Убийство от ревност на нивата: Живко пробол 7 пъти красивата Боянка!

Жената издъхнала в ръцете на 7-годишния си син
3 май 2018 22:00,
73
Убийство от ревност на нивата:  Живко пробол 7 пъти красивата Боянка!
Снимка: Pixabay

7 пъти с нож пробол ревнивецът Живко бившата си приятелка Боянка. Накрая 27-годишната красива ромка издъхнала в ръцете на 7-годишния си син. Както Dnes.bg писа кървавата драма се разиграла вчера по обяд в полето край село Браница, където младата жена работела.

Собственикът на имота чул кавга и последвали женски писъци, малко след като на полето се появил бившият любовник на Боянка Живко Костов, пише "Монитор".

Над окървавения труп на жертвата ридаело 7-годишно момченце, син на Боянка от друг мъж.

Младата жена и Живко се залюбили преди година. Тя изоставила бащата на детето си и отишла да живее при новия си любим. Преди няколко седмици обаче решила да сложи край и на връзката си с Живко и се върнала при родителите си. Обмисляла и дали да не се върне при  бащата на детето си.

Още по темата

Раздялата обаче се отразила тежко на 33-годишния Живко. Той започнал да преследва любимата си и да я увещава да се върне при него. Боянка обаче била непреклонна, а това още повече ожесточило Живко. Той станал агресивен, пропил се и започнал да заплашва доскорошната си жена, детето й и дори жителите на селото.

Вчера Боянка отишла да работи полска работа, а полуделият от ревност Живко я намерил на нивата и отново поискал тя да се върне. Жената отново му отказала и двамата се скарали. Тогава извадил голям кухненски нож, а Боянка започнала да пищи и хукнала да бяга. Младата жена обаче не успяла да се изплъзне и ревнивецът я застигнал и пробол цели 7 пъти.

През това време от писъците на майката било привлечено детето й, което си играело наблизо.

Първи до убитата се озовали малчугана, собственикът на нивата и тракторист. Механизаторът видял от кабината на трактора как Боянка бяга, а Живко я гони с ножа и застига.

Зверски прободената майка издъхнала в ръцете на момченцето. Мъжете извели детенцето на далеч от трупа и извикали баща му да го прибере. Обадили се и на полицията, която веднага влязла в дирите на убиеца. При издирването и залавянето му са използвани и следови полицейски кучета.

Живко първо минал през дома си. Там се поизмил от кръвта на жертвата и нахлузил чисти дрехи върху окървавените. След това се скрил в близка къща. Собствениците я ползвали като вила и идвали рядко в Браница.

Когато видял полицаите да идват към тях Живко се уплашил и напуснал скривалището си. Перскачал огради и през дворовете се опитал да напусне района. Полицията обаче вече успяла да заварди селото и го заловила.

Ревнивецът по принцип бил кротък човек, досега не е имал криминални прояви. По време на бягството си той успял да скрие някъде ножа. Полицията все още издирва острието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
готин преди 5 години
мн *** човек,и сега ще изкара една 20тарка в пандиза и мислят че ще стане супер,никога ж
51
0
 
4
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Само не разбием,как трепеш някого от бас, а ти дават определен брой години затвор.Защо не е 7 наръгвания с нож примерно, без медицински екип наблизо?!
50
3
 
9
 
! Отговори
Влюбен глупчо преди 5 години
Мили дами,Това, което се е случило само по себе си е ужасна трагедия. Никое човешко същество не бива да бъде насилвано, заплашвано, малтретирано или заклано ... В случая става дума за една ужасна трагедия с фатален край.Аз просто искам да кажа,че съвременните жени се държат много импулсивно. Жената, като слаб пол, компенсира с огромна власт над мъжа. Ако иска да се срине един мъж, стига му това, да го предадеш ... Някои, за съжаление, реагират по този начин и стават непоправими трагедии ...
49
6
 
