Простреляха две момчета в Лондон посред бял ден

Убийствата в столицата на Англия скочили двойно за година
61
Простреляха две момчета в Лондон посред бял ден
Снимка: Reuters, архив

Две момчета на 12 и 15 години са били ранени с огнестрелно оръжие днес посред бял ден в Лондон, съобщи полицията, цитирана от Франс прес.

Още по темата

Двамата тийнейджъри са пострадали на две различни места в община Хароу, в северозападната част на британската столица. 12-годишното момче е откарано в болница, а състоянието на 15-годишния юноша все още се оценява.

Насилието с огнестрелно и хладно оръжие в Лондон силно нарасна от началото на годината.

През първото тримесечие Скотланд Ярд е започнал 45 разследвания за убийство - два пъти повече в сравнение със същия период на миналата година.

Според документ на министерството на вътрешните работи, за който информира през април в. "Гардиън", политиката на намаляване на полицейския персонал от 2010 година, водена от консервативното правителство, "най-вероятно е допринесла" за увеличаването на броя на нападенията.

Това увеличение на убийствата е привлякло вниманието на президента на САЩ Доналд Тръмп, който в петък заяви пред
Националната асоциация на притежателите на огнестрелни оръжия (NRA), че една на времето престижна болница в
Лондон прилича на бойно поле поради броя на агресиите.

По-рано днес в."Дейли мейл" съобщи, че трима души са пострадали миналата нощ в Източен Лондон след нападение с киселина на улицата. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 46Сега покрай новата вълна мигранти ще стартира предаването"Продай Сестра си"! Може и *** ако все още става! Твоята фамилия нали ще участват!
42
1
 
1
 
! Отговори
men преди 5 години
забраниха ножките и гражданите за европейско развитие на великобритания се почнаха с патлаци. след патлаците ще са минохвъргачки, танкове и накрая услуга на човечеството - малка нуколиар бомбичка в сърцето на лондонистан - да шиити ъф лондон.
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 42Фърст, затопли се времето и мигрантите защъкаха! С тази "българска" ограда по границите няма да ги спрем и ще прииждат за Бог да прости! До Лондон няма да стигнат но в под 7 милионна България ще се пльоснат! От отдавна предполагам знаеш че мигрантите са предпочитани много повече пред българите! Та приятно прекарване! :)))
40
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мдааа, тези случаи ще стават все повече и повечедокато Британия достигне стандарта на живот в Пакистан.Мулти-култи води до това.
39
1
 
1
 
! Отговори
Digital teror GB преди 5 години
Появиха се данни за уврежданния на десетки милиони в Велика Британия от тн Дигитален банков тероризъм..Жертвите се центрират мигновенно след опит за банкиране онлайн..Освен банките се следят и от орг престъпници вкл готвещи убииства на богати с цел ограбване..НАели са програмисти за он лайн ограбване вкл разоряване на цели фирми и държави.
38
6
 
5
 
! Отговори
До 42 преди 5 години
Фъърст-пише се неОспорим и секънд - мнооого е оспорим факта! Ние сме на дъното - те сега поемат Жестоко Надолу! Като техният Тайтаник през април 1912.Нали си го гледал?
37
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 34Има и за това всичко е много по-добро от България! Неуспорим факт!
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До noFreeman 37Колко много неудачници има в тази наша "българия"! :)))))))
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 36Нормално, българските тараляшници ги крадът само булсаткомитата! :))))
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 42И само ще гледаш както повечето нашенци! :)))))))
33
2
 
20
 
! Отговори
до 39 преди 5 години
преди време, гледах една кола с гюрук в лондон, доста приятна спортна машинка. нямах пари да я купя, но очевидно съм се застоял и самият собственик на автокъщата, англичанин, дойде и ми каза: ти луд ли си, кола без твърд покрив? само в лондон живеят над 10.000 професионални крадци на коли!престъпността на острова е доста висока, просто имат камери и полицията им работи здраво. но далеч не е някакъв рай или безопасен оазис, както повечето си мислим.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Активист на БКПТе утрепаха доста други хора, в този случай едва ли са виновни...Но може да са някои техни интернационални фенове?
31
7
 
3
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Убийците на Георги Марков са били ! Те са кръвопийци ,пратени от ЦК наБКП !
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гадничко е
29
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 23Готово.Миналата година във Велика Британия са откраднати 90 хиляди автомобила при население 66 милиона.В България 2000 при население 7 милиона.Процентно почти 5 ПЪТИ ПОВЕЧЕ КОЛИ СЕ КРАДАТ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ.
28
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали в чужбина имало закон и ред,а в България било най-страшно?Пакистанци изнасилвали десетилетия наред,арабски банди вилнеят в Германия,сега и на улицата почнаха да избиват.А емигрантите ни лъжат,че всичко било по мед и масло в чужбина.
27
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ше прострелят ве? Нали либерастите там имат най-строгите закони за оръжие?
26
5
 
28
 
! Отговори
ДО ЛАРИ преди 5 години
ВИЖДАЛ СЪМ ГИ ДА СЕ ТЪРКАЛЯТ--МОМЧЕНЦА И МОМИЧЕНЦА ПО ЛОНДОНСКИТЕ ТРОТОАРИ,ПО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ И ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИТЕ МОРСКИ КУРОРТИ--ТАКА ЧЕ ...СКРИЙСЕ И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ,ЛАРКО...АЛКОХОЛИЦИ СУПЕР---НЕПОВТОРИМИ
25
36
 
13
 
! Отговори
Лари преди 5 години
До путин - Като пишеш ''алкохолизиран народ'', предполагам имаш предвид руснаците? Защото в сравнение с тях, англичаните са трезви като краставички...
24
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не са ги простреляли случайно с Новиок? Тереза нещо няма ли да каже по въпроса? Със 100 грама Новичок са ги ударили момчетата май... Алоо, Борисеее, кажи нещо! Не може така да не е намесена Русия.