За 7 години: Близо 2000 служители на МВР са пострадали

От тях около 750 униформени са със средна телесна повреда
11 май 2018 20:02,
12
За 7 години: Близо 2000 служители на МВР са пострадали
Снимка: Архив, БТА

Близо 2000 служители на МВР са пострадали за седем години, сочат данни, предоставени от Фондация "Общество и сигурност".

Подадените сигнали срещу служители на силовото ведомство са 24 827, а от тях 1 786 са определени като основателни или частично основателни.

1134 униформени са били с лека телесна повреда - шамари и ритници.

750 човека обаче са със средна телесна повреда - те са били с трайно отслабване на зрение или слух, трайно затрудняване на речта, движението на крайниците, тялото или врата, пише БТА.

Девет служители в последните седем години са с тежки телесни повреди, а 33 са загиналите служители в МВР за същия период.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
5
 
! Отговори
РВМ преди 5 години
90 % от дългогодишните служители на МВР имат гръбначни изкривявания- от неудобната поза при спане в дежурните коли.Абе Радев...оная предишната кобила даде на тия търтеи 40 милиона...ти рева ..прави -струва грабна още 100 милиона.....да беше им купил кемпери на тия мили мамини душици...!
10
1
 
3
 
! Отговори
АМАН от терористи преди 5 години
Терористи на власт чрез КАТ принудиха милиони водачи на МПС да увреждат тежко климата с включени фарове вкл против мъгла денем и нощем..Чрез полицейски рекет продават нагло вредни терористични холограмни оръжия на милиони водачи на МПС.три милиона вече са нелечимо увредени от новите стикери за тех прегледи..АМАН от терористи на власт.Службите да заловят наглите престъпници ограбващи народа..
9
2
 
2
 
! Отговори
НЕ са ЗАКОННИ преди 5 години
АКо не увреждаш земята и града с включени фарове против мъгла денем .КАТ терористи те спират ,включват те за убииство през лична карта и те глобяват зверски.Ако се обадиш крадат лични документи и номерата на автомобила НАГЛО Презрително..МВР И КАТ НЕ са ЗАКОННИ..Ползват ги ЗА НАГЛО ПРЕСТЪПНИ МЕРОПРИЯТИЯ>
8
2
 
2
 
! Отговори
Крадат милиарди преди 5 години
Нагли престъпници на власт в София ограбващи десетки милиарди от народа годишно прокарват все по нагло престъпни анти природни и анти народни проекто наредби.служителите на МВР след пси препрограмиране глобяват зверски всички които не спазват нагло престъпните НЕЗАКОННИ насредби/Цел настройване на милиони срещу издържаните с над 1000 000 000 ограбвани от народа годишно служители на МВР и КАТ>
7
3
 
5
 
! Отговори
Бедния българин преди 5 години
Шкембетата от какво са пострадали ? От отслабване ? *** на държавна хранилка , прости връзкари със самочувствие, не могат едни документи в изрядност да подържат , тръгнали в храстите да крият камери , да спът на работното си място да взимат 20 бона при пенсиониране и 1200 лв най - малко заплата всеки месец
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От какво са пострадали, от падане от стол с колелца? Или с течаш нос от седене на отворен прозорец в стаята? Под шапката МВР е пълно с някакви лелички дето работят от 9 до 16.30, не ми ги вкарвайте в статистиката, моля. Полевите полицаи ако са 30 от тези 2000 ще са много. Отделно всеки служител на МВР има и здравна и застраховка за злополука, което е много повече от правата на всеки друг работещ.
5
2
 
8
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Пострадали от шамари:)))
4
1
 
2
 
! Отговори
Божееее преди 5 години
До 2 Добър въпрос.
3
2
 
7
 
! Отговори
Курти преди 5 години
Кой казва че в България нямало социална политика!? 100 хил. трудоустроени *** които разчитат на пенсия!? Иначе мен 6 ме премазаха от бой защото направих забележка на контролите в транспорта, че не проверяват "***" и 24 часа си изкарах в карцера. Милиционер ли е..........проклинай го........един ден на свободният трудов пазар не може да издържи!!!!!
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ние, гражданите колко сме пострадали от тях за тия години?
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те почти всички са толкова зле, че понякога се чудя, как въобще са живи.