Зловещо: Убиец крил тялото на жена с дни в мазе

Мъжът направил самопризнания, задържан е в ареста
15
Зловещо: Убиец крил тялото на жена с дни в мазе
Снимка: архив, БулФото

53-годишен мъж е задържан за убийството на 32-годишна жена от Кюстендил, съобщиха от МВР.

Жертвата е била обявена за общодържавно издирване на 23 май.

Мъжът направил самопризнания, като заявил, че е извършил убийството на 13 май, после скрил трупа в мазето на къщата си.

При последвалите процесуално-следствени действия е намерено тялото на 32-годишната жена в напреднала фаза на разложение.

Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница.

По случая е започнато досъдебно производство, работата продължава под прякото наблюдение на прокурор от Окръжната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонимен5Някъде да прочете, че са имали интимни отношения? Може да му е била съседка, случайна позната, далечна роднина, която не понася... това, че е скрил трупа в къщата си съвсем не означава, че причините за драмата са любовни. Ще се изненадаш колко често хората убиват за пари. А може да е и просто психо, който убива заради самия акт на превъзходство.
9
8
 
8
 
! Отговори
до комунист преди 5 години
така е, що народ е изял пердах по мазетата на милицията без причина, да не говорим за Белене. а за изнасилванията на въпросния Жоро Павето в затвора лежа невинен един глухоням...ама така беше по соца - 100% разкриваемост :Da простотията и ганьовщината винаги я е имало - Алеко е написал творбата си преди 100 години, а не след идването на демокрацията. просто имаше гражданство и не ни се набиваше на очи всекидневно по телевизия и медии, както сега.
8
8
 
14
 
! Отговори
Комунист преди 5 години
Да, имаше и такива ***, във всяко общество ги има. Но имаше и порядъчен инструктаж в мазетата на милицията, имаше доста елементи, дето все се спъваха по стълбите на районното, имаше и прасета в Белене. Имаше и смъртно наказание за най-непослушните - за справка - 14 изпълнени смъртни присъди през 1989г.Нямаше я тая масова простотия и ганьовщина, празен и безмислен живот...
7
9
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 5 години
че то вече имахме серийни убийци - по времето на социализма се знаеше за няколко случая. разбира се услужливо се потулиха нещата, защото подобни ужаси нямат място сред "хуманното и спокойно" соц общество. имахме и серийни изнасилвачи - жоро павето например.
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В държавата на 3лaтkите и 3лaтkовците Е ТАКА
5
18
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
32 годишна какво прави при 53 годишен
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Bulgarian horror story!Скоро време в нашата мила държава очаквам да се появи и достоен сериен убиец. Писна ми да слушам как някакви мрънкат за нещо си пред парламента и запушват пътища.Дайте ни истински ужас!
3
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По този край хората са пияници и дълбоко примитивни.
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже, няма ли скоро да четем хубави новини....добре учим децата си !
1
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УБИЛ Я БИЛ ЩОТО ТЯ ИСКАЛА ДА ГО НАПУСНЕ!ТАКИВА РАБОТИ ГИ ВЪРШАТ В ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ! КАТО ТРЪГНЕШ ДА СЕ ОТКАЧИШ ОТ НЕГО И НАПРАВО ТЕ ЛИКВИДИРА !