Хванаха българин с 414 кутии контрабандни цигари

Те били скрити в специален тайник под предната седалка
11 май 2018 13:07,
6
Хванаха българин с 414 кутии контрабандни цигари
Снимка: Агенция "Митници"

Опит за пренасяне на контрабандни цигари в тайник на лек автомобил от Турция у нас предотвратиха митническите служители и граничните полицаи на ГКПП "Капитан Андреево", съобщиха от Агенция "Митници".

Те са били открити в лек автомобил, в който е пътувал сам шофьорът - българин.

Той заявил, че не пренася стоки или валутни ценности за деклариране. Превозното средство е било селектирано за щателна митническа проверка.

При инспекцията в специално изграден тайник под предната седалка са били намерени 8280 къса /414 кутии/ цигари без акцизен бандерол.

Тютюневите изделия и автомобилът, послужил за контрабандата, са били задържани.

На шофьора са били съставени два акта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Бравос, преди 5 години
ашколсун, машаллах, ха-така трябва ! Да се одере жив и кожата му да се окачи с габърчета на крепостната стена на столицата ! Ау, забравих /ще ме простите/ да кажа, че на габърчетата трябва да има надпис "гарантирано от ГЕРБ ... " !
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Хванаха българин с 414 кутии контрабандни цигари."---Заглавието ТЕНДЕНЦИОЗНО набляга, че нарушителят е българин!Когато *** (РОМ) ограби стари хора, пребие медицинско лице, или направо убие някого, СРАМЕЖЛИВО ни уведомяват: 20-годишен младеж ..., двама мъже от ..., група млади хора и т.н.Кого да обвиняваме в "насаждане на етническа омраза"?Кой етнос е привилегирован?
4
0
 
9
 
! Отговори
Питам преди 5 години
Пуснете човека. Това са цигари за лична употреба.И кой ни докара до това положение ? Ако цигарите бяхо по 50-60 ст. колкото е реалната им стойност , щеше ли да има такива нарушения , а не контрабанда.Сега ще му вземат цигарите да ги изпушат полицайте.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Междувременно Пеевски законно си печели от Булгартабак.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На варненската митница няма нищо ново.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Невинен е! Подхвърили са му ги. Някой да е виждал той да ги слага в тайника? Не нали. То затова е и тайник и той не е знаел за него. Що баш него хванаха, що не хващат тея от ГЕРБ?