Сблъсъците в Ерусалим - част от един по-голям проблем

Израел е предният пост за защита на Запада, каза Давид Леви
15 май 2018 22:46,
35

Още по темата
Ерусалим и сблъсъците в Близкия изток са част от един много по-голям проблем, а израелско-палестинският конфликт е част от сблъсъка на цивилизациите, в който ислямската цели да унищожи западната. Това е мнението на анализатора Давид Леви.

"Ерусалим е фокусът на този сблъсък. Израел е като преден пост, като защита на западната цивилизация. Това за съжаление не се осъзнава нито от ООН, нито от Европейския съюз", категоричен беше Леви в студиото на "Денят ON AIR".

Той подчерта, че в този сблъсък Израел е съюзник на Запада и трябва да бъде подкрепян по всякакъв начин, а това политиците и по-специално Европейската комисия нямат интерес да го разбират.

Давид Леви сподели също и мнението си, че не може да се очаква разгаряне на реална война между Иран и Израел, защото ислямската страна няма интерес от това.

"Иран воюва с Израел чрез своите представители, които са терористичните организации Хамас и Хизбула. Те имат интерес да тероризират", каза анализаторът пред Bulgaria ON AIR.

Давид Леви допълни още, че с най-големи шансове да реши проблемите в Близкия изток от всички американски президенти до сега е Доналд Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ислямска държава е проект на мосад!
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
добре ви беше почнал вас хитлер! Да видим сега кой ще довърши започнатото!
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Споко, така беше и по времето на Тервел, но Запада не го осъзна и се съюзиха с Османската империя
27
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
31 Естествено че Израел е преден аванпост на Западната цивилизация сиреч нанас . Който не се чувства неин член да я напусне
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей нагъл еврейн бе. Те израелците видишли били предната линия на западната цивилизация и всичко което правят е в наша полза, така казва, сякаш ако запада реши няма да изтриие от лицето на земята всички там. И посочи като решение промяна в мисленето на шиитската част на мюсюлманите, а пропъсна да сподели, че проблемите започват след създаването на Израел.
25
3
 
15
 
! Отговори
Крали Марко преди 5 години
Не можеш.да.избиваш хора като ***. Това са правили единствено нацистите от СС. И то именно срещу евреите. Това е безумие ,лудост. Това не може да се прави от "цивилизовани" люде. Абсурд. Не го приема главата ми. МОМЕНТАЛНО СТОП !!! Убийците в затвора в ХААГА. Точка.
24
5
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Чакайте Антихриста - евреин ще е...
23
14
 
11
 
! Отговори
2+2 преди 5 години
Израел е легитимна суверенна държава създадена с решение на ООН и призната от всички държави в света. Като такава тя има право да определя в кой град да бъде столицата й. Палестинците се опитват да нарушат границата и да проникнат на територията на Израел ,за да извършват атентати и се намесват във вътрешните работи на страната.Част от тях са пострадали от израелските гранични войски. Нещо неясно ?
22
7
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
"Израел е предният пост за защита на Запада"Евр.ейската наглост граници няма!И как бранят Запада?Като го пълнят с тара.мбуки и разпалват нови войни,а същевременно забраняват на същия тоя Запад да се защити от ислямското нашествие!Мерси,не ни трябват такива "защитници"-да вървят в Ада,при създателя си-Сатаната!Заедно с братовчедите си-арабите и слугите-САЩ!На нас не ни трябва световно господство, а мир!
21
4
 
28
 
! Отговори
50 убити палестинци преди 5 години
- Няма ли да има сега - Же суи ле палестиен?! И що тъй - те не са хора - така ли? Медиите мълчат лицемерно!
20
9
 
19
 
! Отговори
АХ ТЕЗИ преди 5 години
ЗАЩИТНИЦИ,ЕВРЕЙЧЕТАТА--НЕ ИМ ИСКАМ ЗАЩИТАТА--УБИИЦИ СА ТЕ И БЪЛГАРИ ИЗБИВАХА --С КЕФ--ТАКЪВ Е ИМ ЗАКОНА---ДА ИЗБИВАТ ДРУГОВЕРЦИТЕ ЗА СЛАВА НА МИРИЗЛИВИЯ ИМ БОГ...НАРОД УБИЕЦ--ПАЗИ СЕ ОТ ЕВРЕЙТЕ---ОПАСНА ЗАРАЗА НОСЯТ...
19
6
 
13
 
! Отговори
прокли нам руснаците преди 5 години
Ако не бяха тия пияни казаци,Втората световна война щеше да реши един голям световен проблем с маганите и евраите! Просто Хит лер щеше да направи това,което никой в днешно време няма воля да направи!
18
8
 
29
 
! Отговори
Анти ислямист преди 5 години
Християнин съм,но не съм съгласен,че ислямът е виновен за всичко.Нима ислямска Сирия,Либия ,Иеак не благоденстваха,бяха мирни ,спокойни,богати държави? Виждам проблема в Израел и неговия сателит САЩ.Тупорът трябва да се изреже,както при докторите,не може цялото тяли да страда заради един локален проблем!
17
6
 
7
 
! Отговори
laika преди 5 години
evreite predi 70 g si namestiha zadnika v palestina ,sega ne im haresva che arabeskite gi bombiat. tozi narod nikoga niama da vi prosti-tova e komentara na ainstain pri posestenieto my v israel
16
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чиф-***-четата пак са искали да крадат чужди територии.
15
7
 
17
 
! Отговори
Юда преди 5 години
Който разрушава светът не е Ислям а юдеите. Те са пионки на Сатаната. Избиват най - вече деца от утробите на майките им още. Това са толкова зли хора, че от злоба се самоунищожават. Да изсипеш тонове бомби и в Газа и да си мислиш, че дишаш чист въздух. Трябва да си доста ***.
14
8
 
20
 
! Отговори
Аооо преди 5 години
Какво се оправдава този ционист убиват хора без съд и причина .
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Това е мнението на аналлизатора Давид Леви."А, какво е мнението на Голиат Десни? Само и само да ги показват "по телевизора". Като Боко. :)И задължително, като него да бълват "уникални" анализи. :)
12
18
 
14
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Стига сте защитавали *** с бурки. Евреите не режат глави, а тюрбаните.
11
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Европа за пореден път се излага и предава САЩ в борбата срещу исляма.Вярно е че положението на Европа е по специфично тъй като сме близо до руските ислямисти а и последната световна война беше на европейска територия,но може би е време да се играе ва банг.