Шофьорът, избутал автобуса – остава зад решетките

Кехриман е роден в Германия, говори само турски и живее в Турция
25 май 2018 20:48,
9
Шофьорът, избутал автобуса – остава зад решетките
Снимка: архив Bulphoto

Софийският районен съд остави в ареста турския шофьор, който избута от магистрала "Тракия" автобус на градския транспорт. 38-годишният Гьорхан Кехриман няма постоянен адрес у нас, а работата му е свързана с много пътуване, мотивира се съдия Върбан Върбанов, съобщи Bulgaria ON AIR.

Събраните до момента доказателства сочат, че шофьорът на ТИР-а е предизвикал катастрофата. При нея пострадаха 12 души, 7 от тях се оказаха със средна телесна повреда.

Още по темата


Макар роден в Германия, Кехриман говори само турски език, а местожителството му е в южната ни съседка. Ако бъде пуснат с по-лека мярка за неотклонение той може да се укрие.

Според защитата му работодателят на шофьора е готов да плати парична гаранция.

При повторната поява на Кехриман пред Темида той е готов да сключи споразумение с прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 5 години
До КокиМного ми е интересно защо този коментар има минус? Какво не е истина.
7
2
 
1
 
! Отговори
Коки преди 5 години
А московски кога ще го приберат? Има защо! Тук няма починали поне.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ан- 5, ТИР, както винаги от турски произход, защото не спяли, където трябва ами зад волана. Защо? Всички се оплакват, че Само на нашата граница има опашка и трябва да се навакса...не оправдавам карането в заспало с-ние...
5
4
 
7
 
! Отговори
до 5 преди 5 години
глуписти пишеш, в единия случай един тон се забива в предна лява гума и ако си хващал някога мн волан ще знаеш че волана просто литва в ръцете ти безконтролно. В пидледния случай удара е от зад по посока на движението, волана е здраео в ръцете на водача на автобуса , е и късмета е голям че няма канавка а просто нива....запази си неукото мнение и не сравнявай два различни случая. Сещаш ли се ако тук имаше канавка кск щеше да е автобуса
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименКаква лека кола те гони ? ТИР (май 17 тона тегло) избутва рейс, а въпросният рейс даже не се обръща. В другия случай рено (1 тон) избутва и преобръща рейса. В единия случай имаме адекватен и правилно реагирал шофьор, в другия- заблеял/ говорещ то телефон такъв.
3
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Превозни средства, движещи се със скорост по-ниска от осемдесет километра в час, нямат място на магистралата. Но за тези които хрантутят банкянския еднокнижник, явно важат други закони. Сега само гледайте как турчина ще осъди България.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
защо така? За Фарух може, а за този не може. А да онзи духна и още не е намерен. Парен каша духа, най-хуманният съд издуха хуманността.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Според защитата му работодателят на шофьора е готов да плати парична гаранция."Ок, да плати - 7 средни телесни повреди по 10к на човек + лечението, както и 5 телесни повреди по 2к на човек + лечението, както и разходите по разичстване на катастрофата и всички щети по автобуса. Така като смята, около половин милион лева може и да стигнат. Още ли е склонен да плати? И това - само "гаранция"!