Мислите на един шампион: Кличко с автобиография

"Владимир Кличко. Управление на предизвикателствата" е на пазара
Обновена: 7 май 2018 12:48 | 7 май 2018 10:45,
8

За 21 години между въжетата Владимир Кличко се превърна в истинска спортна легенда. Той тръгва от работническо семейство, изкачва олимпийския връх в бокса, а след това става и абсолютен шампион. След една от малкото си загуби на ринга по-малкият брат Кличко осъзнава, че боксът е до време. Това го кара да започне да работи и в друга посока и го прави успешен бизнесмен. 

За всичко това големият боксьор разказва в първата си официална автобиография "Владимир Кличко. Управление на предизвикателствата", която вече е и на българския пазар. 

Фитнес инструкторът Лазар Радков разказа пред Bulgaria ON AIR, че е фен на Владимир Кличко. По думите му обаче, той не е почитател на боксьора заради спортните му успехи, а по-скоро на човека извън ринга. Радков сподели, че най-ценното в книгата е още в първите страници, когато украинецът разказва за загубата си от Антъни Джошуа.

"Кличко съдържа в себе си качества, умения и ценности, които са пример за подражание, към които трябва да се стреми всеки човек. Много по-интересен е начинът му на мислене, който предопределя живота му. Кличко успява да надрасне човека-спортист и се превръща в човек с главно "Ч", коментира Лазар Радков в студиото на "България сутрин".

Инструкторът препоръча книгата, защото чрез нея всеки може да научи много, а също така да види колко интересно разсъждава един голям шампион.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека си остане боксьор и да не мисли, като престъпниците Костов и Соломон Паси. Подчертавам Соломон, защото баща му е гении и патриот за разлика от недоразумението Соломон.
7
1
 
4
 
! Отговори
Taxi преди 5 години
Бандеровец , това човек ли е питам ? Иначе голям спортист - истина .
6
12
 
3
 
! Отговори
Уую от Пичковци преди 5 години
Как ще се задържи мисъл в тази блъскана 20 години глава. Нямам желание дори една дума написана от този да прочета .А до всички бг хейтъри на Кобрата мога само да кажа че робската в психика е единственото обяснение за жалкият ви пълен с оправдания провален живот.
5
2
 
7
 
! Отговори
До долния преди 5 години
Дали има глава за това как е спукал от бой нашия кобрат. Едва ли, сигурно е най - много едно изречение, то все пак нямаше нищо интересно...
4
2
 
8
 
! Отговори
Klitschko fan преди 5 години
Еха супер...откога чакам българското издание. Иначе в статията има грешка, Кличко никога не е бил "абсолютен" шампион, по простата причина, че титлата на световния боксов съвет беше притежание на брат му. Въпреки всичко за мен си остава един от най-големите в историята на бокса. Жалко че в БГ му се създаде негативен имидж понеже нашите чалга медии го изкараха измамник, нищо че за 21 години никога не се е дънил на допинг тест.
3
2
 
6
 
! Отговори
жеко преди 5 години
пич продължавай си с фитнеса, говоренето не ти е силната страна, Кличко би се засрамил от такова представяне на книгата и живота му
2
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
допинг легендата рушвет
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да те е...а в измисления мотиватор-инструктор