Мъж нападна с нож минувачи в Париж, убит е един човек

Нападателят е застрелян от френската полиция
Обновена: 13 май 2018 08:16 | 12 май 2018 23:33,
48
Мъж нападна с нож минувачи в Париж, убит е един човек
Снимка: pixabay.com

Мъж нападна с нож минувачи във Втори район на френската столица Париж, преди да бъде застрелян от полицията.

В нападението е убит един човек, предадоха световните агенции, като се позоваха на полицейски източници.

Засега мотивите на нападателя не са известни.

Нападението започнало в 21,30 ч. местно време на улица Монсини във Втори район, недалеч от сградата на парижката Опера и на престижния квартал около площад "Вандом", пише БТА.

Според последни данни нападателят атакувал с нож петима души, от които единият е починал. Четирима души са ранени, като двама са в сериозно състояние. Полицията реагирала незабавно и застреляла на нападателя.

По-рано френската телевизия Бе Еф Ем съобщаваше за осем ранени в атаката с нож, предаде ТАСС.

В Туитър френският министър на вътрешните работи Жерар Колон приветства "хладнокръвието и бързата реакция на полицейските сили, които са неутрализирали нападателя", предаде Франс прес. Колон определи престъплението като "отвратителна атака", допълва Асошиейтед прес.

Нападението става в момент, в който Франция продължава да живее под постоянна терористична заплаха. Последната терористична атака бе от 23 март в Каркасон и Треб в Южна Франция.

Със загиналите тогава броят на жертвите на терористични атаки в страната от 2015 г. възлезе на 245 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мотивите са ясни - миролюбив ислям...
41
0
 
36
 
! Отговори
Dedo преди 5 години
До Анонимен 39Ми те японците са били наясно с това много отдавна. Затова там мюсли не може да стъпи!
40
1
 
39
 
! Отговори
Илия - Варна преди 5 години
Жалко е че жертвите са нищо не подозиращи граждани. Виновниците са зад дебели заграждения и ги охраняват изключително добре. Докато политиците продължават сегашната си политика това няма да спре, а ще зачестява. Извършителите са хора които няма какво да губят освен живота си, те са загубили вече всичко за това атаките, колкото и да е тъжно ще зачестяват, докато не се промени политиката на намеса в чуждите работи!
39
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рано или късно тази религия ще се забрани, дано не е късно!
38
2
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
110 ракети кьм сирия
37
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грешка, не 15 а 28 годишен.
36
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера в Шумен също убиха един минувач с нож. Мъжът, явно психично болен е бил с една раница с ножове и е викал: "Ще ви заколя всички". Един мъж от квартала се е обадил на 112 и е подал сигнал, но резултат никакъв. На следващия ден (вчера) идва на същото място и убива дете на 15г.Welcome to BG
35
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се , че сте под терорни заплахи, в края на краищата, спрете да атакувате вие, и американците Изтока....Защо не оставите хората , сами да си оправят политиката, ......?
34
0
 
55
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Мъж нападна с нож минувачи във Втори район на френската столица Париж.........Ахъм, ясно! Франция се наслаждава на плодовете на Ислямския Мултикултурализъм!
33
2
 
39
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Коментар 30 е прав.Тия мамалиги си приписват всички постижения от ПЕРСИТЕ.Четете бре,то не боли....освен ако сте неграмотни по рождения,като арабите
32
3
 
51
 
! Отговори
ОХ НА преди 5 години
БАТИ,МАКАРОНЧЕТО--И КВО СТАНА--АРАБЕЛИТЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ ВЪВ ФРАНЦИЯ--,ПИТАМ СЕ ИМА ЛИ ФРАНЦУЗИ В ТАЗИ ВЕЛИКА ДЪРЖАВА---ЗАВРЯХА СЕ КАТО МИШОЦИ В ДУПКИТЕ СИ--ЩО СИ НЕ ГЛЕДА МАКАРАНЧО БАБАТА И НЕ СЕ МАХНЕ ТОВА БАНКЕРСКО ***....ЕС--ЗАГНИВАЩА ПАРАЗИТНА ОРГАНИЗАЦИЯ....А НЕ Е ЛИ ПУТИН ВИНОВЕН--НЕЗАБАВНИ САНКЦИИ...КАТО КАЗАХ ПУТИН СИ ПОМИСЛИХ КАКВО ЛИ СТАВА С ТРОВЕНИЯ СКРИПЕЦ--ЕДНА СНИМЧИЦА НЯМА ЛИ НА ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ--ДА ГО ВИДИМ КАК ИЗГЛЕЖДА--ПРОСТАЩИНАТА НА ЗАПАДНА ЕВРОПА НЯМА КРАЙ----
31
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 31Викаш да си я караме само нашите прекрасни храни и коли, а?Иначе за продължаващото отричане на френското правителство за проблемите с интегрирането си прав. Гадна история.
30
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мотивите вече са известни!!! ИДИЛ пое отговорността. Дори Макрон направи изявление от сорта че не го е страх от ИДИЛ и живота си продължава. :):)
29
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма работта. Те нали самите паржани обявиха, че не им пука... Няма какво да ги мислим. А и нали Макарон иска да отреже нашите транспортни фирми в Европа, а да продължи да ни продава боклучавите си храни и коли. Тоест, иска да предпази техните пазари от нашите стоки и услуги, а да завладее нашия пазар с техните стоки и услуги. Морала не им е силна черта на европейците.
28
0
 
59
 
! Отговори
До 20 преди 5 години
Проблемът е че там и са останали....някъде около 13-14 век...Проблемът на голяма част от мюсюлманските страни е че не могат да отделят светското от религията...живеят в 21в но с битието им от 14в.И не си прав прогресът който са имали е загубен преди 10 века....сега ако не ползват технологиите на съвременния свят са яхнали камилите за отрицателно време
27
1
 
43
 
! Отговори
Картинката е ясна преди 5 години
Хубава работа, ама...
26
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде мюмюни... огън по врага.. Къде сте?
25
1
 
42
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До ДодоЕеееее не така грубо.Все пак говорим за културни ценности.Това че ние не ги разбираме не означава че са лоши
24
0
 
34
 
! Отговори
Yudeo= fahist преди 5 години
..Ibitiya se kazva Gilbert....francuzin
23
7
 
39
 
! Отговори
Yudeo= fahist преди 5 години
...PROSTO E UBIL EDIN ....DOKATO FRANCUZITE UBIVAT HILYADI V SIRIYA....PITO/PLATENO