МИ 6 търси агенти чрез реклама: Не сме безсмъртни като Бонд!

Нужни са 800 души, сред които жени и представители на малцинствата
Обновена: 27 май 2018 14:18 | 27 май 2018 14:14, Анисия Иванова
13

3080 гледания   |  Още видео
Шпионинът – литературен образ, който въплъщава в себе си екшън, мистерия и романтика. От Джеймс Бонд до Итън Хънт и Джейсън Борн – примерите в света на литературата и киното са неизброими.

Но дали реалността отговаря на очакванията? МИ-6, британската разузнавателна служба, хвърли светлина върху въпроса, вълнуващ милиони.

Вълнуващи битки и престрелки, високоскоростни преследвания с луксозни автомобили, скъпи костюми, красиви жени и, разбира се, мартини. Кой не би искал да бъде шпионин на тайните служби?

МИ-6 обаче е на друго мнение. В първата си телевизионна реклама британското външно разузнаване побърза да разбие митовете около професията, а именно – британските шпиони не са като Джеймс Бонд.

Видеото започва с класическа сцена на мистерия и вълнение – с подводен пейзаж и огромна акула, готова за лов. След секунди обаче завесата се вдига, а главният герой в рекламата се оказва дете, чиято майка го е завела в аквариум. Видеото завършва с думите: "Тайно – ние сме точно като вас“.

Целта на МИ-6 е да привлече в редиците си поне 800 служители, както и да привлече повече жени и представители на малцинствата във Великобритания, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Ние сме тайни агенти, но не правим това, което си мислите“, твърди рекламата. Но дали наистина е така – само истинските шпиони ще могат да потвърдят.
 


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Патриотизмът е последното убежище на всеки неудачник"
Хуманизмът е наднационален и за момента е преследван всячески, въпреки упоритите усилия да ни убедят в противното. Правилото "Разделяй и владей" никога не е преставало да работи, като започнеш от вярата и завършиш с езика или народността.
Защо?
11
2
 
2
 
! Отговори
Помощ от BG за GB преди 10 месеца
Активираните жертви на дигиталния он лайн терор с е виждат отлично вкл с сателити на камери и с просто око.. имат специфично светене белезникаво около телата и автомобилите.Може да засечете и тип Сирииски обемно обсебващ извънземен убиец..Вижда с е като обем около автомобили..
дайте им инфо на Mi 6,Mi 9 i другите Mi В Лондон има нагла диверсия с нови кибер терористични хардуерно софтуерни комплекси
10
3
 
1
 
! Отговори
ЦАкат милиони преди 10 месеца
имало инсталирани обемни скенери за активиране на дигитален обемен терор през инсталирани съоръжения в лични карти банкови карти телефони и нано скенери в тела на консуматори.
.подобни са ползвани з а обсебване на милиони пратени като терористи срещу Сирия и Дамаск
9
2
 
0
 
! Отговори
To MI6 ,Mi9 MI12 преди 10 месеца
ВЪВ връзка с обявен жесток банков дигитален терор срещу Великобритания последни данни са за над 200 000 въоръжени со супер модерна техника бандити провеждащи калибровъчни учения за оН лайн ограбване на милиони дневно .Ползват супер модерна сателитно базирана техника за позициониране на ползващи он лайн банкови услуги и включването на постоянно обемно прецкаващо следене>плащат на програмисти и на банкови шпиони Готвят убииства
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Така е, нямат нищо общо с героите от филмите. В живота са пешки без идея какво защо и как, които работят за злодеи.

Явно вече и деца искат да наемат...
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 2

Интересно защо статистиките сочат обратното :)
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Каква е разликата между комунистическите доносници и евроатлантическите агенти, като изключим филмите за Джеймс Бонд?
5
0
 
6
 
! Отговори
УРАААААА преди 10 месеца
ТИЧАМ ДА СТАВАМ АГЕНТ......АМА ПАРАТА НЕЩО Е МАЛКО И НЕ ДАВАТ АВАНСОВО--САКАМ ОТПУСКА 90 ДНИ С ИНТЕРЕСНИ ДЕСТИНАЦИИ ЗА СМЕТКА НА КРАЛИЦАТА...ХАХАХАХАХАХААА
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Алкохолиците от острова скоро и аборигени ще почнат да наемат щото се боят при тях да не се вмъкнат ислямисти и терористи в Лондон има един англичанин кореняк и той се казва Садик Хан ром от пакистанси произход.
3
0
 
9
 
! Отговори
Киро Кофражиста преди 10 месеца
До Ромул 1

А, бе ти вече от болшинството “британци“ няма да те вземат. Те търсят бозави.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Ромул

Грешиш!!! Трябва да си от бозавите бели британци те вече са малцинство в собствената си страна.
1
3
 
15
 
! Отговори
Ромул преди 10 месеца
Каде да дава дукумента за работа.Ас съм малсинтсво.