8 хулигани на съд заради мелето в Пловдив

Побойниците са футболни фенове, присъствали на ММА-турнира
21 май 2018 18:00,
4

8 хулигани ще се изправят съд заради мелето в Пловдив. Инцидентът стана по време на турнир по ММА, който се проведе на 19 май в Пловдив.

Седем полицаи получиха леки наранявания по време на масовото сбиване между феновете.

Още по темата

Заместник-кметът в община Пловдив Георги Титюков е категоричен, че организацията на спортното събитие е била на добра и всички мерки са безопасност са били взети.

До момента са разпитани над 25 свидетели. При разследването са иззети и записи от камери.

Според Кирил Вълчев - Скалата, който е водещ и промоутър на турнира, за първи път на такова събитие идват футболни фенове.

От прокуратурата в Пловдив заявиха, че са разпитали всички очевидци и до края на седмицата разследванията би трябвало да приключат, съобщава Bulgaria On Air.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Орел с ориз преди 5 години
Да не видиш такава заря в зала!Нали разбирате, че трудната част е да се установят и докажат виновните (къде са другите 108?..). По принцип в организацията на такива събития се ползват частни охранителни фирми, но на МВР се налага да взима участие (особено за футболни мачове), защото без тях не става. По-странното за мен е че се твърди, че се е знаело предварително за провокацията и не са взети допълнителни мерки?
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тази новина от телефон ли е писана? половината думи липсват, ако не го прочетеш 2 пъти нищо не ти става ясно. А като го прочетеш пак.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Заместник-кметът в община Пловдив Георги Титюков е категоричен, че организацията на спортното събитие е била на добра и всички мерки са безопасност са били взети."Абе Тюто, защо си противоречиш бе майна...ако бяха взети всички мерки за безопастност, нямаше да има бомбички в залата...ама ние сме будали и ти вярваме, че лично си ги инспектирал. Нищо лично, но сте нагли в оправданията си...
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога Съда, ще започне да дава ефективни присъди на тея простакесии ? До кога обществото ще плаща счупени седалки, автобуси и инфраструктура? До кога ? Банда охранени с ориз и евтино пилешко трябва да им вървим да им оправяме след тях. Айде съзеземете се вече малко...Вкарайте 10 човека за по 5 гпдини и всичко ще миряса.