Педофилът от училището: 33-годишен доставчик!

Затворил се в тоалетна с две деца и си свалил панталона
18 май 2018 22:30,
25

Задържаха мъж с подозрение за педофилия в столичното 17-то СУ "Дамян Груев". По неофициална информация инцидентът е станал на 17 май - следобед, когато две момичета са влезли в тоалетната.
Още по темата

Там 33-годишен мъж, който работи като доставчик, се затваря в тях в една от тоалетните, сваля си панталона и започнал да показва на децата клипове с нецензурно съдържание. Едно от момичетата успява да избяга и да съобщи за случката на ръководството. Въпреки това мъжът не е задържан, разказва Bulgaria ON AIR.

Днес са извикани и семействата на засегнатите деца. Освен това е свикан и учителски съвет, за да се обсъди как ще се действа нататък. В същото време 33-годишният мъж отново е дошъл и е влязъл в школото през задния вход. Едно от момичетата го разпознава и той бива задържан.

Задържаният се разпитва в 3-то РПУ и вече се води разследване по случая. Иззети са всички записи от камерите. Установява се и дали е имало блудствени действия с момичетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Ядосан преди 5 години
Ако това се беше случило на моите деца, следващата новина в днес.бг щеше да е: "Чудовищно зверство! Открит е 33 годишен доставчик - кастриран, с отрязани 20 пръста и избити 32 зъба."
16
0
 
0
 
! Отговори
аманотнеграмотни преди 5 години
Васке научи се да пишеш грамотно поне като се правиш на "журналистка". Това да не ти е свободно съчинение за фейсбук.
15
1
 
3
 
! Отговори
Георги преди 5 години
Държавата пак показва мускули и зъби срещу хора който нямат защита, образование и гръб. Не оправдавам ромът. Защо държавата не хване онези престъпници който ограбват държавата с милиарди евро? Това е много по интересният въпрос.
14
1
 
2
 
! Отговори
Клара преди 5 години
Представям си как са се уплашили двете момиченца! Това на нищо не прилича! А събират такси от родителите за охрана.
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормален гласоподавател гласувал за БСП и Радев!
12
0
 
0
 
! Отговори
Божо преди 5 години
За съжаление затворът като наказание за подобни действия е в полза само на обществото, което, изглежда, няма ни най -малка представа за етиологията на педофилията. Най-тъжното е, че човек и да иска да опита да направи нещо по този въпрос, в САЩ общо взето принуждават терапевти да алармират, когато пациентите им споделят за подобен тип сексуална тенденция. Това нито е вродено състояние, нито е избрано като преживяване. Иначе безспорно е личен избор да го реализираш.
11
1
 
12
 
! Отговори
бухалката преди 5 години
Турц.са най-обратните хора,назадничаво мислене и сек. с животни
10
1
 
13
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Смърт за този. Бавна и агонистична. Дайте го на родителите за час и после съдебна медицина да отиде да си го прибере.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БГВ кафеза такива много ги обичат!Ама много!
8
3
 
14
 
! Отговори
Павлина Панайотова преди 5 години
Абе Вие не четете ли?Какви сузанита и, кви титита.Човека е бил доставчик на лавка,външен.А иначе директора и всички там са супер.Ако се беше случило на моите момичета след като го пуснат ще го проследя и дупе да му е яко.А момиченца та са само 1 клас и наистина са излезли много разплака ни. Харесва ми и как са постъпили-доверил и са се на родителите си.Добре че директора е реагирал точно и навреме.А най хубавото е че ехванат.
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казва се Асенов и по името му разбираме, мангоджери е. Да му се отрежат мушмулите за да спре а идиотиите!
6
2
 
3
 
! Отговори
РВ преди 5 години
Ако неоспоримо се докаже че е психар, то минимум кастрация и поне 30 години на топло. До края на живота да носи електронна гривна да се знае къде е. Но да не се окаже че е нагласен от 15 годишни сузанитки само....
5
2
 
6
 
! Отговори
КГБ преди 5 години
Къде е държавносстта в тая територия от *** .
4
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като бях в основно училище и имаше един мъж, който се самозодоволяваше на двора на училището. В България е пълно с психари...
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма адекватни наказания и действаща съдебна система, за това има престъпници.
2
2
 
28
 
! Отговори
Бях в основното у-ще преди 5 години
На два пъти се чу за такива извратеняци. И двата пъти те бяха забелязани в уличките около училището, по времето, когато децата, учещи сутрешна смяна отиват на училище, в сезона, когато сутрин, преди 7.30 ч. е все още тъмно. И двамата действаха като ексхибиционисти.Освен това, около училищния стол, който е в друга сграда, един дъртак говореше мръсотии на момичета на 10-11 гВсе още беше периодът на соца, когато все пак се страхуваха малко или много от милицията. Сега сигурно вилнеят много повече
1
7
 
21
 
! Отговори
пижо, пенда и дженда преди 5 години
*** гласоподавател на Брюксел!!