11
 
! Отговори
Влюбен глупчо преди 5 години
Ужасно е, да задържаш насила някого. Ужасно е и да мамиш и да даваш надежди. Не знам защо жените постъпват така. Винаги съм се чудил, защо жените постъпват така. В повечето случаи, изоставения мъж си ближе раните няколко месеца и запазва спомена от огорчението за цял живот. В случая, този е превъртял. Поличило се е играчка-плачка.Хората не умеят да са искрени. Не умеят да изграждат красиво връзките си. Втурват се импулсивно за секс ,забавление и материални сметчици ... После сълзи и трагедии..
48
2
 
9
 
! Отговори
Влюбен глупчо преди 5 години
Кофти е, когато жена те зареже. Наистина е много болезнено, да ти даде надежда, да бъде с теб и после да започне да дава заден.Някъде се е пропукала цялата система. Първо, жената е изоставила мъжа си, баща на детето и, после незнайно защо отива при друг мъж ... накрая оставя и него и иска при първия ...Доста импулсивно поведение, което за съжаление е довело до много грозен и фатален край. Жалко за трагичната развръзка и за детенцето ...
47
3
 
5
 
! Отговори
Карла преди 5 години
Мис Тигрова ли я написа тази статия??
46
0
 
6
 
! Отговори
. преди 5 години
Драскачката, написала статията не става за журналист. Може да се пробва в белетристиката примерно. Това не е начн да се поднасят новини. Не и в сайт, за какъвто претендира да е dnes.bg.
45
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заглавието е уникално "красивата Боянка". Ако беше грозна по-малка ли щеше да е трагедията на 7 годишното детенце
44
8
 
4
 
! Отговори
Бори до 40 преди 5 години
Така е. Но жените като превъртят правят и по големи глупости. Той само ще се развърти с ножа. А тя? Тя на негово място ще се впусне в безразборни полови връзки и орг,ии с всичките му роднини и приятели барабар с кучето. Да ги направи баджанаци всички и после да разказва как неговото острие е най-малко и най-захабено и не става за *** за зейе.
43
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахахах. Първобитните хора пах влязоха в новините
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 40Пише,че го е напуснала а не,че му е слагала рога.
41
3
 
13
 
! Отговори
Стеф преди 5 години
До ФуренТи нормален ли си???Човек живее един живот.Ако не обичаш някой няма защо да живееш с него.Това не е добре за никой.
40
3
 
6
 
! Отговори
За един по-добър свя преди 5 години
И това дете сега, като е видяло как заколват майка му ще стане пс.хопатче. Ще приеме модела на поведение на Живко и ще вземе и то едно "острие" и ще започне и то да боде насам-натам. Мда. Така злото по света се мбожи за сметка на доброто. Бъдете добри, хора, не се коляйте, не се бесете.
39
12
 
7
 
! Отговори
Фурен преди 5 години
Само че не Живко, а първият и мъжжж е трябвало да я гътне. Дето има дЕте от него, а тръгнала на песовица със Живко. За срам от ората и за смех. Пфу, спукани гърнета! Да си не знаят дома и семейството.
38
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако погледнете света през очите на това дете,без значение каква е етническата му принадлежност...Нещастното детството формира психикатаи времето не е фактор,който може да заличитова.
37
3
 
26
 
! Отговори
Горката преди 5 години
Да го пребият с камъни, както повеляват традициите в Индия. Явно ромката е била свястна, работела е и на тези години е имала само едно дете.
36
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Потресаващо! Само българи могат да коментират такава трагедия по такъв начин.Как била написана статията и как някакви си дребни детаили били различо представени в друга медия...
35
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените трябва да са много внимателни, когато решат да слагат рога, че някои мъже като превъртят, могат доста глупости да сътворят.
34
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който седи на два стола обикновено пада. Такъв сюжет е възможен при всеки етнос. Спомняте ли си случаят с Виола от миналата година.
33
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иска да доминирана вас. Вие да сте незначителна жена и да станете зависима от него. Да ви притежава физически, психически и емоционално. Това не е любов, обич а желание да ви държи под контрол и цялото ви съществуване. Правете си сметката.