Ненадминат рекорд! Със 167 км/ч край Смядово, фишът – 1150 лева

Прегрешилият лек автомобил е с ямболска регистрация
8 май 2018 07:00,
78
Ненадминат рекорд! Със 167 км/ч край Смядово, фишът – 1150 лева
Снимка: ОДМВР Шумен

Пътни полицаи от Шумен изловиха ненадминат рекордьор в празничните дни, който прелетят със 167 км/ч при ограничение от 60 км.

Водачът бил засечен близо до бензиностанцията край Смядово, където често стават пътни произшествия.

Лекият автомобил е с ямболска регистрация, а за нарушението си шофьорът ще получи електронен фиш на стойност 1150 лева, съобщават от ОДМВР Шумен.

По нарушител за минута е запечатвала прецизната мобилна камера на шуменските полицаи близо до село Развигорово за малко повече от час.

Общо 137 са изловените, натискали газта над допустимото. Повечето от водачите са се движили с превишение между 30 и 40 км/час.

Освен това, при извършени проверки са съставени 16 акта и фиша за установени нарушения. Шофьорите нямали застраховка, не ползвали детско столче в автомобила и обезопасителни колани.

Установен бил и технически неизправен автомобил, който се движил със спукано предно стъкло.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
7
 
0
 
! Отговори
От спец доклад преди 5 години
Преди доста години след подадени сигнали се наложи да проучваме нови нагло вредни камери инсталирани въпреки забраната на ОСновния закон.МИнавал съм по трасето никога не е имало нарушения от водачи на МПС,каруци,велосипеди,мотоциклети. Водача кра внимателно. Предупреждавам го че автомобила е следен през зомби съоръжение в талона /издаден от КАТ/ внимава..На 1900 метра от камерата автоматично го зомбират.изпада в унес и вдига скороста рязко..НЕ реагира на предупреждения вкл с побутване снимат го
29
6
 
0
 
! Отговори
КАТ СА ВИНОВНИ преди 5 години
Масови убиици експериментират холограмни оръжия.Ползват ги за обемно обсебване на водачи поименно.Особенно нагло престъпни резултати дават НОВИТЕ холограмни стикери подържащи масови убиици/за тех прегледи/.Обсебените водачи се виждат отдалече..Около тези с най висока скорост има видим белезникав обем..Правим тестове с висок риск>активират пси генератори в холограмите с полицейски камери .Зомбираните водачи карат с точно зададена нагло висока скорост вкл на два до 4 метра дистанция един от друг
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и сега въпроса за 1150лв... тоя ли е по-опасен или безсмъртния калмук в съседната статия? Или и двамата да им се приберат возилата и книжките перманентно?
27
2
 
21
 
! Отговори
младен преди 5 години
Са остава и да я приберат тая глоба и....он ти може и да поспре. Всъщтност да му бяха конфискували директно колата докато не плати - ефектът щеше да е в потресаващ.
26
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да плати. Ще му вземат книжката и ще кара без книжка.
25
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярно е, че знаците са много проблемни, поради глупавото си поставяне, ама е тоз борсук няма никакво извинение, задето кара със 170 километра при път, по който можеш да караш само с 90. С тая скорост, ако се нацепи в някой атобус, ще смачка хората на първите 4 реда.
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колата над него и тя с 30км/ч над разрешеното, ушев яко е захлеби на този участък- ще претоварят уреда с толкова глоби в час.
23
3
 
18
 
! Отговори
gxg преди 5 години
Ясно, вече Варна-София и обратно ще го карам през Бургас.Между другото, имам един добър пример, в Полша има т.н. бързи шосета, изглеждат подобно на магистрала но са 3 пъти по-евтини за построяване и разрешената скорост е 110км/ч. Можеше отдавна да сме с такива пътища, за 1/3 от цената и щяхме да пътуваме бързо и безопасно, а не да чакаме Магистралата още 10 години.
22
3
 
11
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Ей! Тия немците са ега ти и не.щаст.ниците. На чисто ново ауди, за 10 г. са му ..бали маата. На прав, двулентов път, че и по надолнище, не моем да дигнем 170 км/ч. А е нова колъта. Миналия месец я докара шурето от Германия...
21
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ще и 20 000лв. да е фиша, той няма никаква стойност, тъй като джигита няма да си го плати, а същевременно ще продължи да беснее по пътищата, с което да застрашава живота на всички по тях
20
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ги снимате, всички с 50км. над ограничението - директно в затвора. Но не лежане а 12 часов ежедневен обществен труд. А трошката на наказателен паркинг, докато не се плати четири цифрената глоба в евро като излезе от затвора.
19
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ушев имитира дейност, докато се драпа стресиран и чака пенсията на младини.
18
0
 
47
 
! Отговори
do 21 преди 5 години
Прав си, затова преди знак 40 или 60 трябва да има знаци 90, 70 , 60 и чак тогава 40, а не изведнъж да ти изкочи знак 40 и да се чудиш какво да правиш....
17
8
 
44
 
! Отговори
123 преди 5 години
Абе глоби до дупка. Писна ми от камикадзета, дето за нищо не стават и само юркат да си избиват комплексите. 99% от същите и за шофьори не стават. Тъй че глоби до дупка и това е.
16
12
 
30
 
! Отговори
Без име преди 5 години
Тука само джигити,60 значи 60. По-добре,задръствания от колкото катастрофи.
15
17
 
35
 
! Отговори
X преди 5 години
22, "Ако спазваш ограниченията създаваш предпоставка за катастрофа" ти май си си падал на главата доста пъти.
14
10
 
36
 
! Отговори
X преди 5 години
Е де! Ако не го глобят - нямало държава, ако го глобят - ограничнията не били адекватни. 'Айде най-накрая решете какво искате!
13
27
 
40
 
! Отговори
саки преди 5 години
Знаците за скорост, не са съобразени с динамиката на трафика. Ако спазваш ограничението за скорост, създаваш предпоставка за катастрофа,защото всички около теб карат по бързо.
12
4
 
74
 
! Отговори
Митев преди 5 години
Като гледам модела на колата бълха го е ухапала глобата. Друг е въпросът, че има много и доста *** ограничения. Ако някой може да намали от 80-100 км/ч. на 50 на разстояние 50 м.-моля. И (обикновено) камерите са там. Или трябва да скоча на спирачките и да пребия хората до мен (или тези зад мен) или просто отминавам. И на 100-200 м. забраната пада. Просто идиотщина или лов на глоби и отчитане на дейност.
11
1
 
69
 
! Отговори
user преди 5 години
чудя се защо на магистрала Тракия ограничението е 90 км.?! Пълен смях ама пълен. Не, не се оплаквам, а констатирам нещо, което не е нормално. Там където пътят е развален се слага знак, вместо да се преасфалтира. Новата част на магистралата е в трагично състояние, няма толкова зле направен участък.