Сторми приклещи Тръмп! Порноактрисата внесе иск

39-годишната актриса смята, че е оклеветена и иска $75 хил.
Обновена: 1 май 2018 11:34 | 1 май 2018 11:30,
31
Сторми приклещи Тръмп! Порноактрисата внесе иск
Снимка: Facebook

Сторми Даниълс внесе жалба срещу Доналд Тръмп, обвинявайки го в клевета, предадоха ДПА и Франс прес, като се позоваха на нейния адвокат.

Американската порноактриса, чието истинско име е Стефани Клифорд, е завела иска в съд в Ню Йорк. Той е бил внесен от адвоката й Майкъл Авенати. Така към съдебната полемика между Сторми Даниълс и Доналд Тръмп се добавя нова глава, предаде БТА.

Сторми Даниълс е в съдебна битка с Тръмп, откакто поиска от съдия в Лос Анджелис да анулира споразумение за поверителност, според което тя приела да не говори за своята предполагаема връзка с Тръмп в замяна на 130 000 долара обезщетение.

Още по темата

Адвокатът на Тръмп - Майкъл Коен, каза, че е договорил сам споразумението и е извадил парите от джоба си, за да плати на актрисата. Самият Коен също е обект на разследване.

В телевизионно интервю в края на март Сторми Даниълс разказа пикантни детайли за връзката си Тръмп в периода 2006-2007 г. Тя каза също така, че била заплашена през 2011 г. на паркинг в Лас Вегас от неизвестен мъж. Той казал, че ще се разправя с дъщеря й, ако тя разкрие връзката си с Тръмп.

В средата на април Сторми Даниълс представи фоторобот на непознатия, който я заплашил. После Тръмп коментира в Twitter фоторобота и каза, че той е на човек, който не съществува. Тогава той определи действията на Сторми Даниълс като "абсолютна измама".

В иска срещу Тръмп порноактрисата, която е на 39 години, обвинява президента в клевета и оценява на 75 000 долара вредите, които е понесла заради неговия коментар, видян от 50 милиона негови последователи в социалната мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Дарина преди 5 години
Тази е просто една ***, навила си над масрафа за срам, чест и т.н. непонятни за нея ценности и е готова да се продаде на Илюминатите за 5 долара!
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-много да му го ПРИКЛЕЩИ с вътрешната страна на "бузите" си! С въртеливите си движения!Иначе който и плаща за глупостите и медийните изяви, също ще остане с пръст в "бузите" си! И мангизи хвърлени на вятъра! Мазното адвокатче единствено ще се облажи:)
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само на мен ли не ми е ясно какво точно иска тая .......? Та и любимите ни медии също.Искала да си каже че била правила секс с Тръмп по взаимно съгласие преди 12 години, но не и разрешавали???Ха-ха-ха!Че тя това си го каза вече 100 пъти пред медиите, бе!!!!Докога ще ни занимавате с безумия? Явно е подивяла че Тръмп казва че не е вярно, и така Стормито не може да си вдигне цената, че се е въртяла на Прзидентски к..! И разни *** да и плащат луди пари да стават баджанаци с Президента на САЩ
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
стормито има много здраве от арменския поп.
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая вместо да се излага,да вземе да се връща на работа.Няма такава на която да не и е платено.Ще си остане само с излагацията пред хората. Тези от занаята срам нямат.
21
0
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
НА АМЕРИКАНСКИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ МНОГО ИМ ВЪРВИ НА ТАКИВА СЕКС АФЕРИ. ПОВЕЧЕ ПОПУЛЯРНОСТ ЛИ ДОБИВАТ ЩОМ СТАВА СВЕТОВНО ДОСТОЯНИЕ.МОЖЕ БИ СМЯТАТ, ЧЕ ТАКА ЗАТВЪРЖДАВАТ ДОВЕРИЕТО НА ОБИКНОВЕНИЯ АМЕРИКАНЕЦ КЪМ СЕБЕ СИ. ЗНАЕ ЛИ СЕ.
20
13
 
0
 
! Отговори
да преди 5 години
За това Путин не се занимава с жени а се гушка с Медведев и иранските аятоласи.Един мъж разбира друг мъж най добре.
19
0
 
9
 
! Отговори
ined преди 5 години
Трумпета разбра по трудния начин. че е много по-евтино е да правиш секс с порно звезда, отколкото да и забраниш после да приказва за това.
18
4
 
7
 
! Отговори
Драгалъвски Ман Гел преди 5 години
Бих изкал да ши бам откачения Тръмпел отзад,с кол по гърбината-за "здраве и берекет".
17
3
 
18
 
! Отговори
я преди 5 години
Ако искате да се отвратите, гледайте порно филмите на тази .... Гадост! Чудя му се Трампета с какъв акъл си е лягал с нея. Явно и той не е много читав човек.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещастно ***
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** ***, *** проста
14
2
 
11
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
имайки предвид колко кинта има тръмп, и големината на иска, е приклещила нещо друго с вратата на банята си. вижте, монро беше приклещила кенеди и то стана квото има да става.
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази я виждам как ще лапне бяла риба без кости, по време на пости.
12
1
 
20
 
! Отговори
йб преди 5 години
130000 за едно тършуване из гащите на тая?? ние сме много зле мъжете!!
11
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма съд, който да застане срещу президента на САЩ и да отсъди в полза на представителка на най-долната част от проституцията - порнографията!
10
1
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Като я гледам тая, май само силикона и струва нещо
9
1
 
14
 
! Отговори
Таз кво иска преди 5 години
Нали са и платили вече 130 000 долара за услугите?Да не си мисли че оназ и работа е диамантена :)
8
0
 
6
 
! Отговори
Mockingbird преди 5 години
окей. сега остава да чуем и някое чалга парче по схематаот повяхващата роуз... за да ни шокира. mungo jerry - lady rose 1971. :-)))
7
3
 
11
 
! Отговори
:):) преди 5 години
тази кака е агент на ФСБ лично инструктирана от Путин ;)