Съботен бис: Гърди от Рим! Ще имаме ли плеймейтка в Космоса?

Най-любопитното от последната седмица в шоубизнеса
Обновена: 26 май 2018 19:24 | 26 май 2018 18:30, Александър Попов
50

Гани била турска принцеса... Машалла!

Седмичният обзор започва с не толкова значителни звезди, но пък има чужбински привкус. А у нас сме склонни да хиперболизираме всичко извън границите ни.

В началото на седмицата се осведомихме, че Джулиана Гани била като турска принцеса. Отишла в Истанбул на заслужен релакс и шопинг със съпруга си Станимир. Не става ясно от какво се е уморила, най-вероятно организирането на клубен конкурс с гордото "Мис Безсмисленост" или нещо подобно, изисква доста усилия. Та Гани влезе в образа на Малката булка, но да ви кажа под секрет - колкото и да се оглеждате, в Истанбул едва ли ще видите по-напомпана булка от нашата. Ако харесвате силиконовото надграждане - вижте я в галерията ни.

Антония Петрова пък си показала новите бомби от Рим. Едва ли щях да й обърна внимание, ако не беше от италианската столица. Друго си е да вееш напращяла гръд до музеи и Колизеума - изкуственото до изкуството, модерни подплънки до античното. А някои в родината се прехласват, че туристическите забележителности бледнеели пред природните й. Доколкото нещо е останало от природата.

Като стана въпрос за Колизеума идваме и до Гери-Никол. Две седмици разпъват тийнейджърката, че е станала гадже на Благо Джизъса. Може би единственият българин, който се е разписвал на Колизеума, а след това и в полицията. Но да се върнем на Гери. Аферата й с футболиста била параван, тъй като тя си падала по жени. Имала връзка с танцьорка, но пък я било страх да каже на родителите си. Хайде сега се замислете, родителите кога биха се притеснявали повече - ако топли чаршафите на Ходещия Иконостас или на жена? А всъщност има ли значение в нашия все по-безполов свят? Всъщност, единствената неприятна новина е, че "голямата дупара" като символ ще избледнее в мъжките очи...

И докато Гери се чуди към кой пол да се ориентира, Михаела Маринова бе финтирана от десния бек на ЦСКА-София Александър Дюлгеров. Футболистът замени колегата на младата певица - Иво, с когото Мишето завъртя любов покрай X Factor. Естествено, двамата се запознали в клуб по време на нейно участие, а изпълнителката не е издържала на романтичните финтове на Дюлгеров. Двамата засега криели връзката си, единствено споделяли кадри в социалната мрежа. Голямо криене, голямо чудо.

Плеймейтката Анна-Мария Чернева, която също се чуди с какво да бъде интересна, заяви готовност да стане първата българска космонавтка.

"Бих се пробвала. Наясно съм колко е трудно да се оцелее. Малко ме е страх, че може да умра, но ако взема твърдо решение, ще се подложа на цялостна подготовка. Наясно съм колко е важно да се спортува", надъхва се брюнетката. Даже щяла да проучва звездите и за целта планирала да запише магистратура "Астрономия" в Софийския университет.

Тя е реалистка, първото й космическо пътешествие щяло да бъде до Луната.

"Ще бъде най-лесно да се стигне дотам. На Венера ми е много интересно, но няма как да оцелея, защото е далеч от Слънцето. При Меркурий е обратното - много е топло. С голямо удоволствие бих обиколила всичките", мечтае още Чернева.

А нашите мечти? Ами ако може да се подготви една совалка за плеймейтките и да обикалят Космоса, да обикалят, да обикалят...

Напоследък медиите ни заливат с информации за здравословно хранене, канят се гости в телевизиите, в чиито визитки седи префърцуненото "хранителен консултант". На българина не можеш да му казваш какво трябва да прави, още повече на тема храна. Той знае всичко. Но пък аз ще ви предложа рецептата на Джена, която е повече от проста - секс! Тя свали доста килограми след раждането, като формулата била редовен секс. Веднага ще кажете, че по тази логика в света няма да има нито една жена с наднормено тегло, но пък защо Джена да не се похвали? Може би пък хвали мъжа си? Важното е да знаете - в дома на Джена в спалнята липсва тишина.

