САЩ готови, ако Ким предприеме "безразсъдни действия"

Натискът над Северна Корея ще продължи, каза Доналд Тръмп
Обновена: 24 май 2018 20:41 | 24 май 2018 20:39,
46
САЩ готови, ако Ким предприеме "безразсъдни действия"
Снимка: БТА

Президентът Доналд Тръмп заяви днес, след като отмени планираната за 12 юни среща със севернокорейския лидер Ким Чен-ун, че американските въоръжени сили са в готовност, ако Ким предприеме "безразсъдни действия", предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Още по темата


"Американските сили са в готовност, ако е необходимо", каза Доналд Тръмп в Белия дом. Кампанията на максимален натиск над Северна Корея ще продължи, добави той.

Южнокорейският президент Мун Дже-ин свика спешно шефа на тайните служби и министъра на обединението, след като Тръмп отмени срещата с КимЧен-ун, съобщи южнокорейската агенция Йонхап, цитирана от Франс прес.

"Южна Корея се опитва да разбере какви са намеренията на президента Тръмп и какво означават те", заяви говорител на президентството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пиндосия ще си остане втова патово положениеоще дълго време --Китай , Русия , СевернаКорея , Иран са им метналипримка на шията и щеги давят докато накраяги обезвредят . Ако решатда воюват някъде противницитеим ще получат военна помощот Русия и Китай .
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ким Йонг Ън се оказамного по-хитър от пиндосите и ги върнав начално положение ,след като цял свят видяглупавото им поведение .
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бъзикат севернокорейците да предприемат нещо, както при Пърл Харбър. Севернокорейците не са прости като японците.
29
0
 
3
 
! Отговори
33299 преди 5 години
Заслужава си да бъде проетено официалното становище на Северна Коря относно отенянето на срещата Доналд-Ким. Изказват дълбоко съжаление за това решение американския президент, остават отворени сещата да се проведе във всякакъв формат и по всяко време, защото неното отменяе е жалко. пасти да ядат краварите - когато носиш наследството на Азия и си формиран в най-престижните учебни заведения в Европа, краварят може само да премигва почтително, но не може да фриволничи безотговорно.
28
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много се разпасаха всички.Искаха многополюсен свят,това и ще получат.Със специални поздрави от Дон Дони.Асад яде томхавки,Хизбула яде томахавки,Да залагаме ли кой ще е следващия-Ким или иранските гвардейци.
27
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е, че на Ким му е през kура какво иска перуката. Човека иска да се помири с юга и хората да си живеят нормално,вече обединени.
26
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
някой може ли да каже какво иска тръмп защото аз вече нищо не разбирам , или търси нова гореща точка , само че двете корей се обединяват вече и ще му е малко трудно ако е това
25
3
 
31
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Ким няма да предприеме никакви действия.Друг е този с действията - Корея, Виетмнам, Афганистан, ЛИбия, Ирак, Сирия, Сърбия през 1999... Списъка е доста обширен.
24
2
 
32
 
! Отговори
Portugal преди 5 години
Соминираните от евреите САЩ представляват опасност за международния мир.
23
2
 
20
 
! Отговори
... преди 5 години
на американския ВПК (т.е. на двигателя на американската политика и икономика) са им нужни конфликти, за да реализират продукцията и аргументират инвестиции в нови и нови оръжия. F35 бе най-голямото бинго на ВПК за всички времена, но проекта се изчерпва. А колко натрупано оръжие има... Няма какво да се лъжем - около това се въртят нещата. Ние, също сме защитници на мира и справедливостта, но Саудитски товарни самолети излитат от летище София пълни с българско оръжие за ... там където трябва.
22
3
 
28
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Клоунът хем се посира от страх хем не отива на дипломатически преговори.
21
11
 
5
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Тръмпела е протеже на Кремль и неговият гАсутар Пyтлеp! И Тръмпела и жужето нямат скруполи и яко горят невинни души!
20
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е добре да си толкова зле.Заради вътрешните си проблеми в Америка е готов да жертва всеки и всичко.
19
10
 
6
 
! Отговори
ий преди 5 години
на тоя ефект най се кефя - прави нещо, голямото бяло момче и след това МИГАТ НА ПАРЦАЛИ. На корейците ще им се размине(главно заради Япония) ама на аятоласите са им подготвили яка армада. Няма да има прошка!
18
5
 
27
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
Тръмп е един нарцистичен, неуравновисен ***. Освен това не може да пръдне без одобрението на господарите си от задкулисието, така че той е една маша и освен поразии, друго не очаквайте от империята на злото
17
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УМЕН ЧОВЕК Е КИМ, НЕ ПОВЯРВА НА КРАВАРЯ.
16
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТРЪМПЕЛЪТ ЯВНО Е ОТКАЧАЛКА.
15
6
 
22
 
! Отговори
ined преди 5 години
А САЩ какви мерки би предприел при "безрасъдни действия" на Тръмп?
14
3
 
39
 
! Отговори
абе да питам преди 5 години
То остана ли държава , която Тръмп да не иска да я бомби , или да няма санкции над нея ???
13
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tozi izr....d shte zapali sveta