Кой кого набил: Шофьорът с джипа или британеца с мотора?

Джигитът получи два предупредителни протокола и акт
113
Кой кого набил: Шофьорът с джипа или британеца с мотора?
Снимка: Facebook

33-годишният Ясен Сираков от Правец е шофьорът с джипа, заснет в клипа с агресия на ул. "Магистрална" във Велико Търново.

Той получи два предупредителни протокола и акт по Указа за борба с дребното хулиганство заради сблъсъка си с възрастен британец с мотор в Търново. 

Дамата днес се срещнаха пред районното в града, където бяха повикани да дадат показания.

Шофьорът на джипа се извини на 61-годишният британец пред медиите.

Още по темата
Въпреки това той разказа и своята версия, много по-различна от тази на очевидката, заснела спречкването.

 Сираков призна, че е изпреварил възрастния британец с мотора, за което е виновен, но отрече да го е нападал.

"Този човек спря на светофара с мотора пред джипа ми, слиза и започва с две ръце да блъска по колата, накрая се изплю. Аз нямах накъде да отида - отпред има мотор, а този човек ще влезе при мене с вратата. Може би е моя грешката, трябваше просто да го снимам. Слязох с мисълта, че той ще се усети и ще спре. И друга моя грешка е, че започнах да го обиждам. Питах го дали не е луд. Усетих, че той е англичанин. Оттам на клипа се вижда, че аз се въртя, не знам как да реагирам. А той ме удари няколко пъти. Тук още една грешка си намирам, че не се обадих аз в полицията, да кажа, че този човек ме напада. Сега, аз съм го изпреварил и съм направил беля на центъра на града, че съм карал лошо. Значи като слаб шофьор отвсякъде! Но този човек ме напада да ме бие, аз какво трябваше да направя!", коментира Сираков пред "24 часа".

Шофьорът сега отчита като негова грешка и това, че не се е обадил на полицията.

"Това беше най-страшната картина. Спира с мотора, аз помислих, че ще ме удари. За да ми се случи това нещо на мен, аз не мога да търся сега, че е дошъл умишлено да ме напада. Явно съм го уплашил с колата си. В следващия момент обаче той спира пред мене и започна с две ръце да блъска, и освен че имаше пяна на устата, той се изплю, като Пришълеца. Очаквах да счупи стъклото и да ме заколи", каза той.

Сираков призна, че се разкайва за доста неща.

"Искам да използвам да се извиня на родителите си и на всички хора, които са ме гледали. От една страна съжалявам за всички тези години, дето съм тренирал и че съм си дал спестяванията за 400 коня джип. Съжалявам, че съм карал лошо, защото наистина ме доведе до ей тая ситуация. Много се вързаха нещата, аз съм натрениран, слизам от тъмен джип и едва ли не, аз съм набил възрастен англичанин.

И аз ако се видя така по телевизията, ще си кажа: "Абе, тоя ли ще слиза от джипа и ще бие хора!". Предпочитам наистина този човек да ме беше наръгал, да ме набие, да ме нарани, отколкото да излиза така - прекрасна гротеска. Искам да дам добър пример, за това, че всичко има последствия. Аз съм карал лошо в центъра на града и ми се разказа играта. Излизам агресорът в случая и го разбирам и идвам тук в районното, за да видя какво ще се случи с мен", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Англичаните може да са всякакви,но в този случай,мисля че този англичанин е невинен. Този джигит НЯМА правото да удря невинни хора! Нищо зло не е сторил англичанинът на този ***!
98
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ако всички мутри са толкова съвестни и разкайващи се , значи трябва да сме доволни !
97
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА-ХА-ХА ! 89Аз съм дълбоко убеден че щеше да се оакаш прав! Дори и да го беше набил зад него е английското посолство и респективно Англия! Щяха да те порят като овча кожа!
96
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашенският сральо си получи урока! Мисля си дали властите щяха да бъдат толкова експедитивни ако пострадалия беше българин? Еажното в случая е че се намери куражлия от чужбина за да ни покаже как да се справим с подобни мерзавци. Англичанинът не би му направил забележка ако изчадието се е държало на пътя по нормално. Англичаните не се страхуват по принцип и като усетят неуважение и липса на респект знаят как да го придобият. Истинска нация зад която стои истинска държава а не кофтор като БГ!!
95
2
 
