След стрелбата в Св. Влас: Не очаквах Кирил да стреля!

Пострадалата жена е в болница с травма на тъпанчето
9 май 2018 14:45,
5
След стрелбата в Св. Влас: Не очаквах Кирил да стреля!
Супермаркетът, където се разигра драмата Снимка: Bulgaria ON AIR

На два пъти съм сигнализирала полицията за тормоз, органите си свършиха работата. Не съм допускала обаче, че Кирил ще дойде с пистолет и ще стреля, споделя жената, която вчера пострада при стрелба в курорта Свети Влас.

"Не се страхувам, чувствам се добре и смятам бързо да се върна на работа", казва още Лиляна.

Още по темата

48-годишната жена е настанена в болницата в Бургас с травма на тъпанчето, предстои й операция.

"Пациентката има травма на ухото и остра звукова травма, вследствие на звука, който е възпроизведен при изстрела. Лекуваме и я за звуковата травма и за раната, която има. На този етап не може да се каже дали ще има трайно увреждане на слуха", коментира пред "24часа" началникът на отделението д-р Даниел Петков.

Лили разказа още, че със стрелеца Кирил, който също е в болница, тъй като опита да се самоубие, живели заедно 14 г. Преди година обаче се разделили и от тогава всеки поел по своя път.

"Не искам да знам нищо за него. Ще се справя и с това", категорична е жената.

55-годишният Кирил Атанасов бе приет в тежко състояние с рана на главата, в момента е изведен от реанимация, състоянието му е стабилно, казаха от болницата. Срещу него е повдигнато обвинение в опит за убийство.

Малко преди 15 часа той влязъл в магазина, в който работела бившата му жена Лили и се нахвърлил отгоре й с крясъци. Двамата първо спорели, но внезапно Кирил извадил газов пистолет и стрелял по бившата си половинка. После направил опит да се самоубие като се гръмнал в главата.

Въпреки раната мъжът буйствал и се наложило служител от магазина да окаже помощ при задържането му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откриват сезона на Слънчака.
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в крайна сметка има ли прострелян в тази драма човек, или са само спукани тъпанчета? вчера новината звучеше доста по-зле, а сега се пише за газов пистолет :)
1
3
 
28
 
! Отговори
Меги преди 5 години
Помня го този. Типичен селски бег от нашето черноморие. Стоеше пред вратата на смотания си магазин и оглеждаше всички клиенти с какво в торбата излизат. Пъдарин , каквито са всички от Влас и Несебър. Бизнесмените , де :-)))