Гришо приключи участието си в Мадрид на старта

Българинът допусна поражение от Милош Раонич
Обновена: 8 май 2018 23:36 | 8 май 2018 23:29, Веселина Йорданова
57
Гришо приключи участието си в Мадрид на старта
Снимка: БТА

Григор Димитров приключи участието си на "Мастърс" турнира в Мадрид още на старта. Българинът допусна поражение с 5:7, 6:3, 3:6 от бившия №3 в света Милош Раонич. Това бе втора загуба за Димитров от шест мача срещу Раонич и първа от 2011-та година насам, когато беше първата им среща.

Сблъсъкът в Мадрид бе първи между двамата на червени кортове. Гришо не успя да изравни постижението си от миналата година, когато достигна до трети кръг в испанската столица. В следващия кръг световният №24 Раонич ще се изправи срещу своя сънародник Денис Шаповалов, който по-рано днес надигра Беноа Пер в три сета.

Пред погледите на десетки българи, които бурно подкрепяха Димитров, двамата размениха по два гейма в началото на двубоя, а в петия гейм Григор се измъкна от положение 0:40 при подаването си. Последваха равностойни минути и качествен начален удар и от двамата. 

За съжаление при 5:5 Григор изигра слаб гейм, допусна няколко грешки и даде две точки за пробив на съперника. Раонич пропусна първата възможност, но при втората спечели разиграването и дръпна в ключов момент от сета, който малко по-късно приключи в негова полза.

Продължението четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега поне да остане в трибуните, да погледа спокойно как се играе тенис. Не че ще се научи, ама поне да погледа класа. Но най-вероятно ще бърза да подгрее на баба си николина черното кюмбе!
5
6
 
14
 
! Отговори
излезнал и излезнал преди 5 години
Раонич излезнал срещу Гришо и Гиго излезнал от кортаха ха ха ха
4
6
 
19
 
! Отговори
Гиго да мете ку.ртъ преди 5 години
каква низост: Гиго дето е кръстен Григор на деда си Горан, бил допуснал да го победи югославскиа Раонича защо не: Раонич му опъна хавайските бикини през ушите и го отГлеца и зъГеца
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Enjoy ***!!!
2
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казах ви преди няколко дни че Тръндафор от Асковое подал молба да го прекръстят в ПървиКръг Неминалов ама вие ми триете само постовете. До края на годината ще изпадне от топ-20 ГАРАНЦИЯ!!П.П. Ще ми липсва провонциалната му мутра и червеният потник с който се появипреди година и нещо за да покаже на баба Швепсингер баници на корта.СМРШНИК!!
1
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гришо президент!