харесва.Има и готини туркини.Това което не ми харесва са крайно ислямските напъни на властта там.
29
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Икономиката надолуу надолууу след 10 години ще реват като гърците.
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДВЕ ГОДИНИ СЛЕД ИДВАНЕТО НА ЕРДОГАН НА ВЛАСТ ВАЛУТАТА ИМ ЗАПОЧВА ДА СЕ СРИВА И Е ПАДНАЛА С 40% ОТ ТОГАВА :DБРАВО ЕРДОГАНЕ СМАЖИ ГИ ТИЯ ТУРЦИ :DНА ЕРДОГАН ТРЯБВА ДА МУ СЕ ДАДЕ ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА ЗА ТОЛКОВА МНОГО ИЗБИТИ ТУРЦИ :D
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРЕДИ ГОДИНА Ердоган извика немския посланик и поиска да бъде арестуван актьора, който изпя смешна песничка за негО.После поиска да бъде арестуван един дюнержия от Берлин, който нарекал дюнерите си "ердоганСмешно и жалко.
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ОСТАНЕ НА ВЛАСТ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ТУРЦИ ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ :D
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом свободата на словото в Турция е като тук защо не направите опит да напишете нещо против Ердоган в турски сайт? Нещо като това което противниците на Борисов пишат тук за него.
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Турция 99 % от медиите се контролират от Ердоган. Хиляди журналисти са вкарани по затворите за критика срещу Ердоган. В Турция няма свобода на словото и Турция не е демократична държава.
23
2
 
10
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Все още Евронюз се излъчва свободно на турски. Фокс все още излъчва и си критикува Ердоган. При това Фокс Турция е като бТВ в България. В бТВ критикуват ли яростно властта? Май не. Някои хора изхвърчаха от новините хей така заради неудобни въпроси. Забележи - не за критики.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов спечели с 32% при участвали в изборите под 50%.Което означава, че истинската падкрепа е около 15-20%.
21
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-лесно се печелят избори, когато си вкарал всички опоненти в затвора.
20
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕРДОГАН Е ИЗБИЛ ПОВЕЧЕ ТУРЦИ ОТКОЛКОТО СА ИЗБИТИ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА :DТЪЙ, ЧЕ ЕРДОГАН Е БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ ЗА ТУРЦИТЕ И НИЕ МАЙ НЕ ТРЯБВА ДА ГУПТАЕМ ИЗОБЩО СРЕЩУ НЕГО :D
19
1
 
6
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Свобода на словото в Турция няма. В Турция има военно положение. Има над 200 убити цивилни и "журналисти" подслонили се в свободна Германия. Същата Германия която вкара в затвора стотици историци и професори само защото решиха да оспорят холокоста.