Българка открита мъртва в река Дунав в Австрия

Тя е била обявена за издирване в началото на април
4 май 2018 19:25,
23
Българка открита мъртва в река Дунав в Австрия
Снимка: pixabay.com

37-годишната българка Виолета Иванова е намерена мъртва в река Дунав в Австрия. Жената е била обявена за издирване в началото на април.

Безжизненото тяло на жената бе открито в реката от работници в сряда сутринта близо до електроцентралата в Мелк , предава сайтът krone.at. цитиран от "24 часа".

Предстои аутопсия да изясни причините за смъртта на Виолета.

В периода преди да бъде обявена за издирване 37-годишната жена е била на лечение в клиника за борба с алкохолизма в австрийския град Ибс, съобщава изданието.

Родителите на Виолета не вярват случилото се да е нещастен инцидент. "Има прекалено много несъответствия", казва Дида Видева - майка на Виолета.

Известно е, че във вечерта преди изчезването си 37-годишната Виолета е била със своя приятел - 50-годишен унгарец, собственик на павилион.

Мъжът е разказал на органите на реда, че Виолета е била пияна, когато паднала във водата.

"Нямаше как да й помогна, тъй като самият аз не мога да плувам", споделя унгарецът.

Семейството на Виолета обаче не вярва на историята на унгареца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
МАЙКАТА НА ВИОЛЕТА преди 5 години
ПЪРВО благодаря на тези, които съвсем човешки подкрепят семейството ни в този тежък и труден момент за нас.ВТОРО обръщам се към ИНДИВИДИТЕ " АНОНИМЕН " и "ДЕДО " - съжалявам Ви ! Толкова сте прости, че мърсите света.От няколко години сме там и РАБОТИМ. Срамувам се , че падам на нивото Ви да ви се обяснявам. Вие сте *** и лежите на гърбовете на родителите си.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Незнам как може да сте толкова лоши? Вие не сте ли хора? Не мислете ли, че всеки може попадне в ситуацията на починалата? Жалко за Вас ....
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как може да има толкова злоба ? Как може един българин да плюе една своя починала по нелеп начин сънародничка? Не се ли замисляте ,че тялото и още не е погребано, че още не е пристигнала в България? Срам нямате ли??? Не осъзнавате ми огромната мъка ,на семейството ?? Защо продължавате да тормозите хората??? Не сте застраховани нито Вие нито близките Ви от нещастие и беди!! Бъдете по толерантни към чуждата болка. Или по не не нападайте без да знаете истината.
3
0
 
8
 
! Отговори
Боли ме преди 5 години
за Всичко Българско! Но не Зная как да Помогна!
2
2
 
25
 
! Отговори
Osman преди 5 години
Засрамете се. Вижте си злобните коментари и помислете за родителите на тази жена. Щом са я пратили в клиника за лечение едва ли е мексиканка, но и да е, какво? Един дърт унгарец е убил сънародничката ви. Вие вместо на него, скачате на нея, която е и починала. Затова никой не ви уважава в света, защото сами не се уважавате. Нямате никакво чувство за общност.
1
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко българи загубиха живота си по света само за последните няколко години.Ако започнем да ги броим сигурно един малък град е езчезнал по този начин.Само за последната седмица са трима.Една в Алпите,една в Полша и сега тази.Юрнахме се по света да търсим щастие и просперитет,а много намериха смъртта си.Защо се случва всичко това?