Носиш и не переш – прашки forever. Че и приятно мирише!

Таймер за WC също сред налудничавите изобретения
14 май 2018 21:50,
91
Носиш и не переш – прашки forever. Че и приятно мирише!
Снимка: flickr

Датска фирма пусна бельо, което може много дълго да не се пере, като е внедрила технология, използвана от НАСА, съобщава в. "Метро".

Според производителя "Органик Бейсикс" артикулите са "удобни за носене, трайни и убиват неприятните миризми". Това позволява на бикините и слиповете от серията "Силвър тек 2.0" много дълго време (17 дни) да не бъдат сменяни и давани за пране.

Бельото е напоено с тайна съставка, която убива до 99% от бактериите, като в същото време ликвидира и неприятните миризми.

Датчаните са използвали същата технология, която позволява на НАСА да пречиства водата в Международната космическа станция.

Производителите хвалят стоката си, защото в най-висока степен опазва околната среда, тъй като не се нуждаела от често пране и хабене на водни ресурси.

А... заседявали ли сте се толкова дълго в тоалетната, че краката ви да изтръпнат? Във времето на новите технологии, в което хората са неразделни с мобилните си джаджи, отговорът най-вероятно е "Да".

Ако е така, на помощ идва тоалетният таймер, чиято е задача е да ви напомня да не се "забравяте" в санитарното помещение, пише БТА.

Таймерът с изобразена в тоалетната фигура с мобилен телефон всъщност представлява пясъчен часовник. Пясъкът изтича след 5 минути - време, напълно достатъчно човек да задоволи физиологичните си нужди.

Таймерът - пясъчен часовник, който може да бъде закупен от интернет срещу 15 долара, разбира се може да бъде обръщан отново и отново.

В този случай "забравилият" се в тоалетната потребител е добре да си припомни предупреждението на експертите, че продължителното заседяване е вредно за здравето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
3
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Плача! Благодаря за страхотното чувство за хумор на всички коментирали, усмихнахте ми деня.
43
1
 
4
 
! Отговори
nina преди 5 години
Мда,направо нобелова награда за хигиена...От лични наблюдения-датчаните въобще не са топ по чистотата,в сградата ни сме с общо перално помещение и ги виждам съседите колко често перат.Един пример от Копенхаген-почти всяка втора детска градина,ако не и всяка една има случаи на краста.Лично постижение в нашата група-с плакат забранено с обувки ,най-накрая родителите започнаха да си събуват мръсните обувки преди да влязат в стаята на децата .
42
1
 
6
 
! Отговори
Кривондел преди 5 години
В Япония се провеждат масови протести срещу тази злокобна технология!
41
2
 
7
 
! Отговори
MAPTA преди 5 години
аз бельо не нося от години, всички прашки и бикини са в гардероба
40
1
 
1
 
! Отговори
Хари преди 5 години
До Анонименда бе, те не носят такива неща като ***, не са и чували за тези високотехнологични неща :DDD
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега социалното министерство, да включи два чифта прашки в помощите за ромите, заедно с презервативите, учебниците и закуските дето им раздават.Веднага виждам потенциал, къде може да се изразходват няколко милиона евро парички.
38
1
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Вмирисана риба...
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мажеш си мишниците с ролон и не се изпотяваш 10 дена, слагаш прашки и не миеш мишката една седмица. Само трябва сега някой умник да каже че е вредно това, че се епилират жените.
36
0
 
5
 
! Отговори
Стан Баба преди 5 години
Преди години един бедняк, ама голям фукара, залюбва едно момиче. Всичко хубаво, но идва време да я покани на среща. Какво да стори момчето като е толкова бедно, че няма дори долни ***... Какъв срам ще бере пред момичето... В този момент го вижда комшията му, пита го защо е угрижен толкова и момчето му споделя тревогите си. Комшията казва - Нямаш проблем - аз имам тука едни долни ***, но внимавай като ги слагаш - жълтото отпред, кафявото отзад!
35
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убичъм да дъфчим прашки
34
0
 
13
 
! Отговори
Я гледай.... преди 5 години
Откритието на века.Брово.
33
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли още хора които да носят бельо ? Айде за жените и малките деца е по разбираемо.Ама при мъжете е много неудобно. Аз лично не мога да търпя никакви долни ***. Всички видове доли *** са неудобни и ми спарват топките. А това освен че неприятно е и доста вредно. Мъжките полови органи затова са отвън и висят. За да се проветряват и да се охлажда спермата.
32
6
 
7
 
! Отговори
Калпаво общество преди 5 години
Кво да говорим , мафия , корупция , убийства по пътищата , кражби за милиони , милиарди ...... а ние си говорим за керливи *** ..... *** народ , слаба държава!
31
3
 
33
 
! Отговори
Най-сетне! преди 5 години
Супер! Отдавна се говори, че къпането е вредно, особено в горещите дни. А интимната хигиена е най-опасна.
30
4
 
21
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 5 години
На цвят са ги одурдисали,ама на размер,малки ще да са за големият *** на Нинова .
29
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уф, че миризливи коментари. :)
28
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия прашки както гледам са само за партийни функционери от БСП.
27
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който носи *** да му мисли. Аз не нося през лятото.
26
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който носи *** да му мисли. Аз не нося през лятото.
25
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите отдавна носят такива ***, дори подобреният модел който издържа не 17, а 34 дена. Обаче понеже са чистоплътни ги сменят на всяко къпане веднъж на 30 дни.