След като се сгоди по кичозен и клиширан начин в ефир, медиите не оставят Руста Златка да се наслади на обвързания си живот с ММА боеца Георги Валентинов. Мнозина се усъмниха, че цялата телевизионна дандания бе за малко повече популярност. Дали за засилване на рейтинга на предаването, дали за засилване на истерията, че Златка е по-добра от Ваня Костова и я чака бляскава кариера на музикалната сцена. Но тормозът над плеймейтката продължава. Медиите са големи гаднари и изкараха нейна афера с брата на фолкпевеца Борис Дали - Велислав Делибалтов. Тя го зърнала в публиката, харесала си го и нататък ви е ясно - всичко завършило с много страст директно зад сцената. Хората от екипа се опитали да са дискретни, но нямало как да не чуят пъшкането, което отеквало в едно от закътаните места зад кулисите. Ако не вярвате - така твърдят очевидци.

Джизъса вече го обсъдихме по-горе, но ето го и като главен герой. Откакто се е върнал у нас, футболистът стана много активен в социалните мрежи. Предимно клипчета, на които тренира, и от чалготеки. Е, тази седмица включването беше от абитуриентски бал, на който се изяви като певец на ромски хитове редом до Софи Маринова. Честно казано, най-впечатляващо от цялото изпълнение е работата на неговия стоматолог. Убедете се в галерията ни.

Завършваме с добрия пример в лицето на Криско. Певецът, който тази година навърши 30, а може да се похвали с хитове, че дори и автобиография. У нас е модерно да вадиш книга за живота си, който дори не е преполовен, но пък щом има търсене - има и предлагане. Рапърът се похвали, че отдавна е спечелил първия си милион. Но е бил и от другата страна, когато дневното му меню включвало филии с лютеница, а придвижването му в София ставало "с внимание за контрольори" в градския транспорт. Сега вече е повече бизнесмен, отколкото певец. Имаме нужда повече от подобна свежа кръв в бизнеса, дори и с автобиографии зад гърба си...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
8
 
! Отговори
IYI преди 5 години
чалгарка пълна със силикон от село българия замина за Истанбул!
38
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам коя е тая на снимката, но в ужасно грозна. Явно си е приспособила устата за работа, но това я е превърнало необратимо в мутант.
37
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все едно е болна от някаква болест или алергия.
36
0
 
1
 
! Отговори
Веско преди 5 години
До Обикновен зрителКой индивид по-точно, че се обърках :(
35
0
 
5
 
! Отговори
Mergo преди 5 години
11 снимки и 11 тотално изкуствени визии.Като на пазара.По-добре ходи си вземи прясно мляко в стъклена бутилка от лимонада, от колкото пълното с консерванти изкуствено мляко с хубав етикет от магазина.Тези сутрин събудят ли се сигурно 2 часа им трябва само да запричличат на човек.
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***
33
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коя е Джена?
32
0
 
28
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
Що за мерак е да се направиш на хемороидест гъ*з в лицето!?
31
0
 
30
 
! Отговори
Космонавт преди 5 години
Ако някое извунземно види тази карикатура в космоса сигурно ще избягат в друга галактика.
30
0
 
23
 
! Отговори
Обикновен зрител преди 5 години
Не е за вярване! По-гадно въплъщение на жена в карикатура едва ли съществува! Моля назначете веднага врачки да леят куршум на тези,които са погледнали индивида на снимката!Силно плашещо е !
29
0
 
18
 
! Отговори
ха ха Хо преди 5 години
...Гани била турска принцеса...то в Турция принцеси няма,а тази прилича на гумена кукла менте.Дори и сляп мереклия няма да си купи такава,само този *** "мъжа"и я ползава като касичка.
28
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цял джуган с изкуствен ентелект
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако можеше всичките да ги изпратим в космоса...
26
0
 
8
 
! Отговори
Име преди 5 години
ка са викаши: ама, цъкни ламбата а та видq, ачи ни могъ а повърнà... хахахаа
25
0
 
13
 
! Отговори
Име преди 5 години
никой мъж не обръща внимание на такива модели. само *** от цензурата харесват подобни изкуствени интелекти... от силиконовата долина хахахахааа. таq иста(нграм)булка не струва и грам парасъ... хахахаа
24
0
 
9
 
! Отговори
Handel преди 5 години
Криско милиона в рубли ли го е спечелил или в монголски тугрици?
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ми хареса- да ги качим на една сновалка и да си сноват из безкрайния космос
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако се създаде култ, в който всички плейметки се събират и пият по литър белина, ще стана щастлив човек :)
21
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия к**ветини на снимките са отвратителни. Ще повърна.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ne e zalitnala po jeni geri-nikol za da otslabne taka koi q shuka. muj e.