Ердоган: Братя, обърнете своите долари и евра в турски лири!

Турският президент цели да подсили валутата на страната
Обновена: 26 май 2018 17:33 | 26 май 2018 17:20,
281
Ердоган: Братя, обърнете своите долари и евра в турски лири!
Снимка: Reuters, архив

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган призова гражданите на Турция да конвертират своите спестявания от долари и евро в турски лири, съобщава Reuters, предаде "Фокус".

Ердоган цели да подсили валутата на страната, която е загубила към 20 процента от стойността си срещу американския долар през тази година.

"Моите братя, които имате долари или евра под вашите възглавници, отидете и конвертирайте парите си в лири. Ще осуетим тази игра заедно", заяви Ердоган по време на митинг в източния град Ерзурум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние не сме бедни. Ние сме най-богатия народ, но много не го осъзнават. Скоро ще разберат :)) България е духовен център. Нещо много повече от парите. Парите са нещо временно, днес го има утре не. Първото е за вечни времена. България е създала писменост - Турция не. България е създала държавност - Турция не. България има глас в космоса - тур. НЕ, България има уникална музика - тур. НЕ , България измисли Компютър извел света в нова Ера - турция фастък. Ние сме много над парите слепецо :)))
123
1
 
4
 
! Отговори
Име преди 5 години
но да бъдем снизходителни към дебилната цензура в беге форумите и да ѝ предложим една анкета: на кое ви прилича изказването на ердоган:1) на:"за бога братq не купувайте!" или на "за бога братq, вкарвайте си парите в ктб!" хахахааа .
122
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До OsmanМожем да правим деца ама в Бг жените са глезени принцеси с много претенции и все гледат да се уредят с някой 'по-така'.А в Турция нямат много-много думата та все още в доста части на страната ви дори ги събират според договорка между родителите и женихът.И в БГ е било така преди 60-70 години и тогава е имало раждаемост.
121
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Teparva shte gubish, Erdo:)
120
1
 
25
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Хахахахх до къде я докара султана .Май идва времето когато пак ще си пуска клипчета по телефона от летището.Хасане бегай до чейнджа че господаря ти го е закъсал
119
2
 
22
 
! Отговори
Чалгарин дудаев преди 5 години
Изкупуваме турски лири.курс едно кьм гиотере.
118
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много депесар тука. Все по българите стреля.Религия на мира, а...
117
6
 
15
 
! Отговори
Не понасям пуйки преди 5 години
До *** 137Ми тя хигиената се постига с редовно къпане ако не ти е ясно кьопек, а не с резане. Като малки не е трябвало там да ви режат просто са сбъркали местото, но това е друг въпрос. Сега с тази инфлация и буксуваща "икономика" сами ще се самоизядете и помощ не ви трябва.
116
3
 
18
 
! Отговори
Не понасям пуйки преди 5 години
До Ач кьопек-*** 136Ами да как да не ми е кеф да ви се подигравам. Когато стигнете нашето ниво тогава мога да погледна сериозно на такива смешни индивиди като теб. А иначе съм твърдо за вашия ердо да спечели, че да ви дооправи като ви завлече яко в блатото.
115
20
 
7
 
! Отговори
Osman преди 5 години
Боже, бухали ни били. Ама с какво, та вие нямате топки? Деца не може да правите. Пуделът на ЕС и Меркел много ще вземе да ни уплаши, ей. Когато почнете да сваляте руски самолети и се озъбите на САЩ може да сме равни, т. е. никога.
114
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забрана за туркистански товарни камиони да минават през България. За 2 месеца ще се изколят и изядат в пуйкистан...
113
2
 
3
 
! Отговори
Давид преди 5 години
Тук витае пропагандата на Шайка , която дава на едни а взима на милиони . но няма да победи .
112
8
 
18
 
! Отговори
Не понасям пуйки преди 5 години
Тези пюскюли ядат свинско и пукат ракия като невидяли, ама иначе се правят на "правоверни". Ще се пръсна от смях.
111
2
 
9
 
! Отговори
Розалия преди 5 години
Исторически референдум в Турция разреши абортите!... опс, бил е в Ирландия :)
110
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
туркистан е обречен.
109
19
 
5
 
! Отговори
Давид преди 5 години
браво на един истински лидер обичащ народа си . Замлъкнете болшевики Бойковисти .
108
1
 
27
 
! Отговори
PD преди 5 години
След ВСВ, евтина работна ръка бяха германците, японците. Китайци и Индийци също минаха по този път. Ама друго си е да те хранят като пазвант, а като дойде време да скачаш по заповед на господаря си, да се сетиш че си "горд османлия". На голо дупе чифте пищови му се вика.Няма далавера с оръжие и петрол от Сирия. Няма и финансови инжекции от НАТО. И през крайния ислям няма кинти, щото застана на страната на Катар. Да продават домати на Руснаците и да им сервират в хотелите. Империята умре.
107
24
 
7
 
! Отговори
Osman преди 5 години
Ние да сме заедно, братя! Да става 10 лири долара и 15 еврото. Бензинът да става 20 лири, ако ще. В Либия беше без пари, в Сирия беше евтин. Ама къде са сега тези държави? Много искат старата Турция, дето пращаше войници, където й кажеха САЩ. Свърши тази. Сега Турция се събуди. Байракът няма кой да свали, езанът няма кой да заглуши. Ще се вее алено-червения байрак ви век и веков. Турчин никой не е успял да подчини!
106
0
 
3
 
! Отговори
Име преди 5 години
ако ердоган беше казал, че:" братq, превърнете душите си във сестри" да видите какво масово одобрение щеше да се случи сред лайкващите педофилиqта.
105
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднъж го направиха, миналата или по-миналата година. Вързаха му се на приказките на главоча. Колко му е пак да му се вържат