МВР откри родителите на малчуганите със свастики. И?

Полицията работила заедно с Агенцията за закрила на детето
48
МВР откри родителите на малчуганите със свастики. И?
Снимка: Facebook

Открити са родителите на двете деца, които бяха заснети на националния стадион с изрисувани по телата нацистки свастики, съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов и допълни, че по случая са взети необходимите мерки.

Още по темата

Кадър на децата на видима възраст под 10 години се появи в публичното пространство и в социалните мрежи след мача Левски – Славия на националния стадион през миналата седмица.

Надписите по телата им гласяха "Levski hooligan", ACAB (абревиатура на All Cops Are Bastards - всички ченгета са гадняри), SW 1999 (Sofia West - на най-влиятелната фракция в агитката на Левски - "София Запад").

Маринов обясни, че полицията работи заедно с Държавната агенция за закрила на детето по случая.

Той обаче не уточни дали родителите на двете момчета ще претърпят санкции и какви ще бъдат те.

МВР призовава за търпение жителите на София, тъй като в следващите няколко дни столицата ще бъде под полицейска блокада.

Главният секретар уточни, цитиран от БНР,  че сериозни мерки за сигурност ще бъдат взети утре във връзка с поредното дерби между "Левски" и ЦСКА.

Младен Маринов каза, че шествие на агитките в центъра на София няма да бъдат допускани, като в случай на нужда полицията ще използва дори и сила.

Сериозни мерки за сигурност ще бъдат взети и заради срещата, която предстои, на върха ЕС - Западни Балкани.


 


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Деца с нарисувани на телата свастики... Голяма работа.

Патладжаните ежедневно изнасилват, убиват и тероризират българите тотално безнаказано, но нашите плужести политичета мълчат и си ги отглеждат за електорат. На сребърните лъжички от великата Европа явно не им е ясно, че ако продължават да подлагат на геноцид бялото християнско население, тия свастики ще ги гледат все по-често и то навсякъде. Навряхте най-големия човешки отпадък от Африка в Европа, сега гледайте как се възправя новия ред.
44
1
 
0
 
! Отговори
само казвам, че преди 10 месеца
доколкото знам: Свастиката даже не е на Хитлер ( ми не я е измислил той ) и не знам защо така свързвате това деяние на тия малчугани с неговите деяния. Значението на свастиката е точната противоположност на Хитлер и неговия замисъл...този знак носи КЪСМЕТ и означава БЛАГОСЛОВИЯ. Ако вземем фактa под внимание, посерковците не са направили нищо лошо...АСАВ ... ми за това нямам какво да кажа - пълна простащина ... като ги набие някой иначе , търсят чичко полицай да му се оплачат ...
43
0
 
5
 
! Отговори
До 41 преди 10 месеца
Не е ли по-лесно да се претупва отгоре отгоре, да се пишат ялови закончета вместо да се задълбае навътре да се изчисти причината за упадъка? Да ама не-трябва да изчистят държавата първо от себе си.
42
1
 
9
 
! Отговори
Ми преди 10 месеца
После деца убиват деца...
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Мими

Тук не става въпрос за защита на дадено явление, а за необходимостта да се направи анализ и да се види каква е причината за това явление.
40
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
На стената и пата-пата...
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
34 - Е бал па толкоз.... Ай ся, стига с глупсоти.
38
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За наказание, предлагам, да не ги пращат една седмица на училище !!!!
37
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Жидовска провокация. Ще зачестят такива по Европа за да се отклони вниманието от зверствата в Газа.
36
0
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 10 месеца
До добре де,
Абсолютно нищо нямаше да им направят, дори щяха да ги привикат в близката синагога, за да ги наградят финансово с кипа на главата. А Максим Бенвенисти, щеше да дръпне едно хвалебствено слово, за това как, младите като тях трябв ад аим пдоражават с "давидовата звезда".
35
1
 
4
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 10 месеца
Изисканите господа го веда пак носят от девет кладенеца вода, за да оправдаят тази простотия в редиците си. Явно и тях са ги възпитавали така като малки. Една свастика, ACAB, татуси, hooliganкво толкова...ценности.
34
3
 
26
 
! Отговори
Мими преди 10 месеца
Глупаци,подкрепвайте ги още.Само след някой ден ще ревете от такива на тяхната възраст.Търанари......
33
5
 
24
 
! Отговори
добре де, преди 10 месеца
Ако бяха изрисувани със звездата на Давид, пак ли щеше да е проблем, или щяха да получат стипендия за някой от университетите на дедо Дьорд? Питам за един приятел, който твърди, че след днешните събития в Газа не вижда абсолютно никаква разлика между двете идеологии.
32
2
 
21
 
! Отговори
Burzum преди 10 месеца
Ето бъдещето на БГ...
31
20
 
11
 
! Отговори
безпартиен преди 10 месеца
Ако бяха нарисували сърп и чук и петолъчка-може даже е желателно!Но със свастики не!Забранено!
30
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ЦЯЛ; СВЯТ Е ПОТРЕСЕН ОТ ЕВРЕЙСКИТЕ ЗВЕРСТВА ТЕЗИ ДНИ В ОКУПОРАНИТЕ ОТ ИЗРАЕЛ ПАЛЕСТИНСКИ ТЕРИТОРИИ,КЪДЕТО ИЗРАЕЛСКИ ВОЕННИ ИЗБИВАТ НЕВЪОРЪЖЕНИ ПРОТЕСТИРАЩИ ПАЛЕСТИНЦИ,А ТУК В ТОЗИ САЙТ НА БЛУМБЪРГ НИ ЗАНИМАВАТ С ТАЗИ ГЛУПОСТ С ТЕЗИ ДЕЦА И НЯКАКВА БЕЗОБИДНА СВАСТИКА.
29
1
 
7
 
! Отговори
Дам преди 10 месеца
Много точно написано... И?
28
2
 
18
 
! Отговори
наблюдател преди 10 месеца
Родителите също били покрити със свастики. И?
27
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
МВР да открие кой пише по стените "Мразя България" и "Смърт на българите". Има го по стените на едни блокове, в които живеят представители на една общност.
После законотворците ни да се съберат и да принудят тези писачи и родителите им да върнат всички пари, които хазната им е дала даром, за да отгледат мразещите България!
Ако се действа така, няма да виждаме българчета със свастики. Ако пък на онези писачи и подобните на тях все им се разминава, тогава свастиките ще стават все повече и повече.
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А Венци Стефанов (зрял и с претенции мъж) как се облече за награждаването? Да не бе да е има някаква разлика?
Децата са деца , а Венци?