Отиде си председателят на Българската стопанска камара

Божидар Данев беше и остава преди всичко Човек, написаха от БСК
Обновена: 29 май 2018 06:42 | 28 май 2018 20:40,
34
Отиде си председателят на Българската стопанска камара
Снимка: БСК

Почина изпълнителният председател на Българската стопанска камара Божидар Данев, съобщиха от БСК.
 
"Днес, 28 май 2018 г., ни напусна нашият изпълнителен председател, колега и приятел Божидар Данев“, се посочва в съобщението.
 
„Българска стопанска камара - съюз на българския бизнес изгуби своя символ, човекът, който отдаде целия си живот, цялата си енергия, интелектуална и емоционална сила за изграждането на едно по-добро и по-справедливо общество. Страната ни изгуби един непримирим дух, мислещ, търсещ, виждащ напред, в бъдещето“, допълват от БСК.
 
„Ние изгубихме един изключителен човек, който ни обединяваше, мотивираше и изграждаше като личности. Споменът за него ще носим завинаги в душите и сърцата си. Защото за нас Божидар Данев беше и остава преди всичко Човек! Поклон пред паметта му!“, се посочва още в съобщението.
 
От БСК поднасят съболезнования на семейството и близките на Божидар Данев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
4
 
! Отговори
ufo преди 5 години
Хвала на Провидението !Най-накрая благоволи да псовиса агента на дс божидар данев-https://vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/i-bozhidar-danev-e-rabotil-za-ds-4850691Това дрънкало е нанесло на България щети за много милиарди евро!
23
0
 
12
 
! Отговори
Българин преди 5 години
"............българския бизнес изгуби своя символ, човекът, който отдаде целия си живот, цялата си енергия, интелектуална и емоционална сила за изграждането на едно по-добро и по-справедливо общество. Страната ни изгуби един непримирим дух, мислещ, търсещ, виждащ напред, в бъдещето". Боже! Боже! Как една дума не е вярна за него !"......изгубихме един изключителен човек, който ни обединяваше, мотивираше и изграждаше като личности! Като безчуствени грабители ви изгради г-да назначени от Партията
22
0
 
11
 
! Отговори
Дзъ преди 5 години
така, като гледам май никой не го е харесвал
21
0
 
20
 
! Отговори
Трудещ преди 5 години
Бог да му прости греховете, защото те са много , много! Този назначен капиталист, непрекъснато повтаряше една и съща мантра, че заплатите изпреварвали производителността....!!!Опитваше се да ни обеди, че германците , които получават 5 пъти по-високи заплати за една и съща работа, работят 5 пъти по-бързо от нас...!!!Това беше един злобен, мразещ силно трудовия човек, който с евтения труд им умножаваше богатството!
20
0
 
15
 
! Отговори
Nikolay преди 5 години
С този измамник на прехода бях тази нова година в Рим,държеше се абсолютно арогантно,оплакваше се че екскурзоводката не ставала (да тя наистина не беше адекватна,но за 800 лева заплата колкото имаше в обявата на фирма Аб акс какво очаква да получи).Нали той е един от тези които ревяха по медиите да не се вдигат минималните заплати,осигурителните прагове,защото ще ли да фалират! Беше и против закона ,ако работодател укрива осигуровките на служителите си да лежи в затвора. Бивш ДС сътрудник!!!
19
9
 
4
 
! Отговори
ВЕЧНА МУ ПАМЕТ преди 5 години
На 23.03.18 г ТОЙ и Домусчиев въстанаха срещу грабежа на двете "АМЕРИКАНСКИ" ЦИНТРАЛИ, обвинявайки ги в "УЗАКОНЕН ГРАБЕЖ", "ОГРАБВАЙКИ НИ ЕЖЕЧДНЕВНО , ЕЖЕЧАСТНО , ЕЖЕМИНУТНО" ПЛАЩАЙКИ ЧРЕЗ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК ТЕХНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ПРЕВРЪЩАЙКИ ГИ В ЩАСТЛИВИ СОБСТВЕНИЦИ НА АКТИВИ КОИТО НИЕ СМЕ ПЛАТИЛИ!Мая Манолова до която бе адресирана жалбата мълчи грозно и зловещо.Битката даде първата си жертва - Божидар ДаневЩе имат ли смелост Домусчиев Велев и Симеонов да продължат битката с бандитите ?!
18
0
 
