Мъжът, опитал да блудства с ученици, призна вината си

Очаква се да бъдат повдигнати обвинения на Валентин Асенов
19 май 2018 12:40, Александър Попов
16
Мъжът, опитал да блудства с ученици, призна вината си
Снимка: bTV

Мъжът, който беше арестуван по сигнал за блудство с деца в столичното 17-то СУ "Дамян Груев", е признал вината си, съобщи bTV. Той е задържан в полицията за 24 часа и се очаква днес да му бъдат повдигнати обвинения.

При първоначалните разпити в полицията 33-годишният Валентин Асенов е признал, че се е опитал да блудства с две деца. Те обаче са успели бързо да избягат от тоалетната.

Още по темата

"Преди да започне срещата, докато родителите влизаха в училище, едно от децата разпознало човека, участвал в инцидента от предходния ден. Бащата на едно от децата помогна за задържането му и след това беше отведен в кабинета на заместник-директорката, повикахме Трето районно управление, те за по-малко от 3 минути дойдоха и го задържаха", обясни директорът на 17-о училище Антон Тонев.

Родители на деца, които са станали свидетели на инцидента, и днес се събраха пред училището.

"Дъщеря ми беше доста уплашена, разказа това, което разказаха и другите деца, че въпросният господин е доставчик в училището и е бил в коридора на първи клас", заяви Аделина Панова, родител на дете свидетел.

"Тя по детски обясни, че господинът ги е привиквал в тоалетната. Прекалено е притеснена, детската психика е ранима", допълни майката.

Според нея проблемът не е в управата на училището или в това, че не е обезопасено, а от там, че общината няма средства и не полага достатъчно усилия за обезопасяването на училищата като цяло.

Валентин Асенов е служител на един от най-големите хлебозаводи в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
6
 
! Отговори
До 9 - продължавам преди 5 години
Психолози отдавна са доказали, че децата, които стават жертва на сексуален тормоз, често пъти не смеят да се оплачат, защото или се чувстват гузни (мислят си, че те са предизвикали с нещо агресията и се страхуват да не им се карат), или пък мълчат от страх, защото насилникът ги е заплашил.Така че, МВР и ръководствата на тези 25 училища ще трябва много да се постараят, за да установят дали този не е вършил мръсотии и на други места. Едва ли се е изявил само в училище "Д.Груев"!
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9Е, току що видяхме по телевизията как реагират роднините на този Валентин Асенов -цяла тумба от етноса налетя на телевизионния екип, за да обяснява, че "Той няма такива наклонности" и децата лъжат!Видяхме и колегите му, които отказват да дадат интервю - и те са от боята.Но по-тревожно е друго - съгласи се да говори човек от ръководството на фирмата, който каза, че снабдяват със закуски 25 училища, но досега са нямали оплаквания. С други думи, децата си траят - продължавам -
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това училище е в кв."Западен парк", недалеч от кв."Факултета". Затова е правилно да се уточни етносът на този безобразник. Може да се окаже, че според неговите културни традиции въпросните деца са вече моми за омъжване.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе така и не споменахте какъв му етногенезисът на този българин Валентин и каква религия изповядва православният християнин Асенов?
7
2
 
0
 
! Отговори
Аман преди 5 години
докога ,,духът от бутилката,, от ,,изкълчени англичани,, затваряме вратата не
6
2
 
0
 
! Отговори
,,,ученици,, хм преди 5 години
аман от педофили ненаказани не сте добре *** не
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е от етноса, БХК ще му намери оправдание.Може и за Човек на годината да го предложи.Така де, напълно възможно е тези деца насила да са го завлекли в тоалетната, докато той отчаяно се е съпротивлявал и може би дори е викал за помощ!
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спокойно до 24 часа ще е свободен да си продължи заниманията! В България регистър на педофилите няма, и най-тежката присъда за изнасилване на дете е условна.Така че няма проблем за него,като види че е НАПЪЛНО безнаказан ще почне да ги дърпа направо от улицата.
3
1
 
3
 
! Отговори
Ха-де преди 5 години
Ко речи !?!Според нея проблемът не е в управата на училището или в това, че не е обезопасено, а от там, че общината няма средства и не полага достатъчно усилия за обезопасяването на училищата като цяло
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Щом от единичен случай правиш такива глобални обобщения,значи си свръх умник!Като ти гледам акъла направо черна завист ме гризе!
1
2
 
10
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
Нискообразован човек,признал?Ако не бе признал няма кои знае какви доказателства...Всеки ден в България се самоубиват 1-2 и правят опит 3-4,всеки ден измами,кражби, схеми...