Срам! Колездач прегази дете в Южния парк и избяга

Бащата се опитва да намери извършителя
10 май 2018 15:45,
72
Срам! Колездач прегази дете в Южния парк и избяга

Вчера към 18:30 в Южния парк в София неизвестен колоездач буквално прегазва малко момиченце заради несъобразена скорост и след това избягва, пише във Facebook бащата на детето Мирослав Джоканов.

Таткото се е опитал да проведе разговор с въпросния мъж, но той просто е избягал.

Отправя молба към всички, които разпознаят лицето или да се свържат директно с него, или да подадат информация в 4 РПУ.

Мястото на случилото се е от входа на парка, намиращ се до ул. "Нишава".

Вече е подал сигнал и следствен екип работи по случая.

Срам! Колездач прегази дете в Южния парк и избяга
Снимката е предоставена със съгласието на родителя

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
3
 
! Отговори
Гого преди 5 години
Само не разбрах защо е публикувана снимка на детето в болницата?!?!
58
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много нахални са велосипедистите, каращи по тротоарите и обикновено карат с висока скорост! Глоби и наказания за такива със закон! Скоро си вървя спокойно по тротоара и изведнъж от ляво покрай мен профуча велосипедист! Да бях минала малко вляво и щеше да ме отнесе! Не сигнализира, не намалява, не се съобразява... камикадзе.
57
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ходим в парковете с прашки, в джоба с по няколко топчета от ролкови лагери. Минава като Месершмит колоездача, забиваш му едно топче в главЪта и си радваш на природата.
56
2
 
10
 
! Отговори
Reptile преди 5 години
Do MTBАз искам да карам хеликоптер над улиците, защото така е най-безопасно за МЕН! Що за глупост!? Вело-алои ще получиш, като започнеш да докарваш БВП на Холандия и да плащаш по 50% данък или около 2000 евра месечно! Брей, и маскари, да му се направело, като в Холандия!
55
5
 
9
 
! Отговори
до mtb преди 5 години
Е затова ще ядеш бой.
54
27
 
9
 
! Отговори
MTB преди 5 години
Тия които обяснявате че във парковете и по пешеходните пътеки трябвало да се бута колелото учтиво ви съветвам да вървите на майната си! Аз лично по тротоарите и по пешеходните зони ще спра да карам само когато навсякъде има вело алеи като във Холандия или Дания. Да не съм луд в Бг. да карам на булеварда където всеки втори кара колата си пиян или надрусан със амфети. А разни хлапаци се състезават със 20 годишни БМВ-та. Карам там където е най безопасно ЗА МЕН!
53
0
 
17
 
! Отговори
mm преди 5 години
Аз също карам колело в южния парк включително но ако съм там събота или неделя, карам супер бавно, често и си бутам колелото. Виждал съм бая *** обаче които карат в парка между децата и в тълпата като пълни ***.
52
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джоканов е софтуерен инженер, но е участник в Сървайвър, бая е див и е татуиран като шебек, така че се съмнявам дали е искал само да говори с колоездача, който, за да спаси кожата просто е избягал.
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблема е в главите ни , държим се агресивно на каквото и да се ка4им .Егоизма на българина се лекува само с бой , но много бой .
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Попринцип съм съгласен, че велосипедистите карат безрасъдно. Но много моля да не се поставят всички под едно определение. Аз също карам колело, и то шосейно, само че това не ми пречи да слизам на пешеходните, да го бутам на тротоара, в подлеза и т.н. Като имам възможност, право и виждам, че е безопасно, разбира се ще понастъпя. Само че винаги с ръце на спирачките.
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за съжаление в София е трудно да се кара велосипед. много малко велоалеи има. затова карат в парковете, а там е опасно. най-добре е извън София по някоя равна екопътека. Отделно тези, които карат по шосетата повече си вредят, дишайки изгорелите газове на автомобилите.
48
8
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 години
То човек къде да кара? По пътищата риска е огромен, в града пешеходците пречат. Пълна трагедия. Сега и каски ще ни натресат. Поръчах си и я чакам.
47
4
 
19
 
! Отговори
1234567 преди 5 години
Да, масово карат като лудо, държат се арогантно и смятат, че всеки трябва да им прави път. Не са по правилата нито на пешеходец, нито на автомобил, но всички да се съобразяват с тях!! Абсолютни ***
46
0
 
24
 
! Отговори
mm преди 5 години
Абе какво означава че хората вървели хаотично. Аз да нямам странични огледала на главата, освен това с колелото сте безшумни. Не съм длъжен да вървя само в права посока на пешеходен тротоар за да съм предвидим за някой който лети с 30км в час зад мен. В парка също така е забранено да се кара колело, точно както е забранено и за коли. Радвайте се че ви пускат да карате по парковете изобщо. Мен ме е удрял велосипедист ама тогава нещата свършиха по-зле за него от колкото за мен.
45
6
 
5
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 години
Оня ден си карам колелото по главната и опаа от странична пресечка натресе ми се една скейтбордистка. Никой не пострада. Извини ми се учтиво девойката и всеки по пътя си. Това е то. Който не кара той не причинява инциденти. Хората дори пеш се блъскат едни у други. Ние хората сме бавни същества а се движим най бързо в природата. Куриоз.
44
1
 
21
 
! Отговори
До 41 преди 5 години
Ами то в парка ако не тича ,къде да тича бре.На платното на улицата ли? И що щете по алеите ,големи хора с велосипеди.И надувате като за световно.
43
0
 
24
 
! Отговори
До ВАЛ-43 преди 5 години
Колоездачите са най -невъзпитаното племе във движението по пътищата.На 10 души има един-двама свестни.Всичко друго кара карат като безумни по тротоари ,срещу движението ,летейки на червено на кръстовища,с резки маневри по пешеходни пътеки и въобще линпса на всякаква дисциплина.Застани в градинката с/у моста на влюбените и за 1 час ще видиш ,,чудеса от храброст" на голямото кръстовище как всеки втори лети на червено без да му пука.Трябва КАТ,да ги глобява като всички,участници в движението.Кошмар
42
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не сме всички колоездачи ***, моля за търпимост, ние хората с велосипеди ще се вслушаме. Ние пазим Вас, Вие пазете нас
41
1
 
11
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
..."Аз също карам колело с над 30-40км/ч в града понякога и по тротоарите"С това ме загуби за каузата си!Все едно да кажеш: Блъскам боксовата круша с по 20 кг/ м2, а понякога жената и децата си...
40
0
 
18
 
! Отговори
Фен преди 5 години
"Таткото се е опитал да проведе разговор с въпросния мъж"...какво се случва тука, не е истина, опитвал се да говори, направил цяла фотосесия...абе не можа ли да му разбиеш физиономията на този?!??! Можел е да убие детето ти!!! Какви снимки, какъв фейсбук и т.н...не е истина просто...И не ми говорете за ред, законност-какво ще му се случи като го намерят този? Нищо!