Ердоган: Братя, обърнете своите долари и евра в турски лири!

Турският президент цели да подсили валутата на страната
Обновена: 26 май 2018 17:33 | 26 май 2018 17:20,
281
Ердоган: Братя, обърнете своите долари и евра в турски лири!
Снимка: Reuters, архив

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган призова гражданите на Турция да конвертират своите спестявания от долари и евро в турски лири, съобщава Reuters, предаде "Фокус".

Ердоган цели да подсили валутата на страната, която е загубила към 20 процента от стойността си срещу американския долар през тази година.

"Моите братя, които имате долари или евра под вашите възглавници, отидете и конвертирайте парите си в лири. Ще осуетим тази игра заедно", заяви Ердоган по време на митинг в източния град Ерзурум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
31
 
1
 
! Отговори
Айше преди 5 години
Ататюрк е предател, Ердоган ни отвори очите и ни научи да живеем праведно Европа принадлежи на исляма иншалах Ердоган и Путин ще си разделят европа !!! Сънувах че Исляма ще се разпространи по цял свят! Утре ще си обърна паритее
163
3
 
20
 
! Отговори
Не понасям пуйки преди 5 години
До ТУРЧИН 186Аре бегай бързо у лево там е фантастиката. Като гледам освен бедните никой друг нормален европеец не идва при вас. Защо ли? Защо ли хората ходят на малдивите, канарите и къде ли не другаде, а при вас само някой заблуден бедняк? Защото сте много хубави ли ? Аре къш от тук.
162
21
 
9
 
! Отговори
ТУРЧИН преди 5 години
нЕ МОЖЕ ДА СРАВНИТЕ ЕКОНОМИКИТЕ НА ТУРЦИЯ И ИРАН И ДА ГИ ПРОТИВОПОСТАВЯТЕ. ИРАН Е С400 МЛРД. БВП А ТУРЦИЯ Е 2.8 ТРИОЛИОНА. ИРАН С 5 ХИЛ.НА ЧОВЕК А ТУРЦИЯ 27 ХИЛ. С ЗАВИСТ И ОМЕРЗЕНИЕ ДА СЕ ГОВОРИ НЕ Е ДОБРЕ. ОСЕМДЕСЕТТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК НА ЕДНА МАСА ЕДИН ПОПИТА ЧОВЕК ОБИКОЛИЛ ЦЯЛ СВЯТ КЪДЕ Е НАЙ-ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ УСЛУГИ И ТОЙ КАЗА ЧЕ АКО КАЖЕ НЯМА ДА ПОВАРВАТЕ. НОСТОЯХА И ТОЙ КАЗАТУРЦИЯ И ВСИЧКИ ГРЪМНАХА КАК АНАДОЛА ТЕ ЖИВЕЯТ В ПЕЩЕРИ И Т.Н. НО ЧОВЕКА КАЗА ТОВА Е ИСТИНАТА.
161
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Анонимните турчаци от "мирната религия" какво ще кажат за падението на лирата и ердоганя?
160
7
 
22
 
! Отговори
Цървуля преди 5 години
Османчо успя ли да забрменееш?Да ви таковам културата азиатски ***
159
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВСИЧКИ ТУРЦИ СА ДЛЪЖНИ ДА СЕ ОТЪРСЯТ ОТ ЛОШИТЕ ДОЛАРИ И ЕВРА И ДА ГИ СМЕНЯТ ЗА ТУРСКИ ЛИРИ :D ДЛЪЖНИ СТЕ :D
158
2
 
26
 
! Отговори
Handel преди 5 години
До до 174 от славянин: Западът няма нужда да ги наказва. Самата икономика ги наказва. Турция дръпна напред защото много големи компании построиха заводи там с евтина и дисциплинирана работна ръка. Но тези заводи работят с вносни материали и комплектация - а голяма част от продукцията си продават за лири на вътрешния пазар. На външния те се изнасят, но на силно намалени цени - спомнете си турските резервни части за колите. Добавете и скъпите кредити в лири - и ето как големите компании побягват.
157
4
 
19
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 5 години
По майка е ЛАЗ - Лазите за грузинци-мохамедани, нещо като нашите помаци. 100 пъти повтарям. Ердоган по майчина линия е ГРУЗИНЕЦ, ГРУЗИНЕЦ, ГРУЗИНЕЦ, по-точно грузински *** - ЛАЗ. Тресе го комплекса, че не е истински турчин и затова с тези глупости се доказва.
156
6
 
23
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 5 години
Дано турците не се подлъжат като мен през 1997 г., когато изгорях като факла от криво-разбран патриотизъм да държа на българския Лев.
155
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Zagubete pari
154
4
 
32
 
! Отговори
До славянин преди 5 години
Иран е сила, защото не е обвързан със западните икономики. Турция е един икономически балон, надут от западняците. Западът въздигна Турция, западът ще ги прати в бездната. Не бъркай Иран с Турция. Иран е могъща държава, за разлика от турция. Но и двете страни са отровени от религията на Сатаната, която унищожава всяка цивилизация - исляма...
153
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а ве разни там ливади! Никой от нашите няма намерение да унищожава Турция! Как не! Тя е голям наш съюзник, участник в НАТО! Явно Ердоган се обърква от време на време и го хваща шубето от практическите прояви на законите на икономиката! Те не са подвластни на исляма и не прощават на тираните, които ги пренебрегват!
152
2
 
21
 
! Отговори
западът ги въздигна преди 5 години
и западът ще ги свали отново на земята , че дори и под земята ще ги вкара ! Така му се пада на Ердоган ! Така им се пада и на турците които поне 50 % симпатизират на това куче ,което не знае да лае и докарва вълк на стадото !
151
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турция ще бъде унищожена икономически. Американците знаят как да мачкат такива измислени държави и диктаторчета като ердоган. След като ги унищожат икономически ердоган ще ходи да се моли на САЩ и Израел да им дадат пари да се оправят.
150
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха ха. Пуйкистан отива в бездната. Лирата се свлича буртално. Ердоган е в паника и се чуди какво да прави. Пуйкистан се разпада.
149
1
 
9
 
! Отговори
Не понасям пуйки преди 5 години
До Анонимен 160Тоя не е никакъв славянин тоя си е най обикновена пуйка.
148
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя филм съм го гледал.... от това няма измъкване докато не стигнат дъното.
147
0
 
8
 
! Отговори
Не понасям пуйки преди 5 години
До до 155 от славянин 159Като гледам никой няма да ви "пробва" няма и защо да го правят като могат да ви унищожат икономически. Като гледам вече са ви започнали и е въпрос на време да отидете в канала. Какви ядрени бойни глави ти се привиждат или страха е голяма работа. Купете си памперси като толкова ви е страх.
146
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да си хептен ахмак, за да го направиш.
145
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 155 от славянинти явно си турко-славянин!