Нападателят в Париж викал: "Алах Акбар"

Атаката се разглежда като терористичен инцидент
13 май 2018 08:16, Елка Василева
53
Нападателят в Париж викал: "Алах Акбар"

Мъжът, който нападна минувачи във Втори район на Париж в събота вечерта, преди да бъде ликвидиран от полицията, е викал "Алах Акбар", разказват очевидци на атаката.

Новината съобщи парижкият прокурор Франсоа Моленс, който отговаря за разследванията, свързани с тероризъм, предаде Франс прес.

Още по темата

Случаят е предаден на антитерористичния отдел на парижката прокуратура за разследване, допълни Моленс.

Атаката се разглежда като терористичен инцидент. Разследването се води за убийство и опит за убийство" на държавни функционери по терористични подбуди.

Един човек загина при атаката. Четирима души бяха ранени.

Новинарската агенция Амак на терористичната организация Ислямска държава съобщи, че нападателят е бил воин на терористичната група, предаде Асошиейтед прес.

В съобщението на агенцията не се съобщава самоличността на нападателя, нито се привеждат доказателства в подкрепа на твърдението, че той е свързан с ИД.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Панков преди 5 години
само *** може да вярва че,тоэи коготоси съэдал и му плащаш эа да раэорявачужда държаеа,ще иэвършва атентати встолицата на господаря си.бъдете убедени че следващият атентатще бъде в Лондон.просто трябва да се убеди народа втова че раэходите са необходими.......
33
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Шарли ебдо къде е,липсва ми някак си?
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Акбара още много време ще си го възхваляват с нож и мачете в ръка докато бялото месо не се усети че е на път за кланицата.
31
6
 
15
 
! Отговори
Су 34 преди 5 години
Франция сама организираше тези терористи и ги пращаше в Либия и Сирия да свалят законни правителства. Сега да си сърба попарата и да се жалва от Россия.Великая Россия гледа и се смее на акъла на глупавите французи, германци и подобни евролиберали в тъпата Европа1
30
1
 
2
 
! Отговори
Виц преди 5 години
В дискотеката в началото на вечерта диджея подгрява присъстващите подобаващо - ...ииии сега пригответе се всички да избухнеммммм...., а в един тъмен ъгъл на дискотеката млодо момче с дълга брада и раница на гърба започва да приглася - Аллах Акбар, Аллах Акбар.....
29
5
 
6
 
! Отговори
чичо Гошо преди 5 години
До Анонимен Значи тероризма го крепи Русия,а не САЩ и неговите марионетки?Видяхме реакциата на Меркел,Макрон и Мей за санкциите за Иран.Европа се осъзнава бавно,но не е далеч деня когато ще кажат на фалшивия американски долар чао!
28
2
 
5
 
! Отговори
До долния преди 5 години
Ама как алах ве, да вика *** е велик. Така всички ще му се радват и усмихнати ще лягат под ножа за тиквата.
27
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 29Единствено разбрах, че си много, много заблуден русофил. Тероризма в цял свят се крепи от Русия. Ако я няма Русия няма да има и тероризъм. Русия и Кадиров се борят с ИД само на приказки.
26
0
 
2
 
! Отговори
Учуден преди 5 години
*** що не си ги викат тея работи по родните страни.
25
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сега разбрахте ли защо Путин и Кадиров ги трепат такива в Сирия?
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако съдя по заглавието, журналистите са изключително изненадани какво е крещял *** нерез. Очакванията са били да изкрещи нещо от Шекспир ли?
23
3
 
14
 
! Отговори
факт преди 5 години
Запада подкрепя терористите в Сирия,в освободените градове Сирийската армия открива винаги огромни складове с натовско и западно оръжие,изобщо вече не мие жал за жертвите техните страни са терористи.
22
2
 
16
 
! Отговори
кой е сега терориста преди 5 години
А не ли тероризъм да обстрелваш с ракети суверенна държава заради измислен повод?
21
14
 
5
 
! Отговори
Пустиняк до 32 преди 5 години
Аспарухчоо, кой ти втълпи, че тероризмът започва и свършва с войната в Сирия. Същият ли, който ти втълпява при всяка атака на поредния фанатик в 300 милионна Европа, да виеш, че видиш ли, край! А през това време великата спасителка - рассия произвежда повече ислямистки терористи в Чечения и Дагестан, отколкото Египет. Тероризмът в Русия е ежедневие, но вие все Европа оплаквате. Или по-скоро злорадствате.
20
2
 
6
 
! Отговори
До 24 преди 5 години
Абе, ти бил ли си в Анхлия да видиш там колко имат парчета от тези, за които ти говориш.Айде, писна ни от форумни разбирачи...с едва завършвно средно и ходили само до Турция, че най-близо.
19
3
 
18
 
! Отговори
Аспарух преди 5 години
Колко атентата им трябва на тези,за да се заемат сериозно с предотратяването на проблема(да спрат войната в Сирия,т.е да спрат да подкрепят противниците на Асад).Докато водят студена война с Русия,това в Европа ще продължава.
18
6
 
7
 
! Отговори
zaz преди 5 години
до болка познато, французите се опънаха за иранската сделка, при това се изказват на висок глас и опссс атентатче с аллах акбари.ама така е то между приятели и съюзници.Обич и уважение.Цивилизованият свят!
17
3
 
10
 
! Отговори
Като видя преди 5 години
Поредното лошо нещо в един от най-красивите градове.
16
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормална събота вечер в ислямски париж, столицата на халифата
15
1
 
30
 
! Отговори
КАКВО Е преди 5 години
РЕШЕНИЕТО НА ЕС ОТ 18.04.....КОЛКО ПАРЧЕТА ОТ ТЕЗИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ В ЕВРОПА И КЪДЕ ДА СЕ РАЗСЕЛЯТ--НЕ СЛУЧАЙНО ЕНГЛИШИТЕ НАПРАВИХА ЧУПКАТА И СЕ МАХНАХА ОТ ТАЗИ ПРОПАДНАЛА ОРГАНИЗАЦИЯ...ОЩЕ И ОЩЕ УБИИСТВА ЩЕ ИМА-ДАНО БОКО СЕ СЕТИ И ОТРЕЖЕ МЕРАЦИТЕ НА ПИЯНИЦАТА ЮНКЕРС И НЕ ЗАСЕЛВА АРАБИ -АЛАХАДЖИИ В БЪЛГАРИЯ И ИЗОБЩО НЯКАКВИ СИ МИГРАНТИ....ХЛЯБ НЯМА ЗА БЪЛГАРИТЕ,КАМО ЛИ ДА ХРАНИМ И ТЯХ,СТИГАТ НИ И СКЪПОСТРУВАЩАТА ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ БАРАБАР СЪС ЗАТВОРНИЦИТЕ...