След историческата среща: Всички опитват супата по пхенянски

Ястието, сервирано на Ким Чен Ун и Мун Дже Ин, е "нудълс на мира"
Обновена: 30 апр 2018 15:49 | 30 апр 2018 15:45,
15

Стотици южнокорейци се втурнаха към ресторантите, за да опитат студената супа по пхенянски.
Специалитетът набра популярност, след като бе сервиран на историческата среща между лидерите на Северна Корея и Южна Корея Ким Чен Ун и Мун Дже Ин.

Супата по пхенянски включва нудълс, хапки месо и зеленчуци, пише Bulgaria ON AIR.

Ястието не е непознато за южнокорейците, но политиката очевидно предизвиква нов интерес към тази супа сред тях, която става популярна в социалните мрежи като "нудълс на мира".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пхенян - кухнята им не е разнообразна, ориз, зеле под всички форми, морски дарове и пр. Но за пиенето - не ми се спомня. Женшенова ракия, оризова водка, бира първо качество - и млада и хубава корейка! Направо ми се плаче!955
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой Володя? Стоянов ли?
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тия ако им дадем люта шкембе чорба с чесън ще подпалят Америка и без атомно оръжие
10
0
 
2
 
! Отговори
чудно ми е преди 5 години
До АнонименКой ензим им липсва, че не разбрах от вашите факти? може ли да ни изпратите този достоверен източник за да си сверим часовниците, че изглежда сме назад с информацията?
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7Едни от най-големите почитатели на киселото мляко са японците ако не знаеш Другите не се интересуват много от наc, защото дoри не ни знаят къде сме на картата пък и ние нямаме продукт вече който да е направен като хората.но японците са наши приятели и ни знаят от Татово време още им продавахме мотокари и електрокари. Също и виетнамците обичат кисело мляко.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и с преработката на алкохола имат проблемив това отношение ескимосите са най-зле, те изобщо не могат да го преработват и с една бутилка цялото село се търкаля една седмица.Относно млякото, японците друсат ли с нашия лактусбулгарикус?
7
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАзиатците не обичат мляко, в техните организми липсва един ензим, който помага ня тялото да преработва млечни продукти. Няма да намериш сирена, кашкавали, йогурти и т.н.
6
0
 
6
 
! Отговори
какъв Володя бе преди 5 години
Володя е на далавера защото Транссибирската жп магистрала допълнително ще снася *** за теанзит от япония, Юк през Ск, само че ти от де да си го чул тоз мерак на южнокорейците, за теб има само фили и фоби и злодея Путин .. и друго, рано е за влюбени въздишки вдичко е само лицемерни усюивки и ръкостискания за момента, не се ли разкарат гринговците от ЮК само с едната чорба ще си остане всичко.... ъдерстенд или понимайш, ферщеен разумйеш ....:)
5
0
 
4
 
! Отговори
Ганю Балкански преди 5 години
За тоя буламач нищо не мога да кажа.Става ли,не става ли?Само някой да им каже,че сме 21-ви век и съществуват лъжици и вилици.С тия колци,най-много да си извадят по едно око,сега когато нямат ядрени ракети да си ги мерят!
4
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз знам кой ще ду ха супата. Володя!
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
няма ли кой да им покаже как се прави таратор през лятото ?
2
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не беше ли, че Пхенян нямат какво да ядат и ядат дървета и камъни и пясък и пирони стари гуми и пластмаса. Да не се окаже, че Пхенян ядат супа от месо и зеленчуци без пестициди също имат млечни продукти направени от мляко, а не от палмово масло.
1
10
 
15
 
! Отговори
az преди 5 години
Дойде му акъла на малкия дебеланко.