Убийството в Козлец: Гюнай се поболял от липса на пари и...

Мъжът страдал, че не може да помогне на болното си дете
31 май 2018 13:00,
13
Убийството в Козлец: Гюнай се поболял от липса на пари и...
Снимка: bTV

Гюнай Мюмюн, 45-годишният мъж от село Козлец, който вчера уби жена си и съседа си, е отключил психически проблеми заради липсата на пари, с които да помогне на болното си дете.

Това разказаха хората на хасковското село, които днес се готвят за две погребения.

Гюнай застреля жертвите си със законно притежавана ловна пушка. Свидетел на кървавата вендета станали двете му дъщери - на 6 и на 25 години. Голямата дълго време убеждавала баща си да не убива майка й.

След убийството Гюнай изчакал спокойно полицаите и направил пълни самопризнания.

Още по темата

Вчера той е трябвало да замине за Турция за преглед при специалист за дъщеря си. Взел 1500 лв. на заем от свои роднини, но в деня на пътуването се обадил, че се е успал, разказва историята bTV.

Изстрелите отекнали в 9:30 сутринта. Жената била простреляна в дома си. Съседът чул изстрела и се втурнал да помага, но Гюнай го посрещнал с насочена пушка.

Горовителят на МВР- Хасково Нина Николова разказа, че оръжието е било подпряно на стената и убиецът е чакал полицаите. Не е бил агресивен.

Убийството станало буквално пред очите на съседи и роднини. Минути преди стрелбата Себахтин Неази помагал на убития мъж да ремонтират трактора му. "Ако бях тук, щеше да ме разстреля и мен", предположи той.

Според съседите Гюнай бил добър човек, но се поболял, заради невъзможността да осигури пари за лечението 6-годишната си дъщеря.

Болестта го е направила ревнив, без причина. Тормозел жена си, а мъжете в селото заплашвал. "Момчетата казали на кварталния, но той им казал да подадат жалба", допълни Себахтин.

Очаква се днес прокуратурата да повдигне обвинение на Гюнай за двойното убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
5
 
! Отговори
Не беднотията преди 5 години
е виновна, той е имал ЕКСИКЛИК( на турски е- не е бил в ред..) ВЗЕМА Пари за преглед, но се УСПИВА??? и не завежда дъщеря си.КОЙ му е виновен??? И тогава убива ДВАМА ДУШИ!Този човек по начало е бил *** и неорганизиран и ТЪРСИ причина за бедите си.Колко хора има, които не могат да се лекуват, оперират( и аз съм една от тях и др.) НО НЕ ВЗЕМАМ да убивам хора и да УПРЕКВАМ, че някой е ВИНОВЕН.( държавата, Борисов.. както правят ограничените хора.)ТОВА са възможностите ми ( и на мнго други хор
9
3
 
15
 
! Отговори
ФорматА3 преди 5 години
И като е убил жена си, сега детето му ще се оправи ли? И какво трябва да значи това, че по-голямата сестра се е опитвала да го разубеди да убие майката. Т.е. това е предумишлено убийство. Този човек е за електрическият стол..
8
2
 
16
 
! Отговори
българка преди 5 години
Наистина съжалявам, че детенцето му е болно и не са имали пари хората.Но тези хора специално са от електората на нашия султан Ахмед Доган, който има няколко сарая и не си знае парите.Защо от него не искат нищо? Нали гласуват за него, да помогне поне един път на някоя своя електорална единица !Да не говорим, че турския султан Ердоган ги нарича братя - като са му братя, да ги лекуват безплатно в Турция.Ама не - само празни приказки и лъжат хората да гласуват за тях и ги насъскват срещу България.
7
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да беше гръмнал Бойко Борисов, все пак той е виновен за липсата на пари и здравеопазване.
6
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мразя български турци, които плюят България, и превъзнасят Ерсдухан.Познавам български турци, които работят здраво, и гледат семейства.Безпаричието е - в основата на много битови драми като тази.Трябва да тежи на съвестта на партийните милионери - обрали България до шушка
5
3
 
29
 
! Отговори
bibb преди 5 години
Отново я няма полицията, пълен шит. Хората са казали на кварталбия, но не е взел отношение. Да пуснели жалба. Това в една наистина социална държава няма да стане.Трагедия, мизерия, безпаричие....
4
2
 
18
 
! Отговори
Владислав DEAD Inc. преди 5 години
И защо е трябвало да убива жена си и съседа? Трябвало е единствено да си насочо оръжието си към своята кратуна и така ще свършат мъките му.... A сега няколко погубени живота, на жената, съседа и децата....
3
11
 
4
 
! Отговори
5 години преди 5 години
Защо 5 год.?Еми, защото ако за 5 г. не се образовате със скъпо образование, сертификати и не се специализирате като високо-клалифициран работник в капиталистическия строй имате само един път - нещастен живот изпълнен с болести, мъка, глад и мизерия. Ако пък имате деца обричате и тях.Както казах по-долу. Нищо против капитализма или комунизма. Това са два съвсем различни строя. Има хора, които добре живеят навсякъде. Въпрос на мислене. Има хора, които са родени капиталисти-експолоататори.
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гюнай бил се поболял от липса на пари...ми да си тегли куршума.Сега като е убил жена си и съседа,ще забогатее ли?
1
19
 
7
 
! Отговори
KAAAA преди 5 години
Каа-ааа-аа-апитализмът не е за всеки!!!Статистически погледнато, ако в продължение на 5 години постоянно взимате нови дългове или погасявате стари дългове. Тогава трябва да направите следното.1. Отказвате се от българско гражданство.2. Емигрирате в СЕВЕРНА КОРЕЯ.3. Щом стъпите на корейска земя, лягате и почвате да се молите на корейския бащица КИМ ЧЕН. Целувате червената звезда.4. Ставате комунист. Намират Ви работа за седмица. Почвате да работите. Децата Ви ще бъдат излекувани безплатно.