Украинските бойни делфини не се предали пред Русия, загинали

Киев: Те не пожелали да работят с руските специалисти
15 май 2018 09:50, Елка Василева
271
Украинските бойни делфини не се предали пред Русия, загинали
Снимка: архив, Reuters

След влизането на Крим в състава на Русия бойните делфини, които преди принадлежаха на ВМС на Украйна, са започнали да не се подчиняват на руските военни, отказали са да се хранят и са починали, заяви пред изданието "Обозревател" Борис Бабин, постоянен представител на президента на Украйна в Крим.

По думите на Бабин на руснаците било предадено цялото имущество на военната част  в Севастопол, включително специалните свирки за общуване с дресираните делфини.

Животните обаче, твърди Бабин, отказали не само да работят с руските специалисти, но и престанали да се хранят и скоро починали.

"Много е тъжно, че много украински военни, които през 2014 г. бяха дислоцирани в Крим, се отнесоха към въпроса за клетвата и верността към знамето значително по-лошо от тези делфини", заяви Бабин, цитиран от РИА Новости. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
12
 
5
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
След 1990 всяка година РФ е давала ДОПЪЛНИТЕЛНА отстъпка на Украйна -//*** не е давала никакви отстъпки на Украйна, защото са тотално зависими от украинската тръба и без нея не могат и един кубик газ да продадат.
169
5
 
22
 
! Отговори
ПРОСТИ ИМ БОЖЕ преди 5 години
НА УКРИТЕ ХЕПТЕН ИМ ИЗПИЩЯХА МОЗЪЦИТЕ , БЕХА ЗА СРАМ , СТАНАХА ЗА РЕЗИЛ !!!!
168
2
 
7
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Много *** статия.
167
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До срамСрамно е такова отношение на гражданин на страна, появила се на картата на Европа след петвековно прекъсване, наричано от нас иго, към страната,, която ни е освободила от омразното робство, създала е администрацията ни, армията ни и всичко, за да заприличаме на държава! Срам, неблагодарност, гадост, предателство! Срам!
166
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е няма такава простотия, впрочем има ако утре укрите обявят останалите живи делфини че са станали камикадзета.
165
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рядко г.лупава статия, хем делфините починали от мъка, хем доблестните украински военни, дружно постъпили в руската армия, смях...
164
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 5 години
До Изгърбич ЗадвратянВлезни в сайта на БУЛГАРГАЗПреди няколко дни го смятах 240$ за 1000 кубометра ГАЗ за КРАЙНИ БЪЛГАРСКИ КЛИЕНТИ без ддс, акцизпонеже Булгаргаз не е бюджетно дружество и има доста разходи цената която купува от Газпром ГАЗът е под 220$ понеКак смяташ за нашите незначителни обеми от 2,5-3 милиарда кубика годишно цената висока ли е?
163
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До истНе е лошо да си освежиш историческите познания. Крим НИКОГА не е бил част от Римската империя. Владели са го скито-сарматски народи. Владели са го и БЪЛГАРИТЕ от Велика България, имало е гръцки полиси, владели са го генуезци - южната част, Османската империя не е притежавала Крим, а е била сюзерен на Кримското ханство.Въпрос към теб с повишена сложност: кралство Хаваи било ли е анексирано от Съединените Щати и кога? Мерси!
162
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия вече се чудят каква щуротия да измислят. Утре ще кажат, че демократичното Украинско слънце вече не грее над Крим...
161
25
 
13
 
! Отговори
срам преди 5 години
Какво нещо! И рибитедаже не могат да съжителстват с руската ***.Както е казал поета:Земя и небо,звяр и рирода.Общуването с Русия е противоестествено.
160
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Много е тъжно, че много украински военни, които през 2014 г. бяха дислоцирани в Крим, се отнесоха към въпроса за клетвата и верността към знамето значително по-лошо от тези делфини"-хахахахаха. Делфините давали клетва- хахахахаха
159
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Товяа нещо русия много хора погрешно го смятат че е държава
158
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забележете умопомрачителния брой руски *** в коментарите.
157
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами руснаците извикаха КИТАЙСКИ сроители сами не успяха . А иначе различни мостове към крим има строени много по рано примерно румънците пускат дори теснолинейка през ВСВ
156
1
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Бобито, за това, че ония са самаряни при чеченците няма отчитане, а при нас е по скъпо от при немците, щото сме "братушки". без значение тука лелка и алтън кво пишат, задай си въпроса, защо из цяла българия изпращат абитуриенти а тука най четените теми са...
155
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Утре ще прочетем, че автомобилният път по Кримския мост е пуснат. По него ще минат Путин и котаракът Мостик. Хората умеят и да се шегуват! А други само скърцат със зъби!Укропитеците правеха черни магии, зловещо вещаеха, че мостът няма да бъде построен.Хилядите стоманени пилоти, които бяха набити там, бяха с дължина 90 м. Е, няма такъв мост никъде - и в Япония, и в Скандинавия! Ние за нашия смешен мост Видин-Калафатвикахме испански строители. Някой да вижда разликата?
154
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не иска с руснаците.Ние го знаем от опит от собствената си история.
153
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Украинците са европейци, а руснацитата са евразийски *** в по-голямата си част. Това е истината.
152
3
 
3
 
! Отговори
ист преди 5 години
Украйна руска територия ли е, и Крим руски ли е, сами решете. Впрочев вашето и моето решение е без значение. Сега малко история-Крим е бил част от Римската а след това на Византийската империи около 1000 години.Владели са го Готи, Хуни, Монголи, татари и... Бил е част от Османската империя 300 години.През 1783 г Екатерина Велика като Путин го анексира към Русия. От 1921 година е част от СССР до 1991 г. Бил е автономна област от Русия само 138 години.
151
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Украйна е толкова ненадеждна, че навремето дори "приятелите" им, американците мило и драго даваха, само и само да предадат ядреното оръжие на руснаците.