12
 
! Отговори
българин преди 5 години
А Сашо Нереза още не си отива.Такива като него и в Ада не са желани,но няма начин - това ги чака ОДС-айдуците;
17
4
 
9
 
! Отговори
Преброител преди 5 години
Айде хаирлия да е - след Светлинчо Русев и тая буца лoй миряса. Граняса и миряса!
16
1
 
10
 
! Отговори
Пъклен кикот преди 5 години
Новопредставилият се Б.Д.: "Младите деца влизат в университети, те са дълбоко в интернет, играят игрите и срещу тях застават някакви консервативни професори, които са им скучни, не смеят да променят системата на образование. Дълбоко скучни. Да не говорим, че човек, който не знае английски, е извън борда". Данев, ти с английския на борда ли си? На борда, ама 2 м под земята. Някога така говореше и за руския.
15
6
 
13
 
! Отговори
нн преди 5 години
Хубав, лош, отишъл си е човека от този свят. Щом има стопонска камара ще има и друг Председател. Важно е да помагат на българите да са по-добре и по-добре. Остава в историята, дали с голямо "Ч" или с малко "ч" времето е съдника .
14
4
 
22
 
! Отговори
Деда поп преди 5 години
Благодарим Ти Господи,че изпрати агента на КГБ,ДС и ЩАЗИ в безсрочна командировка в Пъклото да прави *** на Сатанаил.Дай Боже да повлече крак и цялата Агентура скоропостижно да отмарширува за Пъклото.
13
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българската стопанска камора.
12
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той мразеше хората и това много му личеше. Как един път не каза нещо добро за трудовия човек? Сега разбирам защо е важно да помагаш на хората и защо 90% от мненията на форумците са негативни. Като го видех на екрана бързах да превключа. Човек бил. Както пее Е. Димитров "Дали е трябвало изобщо да се раждаш".
11
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бизнеса на Камен Лозанов от Плевен ще плаче най-много.За последните 30 години имаше една еволюция на борци и прости хора, но някакси никой друг не беше отговорен за това. Природата си взема своето макар и по-бавно.България никога няма да се оправи, защото Бойко като го питаха в Лондон, защо няма никой в затвора от властта и той се чуди кой от лафовете на бай Тошо да извади.
10
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От мен нищо. Той кара реформите бавничко, бавничко, бавничко. Докато спряха. И коня остана зад каруцата.
9
2
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не го помня с добро. Вярно, че при капитализма съществува антагонизъм м/у труда и капитала, но за мене той беше на страната на ЕКСПЛОАТАТОРИТЕ. За него българските работници бяха мързеливи, противник беше на увеличаването на доходите под всякаква форма/дори заплащане на прослужено време/. Основна заслуга за увеличение на пенсионната възраст е негова. Дори ненавиждаше и пенсионерите. И нещо друго: много млад изглеждаше за неговите 78г. Както казваше мой роднина: " Не е пил морен вода".
8
2
 
58
 
! Отговори
Аха преди 5 години
И да ти отнеме трохичките за прослужено време...метресата на две епохи...
7
3
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отива директно в ада. Сега дявола ще му е работодател. Ще разполага с цяла вечност да усети какво е да ти плащат 600 лева, а да те осигуряват на минимална заплата.
6
1
 
46
 
! Отговори
За мъртвите казват- преди 5 години
Или добри думи,или- нищо..... От мен- нищо.....БОГ ДА МУ ПРОСТИ. АЗ НЕ МОГА.......Нека почива в мир.
5
3
 
43
 
! Отговори
Евала преди 5 години
Един агент на ДС помалко. Има светлина в тунела. Ега повлече крак.