26
 
! Отговори
ROFL преди 5 години
Такава *** като стане войната ще се ползва вместо чували с пясък по окопите. Достатъчно са *** и изпушили от анаболи, за да ги гръмнат първи... По *** смешки не съм чувал и по комеди сентрал, оня щал да наръга да убие бичето... Сигурно и го е удрял по краката с главата си също... В тая *** един чужденец пенсионер да се опълчи на мутрагените... Нация от Киряк Стефчовци - това сме, една *** на изчезване!!!
94
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
MUTRATA SI E MUTRA-SAGALYAVAM,CE NYAMA ZAKONI,S KOITO DA GO VKARAT V ZATVORA
93
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правешката мутра показва зачатъци на интелект - повтаря каквото го инструктирал адвокатя ; )
92
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОСТАВА И ДА СИ ПРИЗНАЕ БАБАИТЧЕТО НАЛИ ВИДЯХ КАК НАЛИТА НА ДЪРТАКА НА КЛИПА :D
91
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това е когато ГЕРБ и мутри управляват ...и по зле ще става МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА
90
2
 
30
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 5 години
Е това е то... батката се страхува да не го набие пенсионера и затова е излязал от колата... това беше едно от най-*** обяснения които съм чувал през живота ми. Като онея на магистралата дето бяха били семейство... Това което виждаме при агресия по пътищата са най-долните измекярски *** на населението - хора които са толкова комплексирани и разочаровани от себе си, че трябва да набият пенсионер или жена, че да се почувстват пак мъже. Такива в една война умират само с гръб към врагът.
89
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !предполагам,че като си живял там,ще си и на ясно,че при такива тежкарски изпълнения с изпреварвания от ляво и дясно,ще го отнесеш и то много яко,но тук сме силни-защо ли
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !
87
5
 
9
 
! Отговори
Соня преди 5 години
Те англичаните се бият, псуват и държат гротески само извън държавата си. 10 англичани са ме обиждали в Тайланд, ама в Лондон за 6 години се сещам за двама. В Лондон ги чака 5000 хилки глоба, а в България си знаят, че няма камери уж и си правят каквото си искат. Не че наш *** не е виновен, аз от българина по-лош шофьор не съм виждала. Закъде бързате, бе хора?!? Глоби, глоби трябват
86
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаление сме бедна и слаба държава, защото българите сме страхливо племе. Свиваме се пред агресивния *** и губим ума и дума. Възхити ме гордата останка на възрастния англичанин. Какъв боен дух да му се невиди.
85
40
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Ако този наглосаксонец беше дошъл да блъска моят джип/автомобил щях да му направя кухата глава квадратна.А, това, че всички тук подкрепят чуждоземецът показва, че българите са робско, чуждопоклоническо племе, което няма бъдеще.И друго .. Не карам джип, но да се кара джип не е престъпление. И мен са ме изпреварвали от дясната страна, но не съм слизал да се бия с тях.Живял съм в Англия и мога да ви кажа, че ако българин си позволи поведение като това на англичанина ще го вкарат в затвора.
84
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората вече нямат никакво доверие в институциите. Забележете, че сигнал е подаден от живееща в Италия студентка, която явно е подтикнала от тукашните нрави. Нито англичанина ще опита да се ожали, защото знае че в България правосъдие няма, нито мутрата ще се трогне от това,че му направили акт за дребно хулиганство. В белите държави за подобни изцепки се плащат големи пари и има огромни последици за насилника. Тук най много да пребият студентката дето се е обадила. Другите гледат сеир.
83
0
 
50
 
! Отговори
Андрешковци преди 5 години
Английски-пенсионер-"***" от третия пол, се оказа мъж на място, за разлика от околните мъжлета. Сега разбрахте ли, че едно е да си мъж и патриот зад клавиатурата, друго да излезеш на кръстовището и да заплюеш джипа на селс.ката мутра като "Пришълец".... хахаха
82
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя си мисли, че като е от Правец всичко му е позволено. Ама Тато отдавна умре, бе!
81
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха - Ха - Ха! Много бил натрениран, ама един английски дядо го направил за смях и го пребил. Анаболна смешка е тоя тип. Един дядо от Англия трябваше да дойде, за да ни покаже как да се държим с мутрите! Евалла на английския дядо!
80
28
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Няма по-големи ду.педавци от болярите !В Търново е по-добре да си всякакъв друг, но не и бял човек, българин и правосклавен християнин.По-продажнически манталитет от този на търновлии не съм виждал никъде из България, въпреки че смея да твърдя познавам добре всичките и краища.*** англичани са напълнили региона и се правят на много важни. Всъщност на Острова те са социално слаби, но тук техните 1500 паунда ги правят баровци.И болярите им лижат задните части.Евала на момчето от Правец !