5-те билки, които помагат за забременяване

Хранене, почивка... Необходимо е пренареждане на приоритети
29 апр 2018 15:15, Михаела Лазарова
11
5-те билки, които помагат за забременяване
Снимка: pixabay

Когато правите опити за зачеване е важно не само да следите редовно за интимното си здраве, но и да обърнете внимание на начина си на живот. Хранене, почивка, вредни навици... Необходимо е пренареждане на приоритети, които ще ви помогнат да подобрите здравословното си състояние и ще увеличат шансовете ви за зачеване.

Към плана за подобряване на качеството на живот може да добавите и някои билки, които имат благоприятен ефект върху плодовитостта и при двата пола. Повече за тях може да видите в следващите редове.

Важно! Преди приема на билки се препоръчва консултация със специалист, който да ви посъветва как и дали може да приемате билките.

Годжи бери

Плодовете на годжи бери са наричани още суперхрана. Известно е, че сушените плодове предпазват сперматозоидите от прегряване (хипертермия), което спомага за запазването на качеството и количеството им. Също така малките плодчета поддържат хормоналния баланс чрез подпомагане функционирането на черния дроб. Бъдете внимателни с консумацията на годжи бери, ако страдате от ниско кръвно и ниска кръвна захар.

Коприва

Копривата спомага не само при анемия, но също така тонизира матката, укрепва бъбреците и надбъбречните жлези. Билката е богата на хлорофил (действа като детоксикатор), който помага на тялото да се подготви за зачеване и бременност. Копривата трябва да се приема с повишено внимание, ако приемате медикаменти за разреждане на кръвта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
По-ефективна билка от спермулина, за този случай, няма!
5
0
 
10
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Само с ръгане не става понякога.Може да си полов атлет и пак да си бездетен.Често причината е в мъжа.И при имаше такива проблеми и с хранителни добавки се оправих.А проблем със секса никога съм нямал.
4
1
 
8
 
! Отговори
минувач преди 5 години
Една "булка" отива на квартира в Кюстендил и пита хазйката ще я настани ли,че миналата година една нейна позната била на бани и много и помогнали.Хазайката и казва добре място има,но баняджията го взеха запас та не знам дали ще стане работата и с теб!
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Билки, какви билки бе, требе си ръганийе и това е. Не е лошо и да помага некоя надарена девойка за допълнителен стимул.
2
0
 
16
 
! Отговори
за забременяване преди 5 години
най-много помагат -добрия жизнен стандартдостойни заплати достойни майчински достойни детски добавки достойно здравеопазване
1
2
 
19
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Без мушкато няма да стане